kardeşimin arkadaşı....

Cansu020

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
70
35
8
31
Erkek ikizim var ve onun bir arkadaşı var hoşlanıyorum o kişiden cok yıllar önce kendsine seni seviyorum diye mesaj atmıştım oda bende sana karşı boş değilim ama kardeşinin arkadaşıyım demşti konu orada kapandı bu kişi evimize gelir gider pc yi yapmak için falan ben yıllar snra kendisini ekledim ama kardeşimin korkusundan geri cektim baktım kendisi snra istek yolladı hatta resmimi beğendi bir kaçgün snra ben bir bahane bulup annemin tlinden aradm bir arıza için snra tlfnu kapattım akşamına msj attm tekrar bahaneyle olmadı başka önereceğin şey varmı diye sizce benimle konuşmasını mesajlaşmasını benimle ilgilenmesini nasıl sağlarım :/

Bu ne be?Kardeşimin bacısısın ona yamuk yapamam!Ay kaç kişi öyle evlenmiş çıkmış detaycı düşünmeyin bu kadar!

Kardeşinizin arkadaşı diye mi çekiniyorsunuz?E daha iyi değil mi o da tanıyormuş yakınlarmış madem...

Bu ne be?Kardeşimin bacısısın ona yamuk yapamam!Ay kaç kişi öyle evlenmiş çıkmış detaycı düşünmeyin bu kadar!
:) burası Türkiye..erkek egemenliği söz konusu :) çoğu abi-kardeş de mevcut bi durum

Arada kardeşin var ondan çekiniyordur haliyle ama belki biraz gizliden konusup sonra kardesine isin ciddi oldugunu birbirinizi sevdiginizi açıklarsanız bu iş olur gibi. Bu arada yaşlar kaç ona göre yani.

:) burası Türkiye..erkek egemenliği söz konusu :) çoğu abi-kardeş de mevcut bi durum
Böyle durumlarda kardeşinin bacısından hoşlanan ama diyemeyen de var diyen de var yani ama arabeske bağlamasınlar ya erkekler ne düşünüyor yani aha bu benim bacıma yan gözle baktı pis sapık kardeşi gözüyle bakmalıydı ben yoksam ona emanet o onun abisi o da kardeşi bilmem nee...Oooo valla ne diyeyim sayko işler hep bizim ülkede!

Böyle durumlarda kardeşinin bacısından hoşlanan ama diyemeyen de var diyen de var yani ama arabeske bağlamasınlar ya erkekler ne düşünüyor yani aha bu benim bacıma yan gözle baktı pis sapık kardeşi gözüyle bakmalıydı ben yoksam ona emanet o onun abisi o da kardeşi bilmem nee...Oooo valla ne diyeyim sayko işler hep bizim ülkede!
aynen cnm :) bizi öyle bi büyütmüşler ki aslında en güzeli tanıyorsun ediyorsun işte..adamın ne olduğunu biliyosun yamuk yapma şansı bile%0.00001 lere düşüyor ama erkek egosunu yenemiyor maalesef

Benim 2 abim var ikiside çok pişman zamanında aman benim bacıma kimse bakamaz diye erkeklik yapıyoduk keşke arkadaşlarımızla olsaydı evlenirdi yabancılık çekmezdik araya soğukluk girmezdi dediklerine şahidim

Ona kardeşinizin arkadaşı olmasının sorun olmayacğnı anlatın tabi ileride sizinle evlilik ihtimali üzerine düşünüyorsa.

Erkek ikizim var ve onun bir arkadaşı var hoşlanıyorum o kişiden cok yıllar önce kendsine seni seviyorum diye mesaj atmıştım oda bende sana karşı boş değilim ama kardeşinin arkadaşıyım demşti konu orada kapandı bu kişi evimize gelir gider pc yi yapmak için falan ben yıllar snra kendisini ekledim ama kardeşimin korkusundan geri cektim baktım kendisi snra istek yolladı hatta resmimi beğendi bir kaçgün snra ben bir bahane bulup annemin tlinden aradm bir arıza için snra tlfnu kapattım akşamına msj attm tekrar bahaneyle olmadı başka önereceğin şey varmı diye sizce benimle konuşmasını mesajlaşmasını benimle ilgilenmesini nasıl sağlarım :/
Kardesinin arkadasi olunca ne oluo? Ne guzel iste huyunu suyunu bildigin kardesinin de yakindan tanidigi biri! Yoldan gecen ipsiz sapsiz biri degil ! Bence miiiikemmel bi secim olursunuz birbiriniz icin..

Kardeşinin arkadaşı diye konuşmamak falan ne bileyim ne alaka yani. Facebook vs gibi sosyal medya üzerinden konuşsanız, zaten size karşı ilgisi varsa devamı gelir.

Seksenler dizisindeki gibi çok mantıksız bir olay.

Ergunun arkadaşının kız kardeşine aşık olması suç,
Ama ahmetin kız kardeşinin arkadaşına aşık olması normal.

Ne güzel işte içini dışını biliyorsunuz adamın.

Back
X