Doğuma Hazırlık Kardeşime Doğum Hediyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Levaiz

Dün, bugünün çılgınlığını hazırladı... İçelim!
Pro Üye
26 Mayıs 2020
7.101
37.288
548
Kızlar sizin de fikrinizi almak istedim.
Kardeşim hamile ve 4 ay sonra miniğimiz gelecek🥰
Ben de işe yarar hediyelerle dolu bir paket hazırlamak istiyorum:) Kıyafet, biberon, banyo malzemleri , kremler vs.
Sorum şu sizce kardeşime sorarak mı almalıyım marka model vs, yoksa kendim mi karar vermeliyim?
Araştırmadan asla iğne bile almam ama annesi olarak kardeşimin beğenip karar vermesi daha mı doğru olur?
Ya da hediye olacağı için sormak hoş olmaz mı?

Bebeğin kullanacağı şeye anne kendisi karar vermeli.
Bir gün onunla ihtiyaç alışverişine gidip ödemeyi siz yaparsınız.
Temel ihtiyaçları anne ve anne adayları dışındaki insanların fikrinin olması biraz ütopik çünkü
Birkaç da kendiniz alıp kıyafet oyuncak gibi süsleyip bebek hediyesi verebilirsiniz.

Bebeğin kullanacağı şeye anne kendisi karar vermeli.
Bir gün onunla ihtiyaç alışverişine gidip ödemeyi siz yaparsınız.
Temel ihtiyaçları anne ve anne adayları dışındaki insanların fikrinin olması biraz ütopik çünkü
Birkaç da kendiniz alıp kıyafet oyuncak gibi süsleyip bebek hediyesi verebilirsiniz.
Kıyafet,oyuncak dediğiniz gibi alacağım ama daha kapsamlı bi hediye paketi olsun istedim. Teşekkür ederim yorumunuz için:)

Bence ona çaltırmadan markalarla ilgili konu açabilirsiniz mesela bir arkadaşım biberon şu marka alacak mış acaba iyi midir diye mutlaka bir anne adayı olarak şimdiden araştırma yapmış ve markaya karar vermiştir sizde ona göre alırsınız hediye fikriniz çok güzel ve inçe sağlıkla doğsun inşallah ❤️

Kıyafet,oyuncak dediğiniz gibi alacağım ama daha kapsamlı bi hediye paketi olsun istedim. Teşekkür ederim yorumunuz için:)
Anladım ne demek istediğinizi.
Ailem de aynı şeyi düşünüp, beni alışverişe götürdü ve kendi istediğim marka ve ürünleri aldım.
Çünkü doktorun önerdiği çevrenin önerdiği derken birçok şey beliriyor anne kafasında.
En basiti ben 3 aylık olana kadar tüm kıyafetlerini organik ürünlerden aldım hastane çıkışları dahil ama onlar alsaydı buna dikkat etmezdi.
Ya da sağma makinesini, kamerayı kılı kırk yararak aldım, onlar kendilerine iyi denileni seçerdi gibi gibi.
Siz o sebeple beraber gidin alışverişe.

Bence ona çaltırmadan markalarla ilgili konu açabilirsiniz mesela bir arkadaşım biberon şu marka alacak mış acaba iyi midir diye mutlaka bir anne adayı olarak şimdiden araştırma yapmış ve markaya karar vermiştir sizde ona göre alırsınız hediye fikriniz çok güzel ve inçe sağlıkla doğsun inşallah ❤
:) çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:)
Kardeşim çok rahat daha hiçbir şey araştırmamış bile ben daha heyecanlı ve stresliyim:)) Ama dediğiniz gibi ağzını arayayım bakalım neler düşünüyor.

Anladım ne demek istediğinizi.
Ailem de aynı şeyi düşünüp, beni alışverişe götürdü ve kendi istediğim marka ve ürünleri aldım.
Çünkü doktorun önerdiği çevrenin önerdiği derken birçok şey beliriyor anne kafasında.
En basiti ben 3 aylık olana kadar tüm kıyafetlerini organik ürünlerden aldım hastane çıkışları dahil ama onlar alsaydı buna dikkat etmezdi.
Ya da sağma makinesini, kamerayı kılı kırk yararak aldım, onlar kendilerine iyi denileni seçerdi gibi gibi.
Siz o sebeple beraber gidin alışverişe.
Alıverişe beraber gitme ihtimalimiz çok az😕 Ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve malum virüs gündeminden dolayı kardeşim hastane dışında evden çıkmıyor. Alışverişler internetten yapılacak büyük ihtimalle.

Ben hamile veya evlenecek arkadaslarima direkt soruyorum. Ihtiyacin neler kullanacağın şeyi almak istiyorum diye. Bizim toplumumuzda yaygın değil ama yaygınlasmali. Lütfen sorun. Bana da sorulması hoşuma gider. Hediyeyi bilmeyecek diye bir şey yok. Ihtiyacı olan bir şey almak onu mutlu edecektir. Söylemek istemezse siz kendi bütçenize göre öneri sunun. Bebek hamagi, reflu yatagi, bebek nevresim belki eğitici bir oyuncak vs...

Kızlar sizin de fikrinizi almak istedim.
Kardeşim hamile ve 4 ay sonra miniğimiz gelecek🥰
Ben de işe yarar hediyelerle dolu bir paket hazırlamak istiyorum:) Kıyafet, biberon, banyo malzemleri , kremler vs.
Sorum şu sizce kardeşime sorarak mı almalıyım marka model vs, yoksa kendim mi karar vermeliyim?
Araştırmadan asla iğne bile almam ama annesi olarak kardeşimin beğenip karar vermesi daha mı doğru olur?
Ya da hediye olacağı için sormak hoş olmaz mı?

Hayırlı olsun, şöyle ki genelde gebeler kendileri için bir alınacaklar listesi yapıyorlar. Ben yaptım en azından neyi nerden ne marka alacağıma kadar. Bence ona da faydalı olması açısından sorsan iyi olur. En azından hangi marka neyi istediğini bilirsin bir de mesela kendi aldıkları varsa 2 defa alınmamış olur işine yarayacak başka şeyler alınmış olur. Sevgiler

Hayırlı olsun, şöyle ki genelde gebeler kendileri için bir alınacaklar listesi yapıyorlar. Ben yaptım en azından neyi nerden ne marka alacağıma kadar. Bence ona da faydalı olması açısından sorsan iyi olur. En azından hangi marka neyi istediğini bilirsin bir de mesela kendi aldıkları varsa 2 defa alınmamış olur işine yarayacak başka şeyler alınmış olur. Sevgiler
:) Çok teşekkürler
Biz de öyle yaptık hatta kardeşime liste konusunda yardım ettim:) Annem ve ablamla da listeyi paylaştık herkes alacaklarını söyledi, dediğiniz gibi işe yaramayan yada fazla alınmış
şeyler olmayacak:)

Back
X