Kardeşimin bebeği...

öyle yapmaya çalışıyorum ama kardeşimi hamile görünce bile çok tuhaf oluyorum ve hep benim yaşadığımı yaşamasın diye dua ediyorum
Bir şey yapmaya çalışmayın içinizden geldiği gibi davranin görmek istemezseniz az gorun isterseniz çok görün. Anlayacaklardır şimdiden dusunmeyin

Geçmiş olsun öncelikle aynı şeyi yaşadım 8 haftalık iken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum fakat o bambaşka bir duygu asıl olayı 30+4 günlükken erken doğum yaptım sekiz ay onunla uyudum onunla uyandım tekmelerini hissettim ultrason da yüzünü gördüm ama kucağıma alamadım emzirmedim kokusunu duyamadım yüzünü göremedim ben yoğun bakım da iken o küvezde idi iki gün yaşadı ve ölmüş benim haberim yok. Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum o bebeğini kucağına alamadı içi yanıyor ve uzak kalması iyi gelecek
Geçen hafta çok samimi bir arkadaşım daha üç haftalık hamile iken bana haberini verdi o an İçin yandı telefonu kapattım iki saat hiçkıra hiçkıra ağladım bir gün sonra aradı özür diledi gaf yaptım dedi üzüldün mü dedi hayır dedim ama o iki saatti bir de bana sor
Basiniz sagolsun. İki mesaj sonrasinda konu sahibini yanlis anladigim icin ozur diledim zaten. Bebek karninda 4 haftalikken olmus sandim.

Allah sabir versin..
Bizim sebepsiz yere bebegimiz olmuyordu.tup bebekle 3 kez hamile kaldim 3 4.ayda kaybettik.. anne olamicam diye dusunuyordum.yigenim dogdugunda cok degisik hissettim sanki artik anne olamasamda eskisi kadar uzulmicektim.. daha sonra normal yolla hamile kaldim.yarin doguma giricem..ama yigenimin yeride cok farkli...

Back
X