Kardeşim ve nişanlısı ! Akıl verin ne yapmalıyım ?

O kızın normal olmadığı kesin.
aklı başında hiç kimse,hiçkimsenin kucağına oturmaz,
belli ki aklı başında değil.
Peki bu yaptıklarını kardeşiniz görmüyor mu??
yani normal mi karşılıyor,kendine eş olarak seçtiği kişiyi
çok iyi tanımalı,tartmalı,yoksa ilerde sadece kendi başını ağrıtmaz,
ailece başınız ağrır...

kardeşinizi bence hiç düşünmeyin.ne hali varsa görsün..siz kocanızı o kadından uzak tutun..

çünkü ne o kadın nede abiniz uyarılıcak bir yaşda değiller..

O kızın normal olmadığı kesin.
aklı başında hiç kimse,hiçkimsenin kucağına oturmaz,
belli ki aklı başında değil.
Peki bu yaptıklarını kardeşiniz görmüyor mu??
yani normal mi karşılıyor,kendine eş olarak seçtiği kişiyi
çok iyi tanımalı,tartmalı,yoksa ilerde sadece kendi başını ağrıtmaz,
ailece başınız ağrır...

1.evliligindede anlamadan dinlemeden tanimadan evlendi burnunun dikine gitti dediginiz gibi sirf kendisi degil ailece üzüldük, o evliligi bitince bize dedi ben bu isi beceremiyorum bi daha evlenicek olursam bana müdahale edin simdi edincede ben istenmeyen kisi oldum,bi kac defa kiz varken aksam disari cikalim dedi ben cocugumu bahane ettim cikmadim evde böyle davranan disarda napmaz basimiz belaya girer diye ona göre kiz neseli cana yakin ictenmismis herseyin bi siniri olmali bu kadarda olmazki... bi insana 40 gün deli dersen deli olurmus benimki o hesap görüsleriniz sayesinde yanilmadigimi anladim tsk ederim..

1.evliligindede anlamadan dinlemeden tanimadan evlendi burnunun dikine gitti dediginiz gibi sirf kendisi degil ailece üzüldük, o evliligi bitince bize dedi ben bu isi beceremiyorum bi daha evlenicek olursam bana müdahale edin simdi edincede ben istenmeyen kisi oldum,bi kac defa kiz varken aksam disari cikalim dedi ben cocugumu bahane ettim cikmadim evde böyle davranan disarda napmaz basimiz belaya girer diye ona göre kiz neseli cana yakin ictenmismis herseyin bi siniri olmali bu kadarda olmazki... bi insana 40 gün deli dersen deli olurmus benimki o hesap görüsleriniz sayesinde yanilmadigimi anladim tsk ederim..

bence de endişelenmekte haklısınız.Zarara bilerek isteyerek girene merhamet edilmez diye bi söz var,siz de kardeşinizi elinizden geldiği kadar uyarmışsınız.bundan sonrası onun bileceği iş.Allah yardımcınız olsun...

cok sagolun kizlar mesafeliyim simdi ama sürekli kafami kurcaliyodu ben asiri tepkimi veriyorum diye malesef bazi hemcinslerimiz bu tip kardesimin bu 2.basini yakmasi akillanmiycak bu gidisle bide telde nisanlim senden tirsiyo gönlünü al araya sogukluk girmesin demezmi dediginiz gibi yolmadigima sükretsin!!!

aman haa,tırssın işte bırak ne güzel
bi de gönlünü alacakmışsın..
siz mesafeli olun eşinizle fazla muhattap etmeyin
kardeşiniz de küçük değilmiş zaten,bazı şeylerin farkında olması lazım.
umarım mutlu olurlar..

görünen köy kılavuz istemez ama kardeşiniz görmemekte ısrar ediyorr.umarım bir an önce gerçekleri görürde yol yakınken dönüverir.
ayyyyyy insanı delirtir böyle kadınlar yaa evli kadının kocasına sulanıyor bide kuzen yani akraba...Allahım insanlar çiğ sütmü emmiş nee aklım almıyo Allah korusun böylelerinden.Allaha yakın bize uzak olsun yarabbim ...

bencede baştan tavrınızı koyun. benimde başıma geldi maalesef. eşimin dayısının gelini birde bir kucağına oturmadığı kalıyordu şapur şupur öpmeler sarılmalar abi derken bile yıkılşık demeler. ben çok dikkatliyimdir bu konualrda. birkaç defa uayrdım eşimi baktım hala devam ediyor kestik tüm irtibatı selam dahi vermiyoruz. bu tür insanlar mutlu yuvaları kıskanırlar ve bozmaya çalışırlar. aman dikkatli olun içinize fitne fesat sokmaya çalışıyor demekki. birde ne olursa olsun akrabanızdan gelin almayın çok yanarsınız.

Kendi düşen ağlamaz.

Bence kardeşin yerine eşin için endişelen.ilk görüşte eşinin kucağına oturan bir kadın... :::s

Allah eşine ve o kadının yakınındaki bütün erkeklere sabır versin.Bence sen o kadından kendini ve eşini hatta evladını uzak tut...ü

Allah o kadına hidayet versin.

İlla istiyorsa bırakın evlensin, hayır illa olmaz demeyin.
Kendi düşen ağlamaz sonuçta.
Siz insanlık namına uyarınızı yapmışsınız. a.s
Yalnız kızın davranışlarına dikkat edin...
Eşinizi onunla aynı ortamda yalnız bırakmamaya çalışın. a.s
Eşinize güvenmeyin demiyorum ama; güvenin tabii...
Ama böyle ahlaki değerleri farklı olan insanlar kazara olur ya karşılarındaki insanın boşluk anında onları baştan çıkarma gafletinde bulunabilir... :umursamaz:
Tedbiri elden bırakmamak lazım... yerimseniben

İlla istiyorsa bırakın evlensin, hayır illa olmaz demeyin.
Kendi düşen ağlamaz sonuçta.
Siz insanlık namına uyarınızı yapmışsınız. a.s
Yalnız kızın davranışlarına dikkat edin...
Eşinizi onunla aynı ortamda yalnız bırakmamaya çalışın. a.s
Eşinize güvenmeyin demiyorum ama; güvenin tabii...
Ama böyle ahlaki değerleri farklı olan insanlar kazara olur ya karşılarındaki insanın boşluk anında onları baştan çıkarma gafletinde bulunabilir... :umursamaz:
Tedbiri elden bırakmamak lazım... yerimseniben

Bi kac aya evleniyorlarmis ben mesafemi koydum kardesimlede arayi düzelttim bundan sonrasi onlara kalmis kiz benimle konusmaya cekiniyo biliyo hatasini galiba ama gercekyüzünü görmem iyi oldu bundan sonra ona göre davranirim zaten uzagiz görüstügümüzdede tavrimi bilmesi iyi oldusengözlerimebaksanab

ben gorup duysam yolarim o kariyii terbiyesiz utanmaz sacindan tutup suruklemedigin hata canim

Kizlar yorumlariniz icin tesekkür ederim keske 2 ay önce paylassaydim kendikendimi yemezdim bu süre icinde dedikleri gibi sevgi paylastikca cogalip ,dert paylastikca azaliyomus tekrar sagolun vakit ayirdiginiz icin:enbuyukkk:

Back
X