Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Kardeşimin düğünü ve kınası için hangisi karar veremiyorum????

pbinay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
192
0
96
43
Bursa
:44:Merhaba kızlar,

Hangi kıyafeti nerede giyeyim, yardımcı olun bana... $watermark.webp $abiye-modelleri-2.webp $imagesCAQCXJOZ.webp $930_95_35080C_20110316.webp $straplez-abiye-elbise-modelleri.webp

ben sadece ilk kıyafeti beğendim diğerlerini beğenmedim üzgünüm :26:

Siyah uzun elbise çok güzel ve cesur. Düğünde giyin bence onu, ağır bir elbise. İki sonraki pudra rengi kısa elbise de kınada güzel olur, göbek filan yoksa çok güzel durur uzun topuklu gümüş bir ayakkabı ile.

Tatlim bence siyah olan uzun elbiseyi abinin dugununde,"nar cicegi zannedersem rengi"onuda kina gecende giy.Ben ikisinde cok begendim.Simdiden mutluluklar:)))

Tatlim bence siyah olan uzun elbiseyi abinin dugununde,"nar cicegi zannedersem rengi"onuda kina gecende giy.Ben ikisinde cok begendim.Simdiden mutluluklar:)))

Teşekkür ederim canım. Ama kıyafetleri kardeşimin düğününde giymeyi düşünüyorum. Kendi düğünümde değil. :9::9:

Siyah uzun elbise çok güzel ve cesur. Düğünde giyin bence onu, ağır bir elbise. İki sonraki pudra rengi kısa elbise de kınada güzel olur, göbek filan yoksa çok güzel durur uzun topuklu gümüş bir ayakkabı ile.

Benimde içimden aynısı geçiyordu zaten. Teşekkür ederim fikrin için :46::46:

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Düğün yerine nikah yapacaklarmış.Damat düğün istemiyormuş, buda bize şok yaşattı.. Siyah olan elbise de nikahta giyilmez herhalde... Offff bütün planlarım alt üst oldu yaww...:47: :52:

nar çiçeği olanı düğünde ,ilk elbiseyi de kınada giy bence..
siyah olan çok ağır kaçar ,assolist elbisesi gibi ama diğer kısalarla cici bici olursun bence hoş olur

Merhaba siyah ellbise gayet güzel ama çok iddalı,kardeşinizin düğününde bukadar iddalı bir kıyafet geline (kardeşinize) haksızlık olur bence..

Back
X