kizlar tikandim kaldim benimki durdu akla ihtiyacim var..Konu 34 yasinda 2.evliligine hazirlanan erkek kardesim ve nisanlisi olan kuzenim.gectigimiz yaz izine gittigimizde ilk defa gördügüm kuzen bizdeydi 10 günü beraber gecirdik delirmemek icin kendimi zor tuttum öncesinde telefonda falan konusuyorduk ama gördügüm kizla, telefonda konustugum kendini bana erkek gibi,agirbasli namuslu anlatan kiz bambaskaydi.10 gün boyunca karsimda hoppa,simarik afedersiniz ama sanki barkadini gibi bi kadinla gecirdim.Bizde cok modern bir aileyiz giyimimiz acik eglenmeyi severiz ama yerine zamanina göre heleki aile büyükleri yada enistelerin yaninda usturuplu hareket ederiz.bu kadin resmen geldi esimin kucagina oturdu:kedi:tek otursa iyi esime yilismalar afedersiniz sürtünmeler dokunmalar...ilk baslarda hic toz kondurmadim ta ki esim ve annem beni ayiltana kadar.kücük bebegim oldugu icin ben genelde cocugumla ilgileniyordum cogu zaman yanlarinda olamiyordum cünki.esim bana bu kadinin hareketleri hic normal degil kardesin görmüyormu hissetmiyormu nasil böyle bi kadini aileye sokacak dedi.esim bana ne zaman yakinlassa sarilsa gözünü bizden ayirmiyor gelip esime sokuluyor töbe yarabbim...akrabalar ziyarete gelincede gidiyor erkeklerle oturuyor yanimiza gelmiyor kahkahasindan evde durulmuyo o derece.daha sonrasinda kardesimle konusmayi denedim konusma tartismaya döndü ben sadece birbirinizi biraz daha taniyin acele etmeyin evlilik icin dedimki daha nisan olmamisti o zamanlar kardesim bana cephe aldi girdik birbirimize güya ben kadini kiskaniyormusumkaydirigubbakcemile3
esimde bir daha o varken biz gitmiyelim diyor mesafe koydum ama cocuk basini yakacak gözgöre????:sinifsinif: