Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Kardeşimin düğünü ve kınası için hangisi karar veremiyorum????

ben sadece ilk kıyafeti beğendim diğerlerini beğenmedim üzgünüm :26:

Siyah uzun elbise çok güzel ve cesur. Düğünde giyin bence onu, ağır bir elbise. İki sonraki pudra rengi kısa elbise de kınada güzel olur, göbek filan yoksa çok güzel durur uzun topuklu gümüş bir ayakkabı ile.

Tatlim bence siyah olan uzun elbiseyi abinin dugununde,"nar cicegi zannedersem rengi"onuda kina gecende giy.Ben ikisinde cok begendim.Simdiden mutluluklar:)))

Tatlim bence siyah olan uzun elbiseyi abinin dugununde,"nar cicegi zannedersem rengi"onuda kina gecende giy.Ben ikisinde cok begendim.Simdiden mutluluklar:)))

Teşekkür ederim canım. Ama kıyafetleri kardeşimin düğününde giymeyi düşünüyorum. Kendi düğünümde değil.

Benimde içimden aynısı geçiyordu zaten. Teşekkür ederim fikrin için

siyah elbise çok cesur ve güzel düğünde muhteşem olur
kına için ise tek askılı kısa elbise güzel durur
bence

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Düğün yerine nikah yapacaklarmış.Damat düğün istemiyormuş, buda bize şok yaşattı.. Siyah olan elbise de nikahta giyilmez herhalde... Offff bütün planlarım alt üst oldu yaww...

nar çiçeği olanı düğünde ,ilk elbiseyi de kınada giy bence..
siyah olan çok ağır kaçar ,assolist elbisesi gibi ama diğer kısalarla cici bici olursun bence hoş olur

Merhaba siyah ellbise gayet güzel ama çok iddalı,kardeşinizin düğününde bukadar iddalı bir kıyafet geline (kardeşinize) haksızlık olur bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…