Kardeşim ve nisanlim.

Nerozey

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
306
87
298
34
1 yıldır sozluyum ve 7yildir birlikteyiz. Sozlenene kadar aile olarak çok içli dışlı olmamıştık. Sozlendigimizden beri gorusmeye başladık. Yani kardeşim ve nisanlim çok yakın olmasalar da geçmişten tanışıyorlar. Kardeşim benden 6 yaş küçük ve benim için çok önemli.
Ama ne olduysa sözlenmemden sonra kardeşim nişanlımı sevmemeye başladı. Bilmediğim bir sorun yok olsa kesin söylerdi zaten. Saygısızca davranıyor. İsmiyle hitap ediyor buda beni sinirlendiriyor. Geçen yıl kardeşimin bir hatası olmuştu ve nisanlim bir abi gibi onu uyarmıştı. Nisanlimla da konuştum kardeşimle arani düzelt diye. Ama kardeşim yanımıza geliyor nisanlima hiç laf bile almıyor o atmiyor diye nisanlimda atmiyor. Ailemde en ufak hatadan nişanlımı hep kardeşimin yanında eleştirdiler şimdi en ufak şeyde kardeşim suçlayabiliyor. Resmen nişanlımın gözlerin de bir değeri kalmadi. Ne yapacağimi bilmiyorum. Nisanlimda konuştum ustune duseni yap diye ama kardeşimle konuşamıyorum dinlemiyor bile beni anneme soylesem kardeşimi haklı gorup beni hiç dinlemiyor napicam bilmiyorum. Oysaki nişanlımın herkesin gözünde değerli olmasını kardeşimin onu çok sevmesini isterdim .

biraz kıskanmış snırım , ailenın ona destek çıkması olmamış,
zamanla sever merak etme

O kadar kişi varken kardeşini uyarmak nişanlına mı düştü.
Bir de abi demese ne olur yani saygısızlık yapmadığı sürece kimse kimseyi sevmek zorda da değil :KK66:
O konuyu sadece ben ve nisanlim biliyordu çünkü

Nisanlin da ben bir suc veya sorun gormedim
Kardesin ve ailende var bir sıkıntı
Sana söylemedikleri bir şey mi var ?
Ailene bir ayar cekmen lazim
Yarin evlenince nisanlin bunu senin kafana kakar

Kardeşimi ailem çok simartti isterse kufir eder ama kizmazlar o derece gorumcem bile gelince çok sıcaktır konuşur selam verir 9 yaş küçük birde. Ama kardeşim nişanlımın yanında küçük dusurucu laflar eder bu konuyu ailemi anlattığımda beni dinlemediler bile

bence kardeşinizi biraz gözlemleyin ve sıkıştırın bilmediğiniz birşeyler olabılır. yoksa bile kıskançlık tribine girmiş olabılır kardeşiniz inceden ben size bir örnek vereyım. ben teyzemle arkadas gibi buıyudum aramızda 4 yas vardı eşimle sevgiliyken tanıstırdım onlarım esim saygılı bırıdır sevecendır ortada hiç sorun yokken eşimi sevmedi herşeyine bir bahane buldu evlenmemıze karsı cıktı erkenmiş nedeni sonradan belli oldu ondan once evlenmemı ıstemıyormus... böyle birseyler de olabılır iş size duşuyor sessizce gözlemleyin

ben de söylemedikleri bir şey var diye düşünüyorum doğrusu..

Benim kuzenim ablası evlenince uzun bir süre konuşmadı ablasıyla. Ablasının kocasıyla seviştiğini düşünmek delirtiyormuş onu, çok kıskanmıştı ama atlattı :)

Kardesin kız mı erkek mi?

Bence o kadar nişanlına ayar çeekeceğine, al kardesini karsına konuş.
Kimse kimseyle can ciğer olmak zorunda değil ama saygı şart.

Bu arada abla abi demesi benim için önemli değil diyenler çıkacaktır ama benim için önemlidir.
Sana abla diyorsa ona da en az bi abi demeli. Sana abla ona piştt memett ( attım bu ismi ben :D) demesi hoş olmaz tabi.

Daha ilerlemeden bi tavrını belli et çünkü belli ki kafana takıyorsun. İleride bu sebepten boşu boşuna evliliğin çatırdamasın.

keşke aileniz uyarsa saygılı davranması için. ne oldu da böyle tavır aldı ki?

Benim ablamda nisanlimla gecmiste tanisik olmalarina rağmen nisandan sonra atar gider yaptı bir sürü. kiskandi asikar annem kabul etmese de..
Sizin de öyle olabilir. belki o daha önce uyardigi ici rahatsiz kalmistir.

kardeşin ya seni kıskanıp nişanlını kötü göstermeye çalışıyor ya da bu hareketlerle dikkat çekmeye çalışıyor çünkü şu an ilgi önce sende olacak.

Kardesin nisanlini nisanlin da kardesini sevmek zorunda degil. benim kardesim de esimi sevmez esim de kardesimi hic takmadim. olabilir neyapayim biri kardesim biri sevdigim adam.
arada dengeyi kuracak sensin.

Nişanlının üstüne düşen bişey yok adamı sıkıştırma aranı düzelt diye. Kardeşine ayar çek kendine gelsin. Nişanlına duyduğu saygı sana saygısıdır.

Back
X