- 24 Temmuz 2025
- 1
- 0
- 1
- 19
- Konu Sahibi burcu88888
-
Kardeşin yksde 700. olmuş farkında mısın?ailen için elbette cok mutluluk ve gurur verici bi durum,senin için de öyle. Nasıl bi çalışma farkınız vardı da araya 499300 kişi girdiMerhaba bu yıl kız kardeşimle üniversite sınavına girdik aramızda 1 yaş var ailemiz aynı gitsinler diye bizi beraber okulla yollamislar . Neyse benim annem ev hanımı babam tır şoförü durumumuz normal . Kız kardeşim yks de 700 sıralama yaptı . ben 500 bin yaptım . Şuan evde kardeşime karşı farklı ayrım var babam yoldayı sıralamayı duyunca işini bırakıp eve geldi kaç gündür evde üniversite konuşuluyor ODTÜ Boğaziçi İstanbul teknik istiyomus . Babam normalde cimridir bugün kardeşime istediği son model ( o malum telefonu almaya gittiler ) annem babama hele bı girsinde gerekirse bide ehliyete yazdırıp araba alırız diyor . Evde benim suratıma bakan yok ve ne yalan söyleyeyim kıskanıyorum babam bana hangi üniversite istiyosun diye sormadi bile
Bence de ole konu sahibi kiskanclik yerine kardesinden destek almali bu basari nasil geliyor diye.500bin nere 700 nerekim olsa anne babanızın yerinde öyle davranır. Kıskançlık yerine bu sene daha çok çalışırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?