Kardeşimin bebeği...

Zeyneppp2015

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
190
151
23
33
Merhaba arkadaşlar ben 40gün önce bir aylık bebeğimi kaybettim. Henüz atlatamadım bu acıyı sürekli kötü oluyorum ama inanıyorum ki zamanla hafifleyecektir inşallah. Ama asıl sorun şu ki yakın zamanda kardeşim doğum yapacak ve onunda oğlu olacakmış. Çok yakın oturuyoruz sürekli birlikteyiz ve ben o bebeği görmeye dayanamayacağım. Kardeşimi kırmayı üzmeyi asla istemiyorum. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen

Merhaba arkadaşlar ben 40gün önce bir aylık bebeğimi kaybettim. Henüz atlatamadım bu acıyı sürekli kötü oluyorum ama inanıyorum ki zamanla hafifleyecektir inşallah. Ama asıl sorun şu ki yakın zamanda kardeşim doğum yapacak ve onunda oğlu olacakmış. Çok yakın oturuyoruz sürekli birlikteyiz ve ben o bebeği görmeye dayanamayacağım. Kardeşimi kırmayı üzmeyi asla istemiyorum. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen

Şimdiden düşünüp stres yapmayın. O an nasıl hissederseniz, içinizden nasıl gelirse öyle davranırsınız. Belki de iyi hissedeceksiniz. Veya belki kötü hissetmeyeceksiniz. Şimdiden bunu düşünmeyin. O an karar verirsiniz, kendinizi kısaca ifade edersiniz, herkes de anlayışla karşılar.

Kardeşinle açık açık konuş. Benimde yok ama kardeşiminki öyle seviliyorki. Zamanla azalsın acın insallah. Sende insallah yeniden anne olursun.

Bence aile arasindaki cogu kirginlik acik olmamaktan geciyor. Ben boyle bir durumda olsam kardesime acik acik durumumu anlatirim. (Bizim durumumuzda gerek bile olmaz aslinda ama) hala da alinacak kusecek degildir herhalde. Onemli olan acik yureklilikle duygulari paylasabilmek saniyorum. Kardesiniz de bir anne. Sizi en iyi o anlayacaktir.

Basın sağolsun...ama ölenle olunmuyor
Sabir göstermelisin zamanla acın dinecek
Kardeşinin yanında olmalısın bence sonuçta kardeşin...kırgınlık oluşmaması için böyle önemli bir zamanda yanında ol derim

Başınız sağolsun. Allah sabır versin..Kendinizi toparlayinca Allah size tekrar bebek nasip etsin inşaallah. Kolay değil yaşadığınız psikolojik destek almanız iyi gelir su aşamada. Ablanız da su aşamada sizden birşey beklemez sadece sizin iyi olmanızı kendinizi süreç içerisinde toparlamanizi isteyecektir. Ayrıca su an ne ablanız ne yiğen sadece kendi duygularınız önemli.

Başınız sağolsun. Allah sabır versin..Kendinizi toparlayinca Allah size tekrar bebek nasip etsin inşaallah. Kolay değil yaşadığınız psikolojik destek almanız iyi gelir su aşamada. Ablanız da su aşamada sizden birşey beklemez sadece sizin iyi olmanızı kendinizi süreç içerisinde toparlamanizi isteyecektir. Ayrıca su an ne ablanız ne yiğen sadece kendi duygularınız önemli.
Duygularım çok kötü ama kardeşiminde yanında olmak istiyorum

Yaranıza ilaç gibi de olabilir bu bebek bence erken düşünmeyin yinede kalbinizden geçtiği gibi davranın gerçekten istemiyorsanız gitmeyin ama kardeşinizden aynen durumu anlatın Allah sabır versin en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bebekler versin sizede

kardeşim çok hassas kırılgan biri. böyle bir zamanda üzülmesini asla istemem
Bunun kırılmayla alakası yokki ama.
Aynı şeyleri yaşadım. İnan görmek sana iyi gelmeyecek.önce kendini düşün.
Herkes sana ve acına saygı duymalı.
Kendini zorlama bu durumdan kurtulmak daha da zor olur.

Başınız sağolsun..
Ama belki de size yeni doğan yeğeniniz moral olacak. Şüphesiz onu da çok seveceksiniz. Hem siz de yaşamışsınız doğum sonrası insan destek arar biliyorsunuz.
Acınızı içinize gömün demiyorum ama o masumun size de iyi gelebilecek olacağı ihtimalini bir düşünün derim.

Sabır ve metanet dilerim...

Yaranıza ilaç gibi de olabilir bu bebek bence erken düşünmeyin yinede kalbinizden geçtiği gibi davranın gerçekten istemiyorsanız gitmeyin ama kardeşinizden aynen durumu anlatın Allah sabır versin en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bebekler versin sizede
Tek duam öyle olması. Oğlumun yerine ona sarılabilmek. Ama çok zor..

Back
X