• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimin eşi, baldızı, kayınvalidesi bize kötü davranıyorlar???

yaren76x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
104
0
46
Kocaeli
erkek kardeşimin kayınvalidesinin yazlığı ile annemlerinkisi aynı apt.da. ee yazlık olduğu için yazları 10-15 gün annemlerde kalmak istiyorum.
kardeşlerimde orada oluyor.
ama bizim gelinin annesi bizleri orada istemiyor sürekli laf sokuyor kız kardeşimle rahatsız oluyoruz.. sürekli iftira atıyorlar şu şunu dedi bu bunu dedi
oratalığı karıştırıyorlar konuyla alakamız olmadığı halde.. bizim gelin biz oraya gelince elini hiçbir işe sürmüyor sabah kahvaltısını annemle hazırlıyoruz o elini bile ellemiyor masaya oturup yemeğini yiyor hemen annesine iniyor 1 yaşında çocuğuyla birlikte... bir bardak bile kaldırmıyor annemle biz onun kölesimiyiz
akşam kardeşim işten gelene kadar annesinden gelmiyor.. akşam yemeği hazırlıyoruz annemle yine geliyor oturuyor yiyor ve kalkıyor çıldırmak üzereyim yaa bu kadarda olmaz ben 8,5 aylık gebeyim koca karnımla ona hizmet ediyorum.. orası annemin babamın evi kardeşimin değil kardeşimin ayrı evi var ama yazları orada kalmak istiyorlar.. gelinin annesi anneme babama kızlarınız geliyor gitmek bilmiyorlar demiş babamda benim çocuklarımın hepsi gelecek buna siz karar vermezsiniz demiş.. birde surat yapıyorlar sanki onlara birşey yapmışım gibi. bizim gelin anneme babama bağırdı yanımda sırf kötü görümce imajı vermemek için ağzımı bile açmadım ama yine ben suçluyum. benim eşim geldiğinde sürekli kavga ortamı yaratıyorlar eşimle geziyoruz onu bile çekemirlar çıldırmak üzereyim daha çok yazacak şeyler var lütfen bi akıl verin......

Son düzenleyen: Moderatör:
erkek kardeşimin kayınvalidesinin yazlığı ile annemlerinkisi aynı apt.da. ee yazlık olduğu için yazları 10-15 gün annemlerde kalmak istiyorum.
ama bizim gelinin annesi bizleri orada istemiyor sürekli laf sokuyor kız kardeşimle rahatsız oluyoruz.. sürekli iftira atıyorlar şu şunu dedi bu bunu dedi
oratalığı karıştırıyorlar konuyla alakamız olmadığı halde.. bizim gelin biz oraya gelince elini hiçbir işe sürmüyor sabah kahvaltısını annemle hazırlıyoruz o elini bile ellemiyor masaya oturup yemeğini yiyor hemen annesine iniyor 1 yaşında çocuğuyla birlikte... bir bardak bile kaldırmıyor annemle biz onun kölesimiyiz
akşam kardeşim işten gelene kadar annesinden gelmiyor.. akşam yemeği hazırlıyoruz annemle yine geliyor oturuyor yiyor ve kalkıyor çıldırmak üzereyim yaa bu kadarda olmaz ben 8,5 aylık gebeyim koca karnımla ona hizmet ediyorum.. orası annemin babamın evi kardeşimin değil kardeşimin ayrı evi var ama yazları orada kalmak istiyorlar.. gelinin annesi anneme babama kızlarınız geliyor gitmek bilmiyorlar demiş babamda benim çocuklarımın hepsi gelecek buna siz karar vermezsiniz demiş.. birde surat yapıyorlar sanki onlara birşey yapmışım gibi. bizim gelin anneme babama bağırdı yanımda sırf kötü görümce imajı vermemek için ağzımı bile açmadım ama yine ben suçluyum. benim eşim geldiğinde sürekli kavga ortamı yaratıyorlar eşimle geziyoruz onu bile çekemirlar çıldırmak üzereyim daha çok yazacak şeyler var lütfen bi akıl verin......

kardeşinle konuşmadınızmı bu konuyu?o ne biçim insan öyle hamileye hizmet yaptırıyor? annene-babana bağırırken susman seni iyi görümce yapmaz sadece onun gözünde ezik yapar.ver ağzının payını,haddini bilsin.babann evine gidip gelmene ne karışırmış annesi.bence en kısa zamanda büyük bir kavga kopart onunla ve ailesiyle ki annenleri de ezemesinler seni de.canını sıkma değmez böyle bir kadın için,hamile hamile üzme kendini... o annesi olacak kadın da herhalde kardeşinden dolayı baya bi yüz bulmuş,sizin aile huzurunuzu kaçırmasına izin verme.erkek kardeşine anlam veremedim ben.sözü geçmezmi eşine? bu nasıl şey ya? ben okurken sinir oldum.

ne terbiyesiz bir gelininiz var sanirim annesi denen kadin ondanda beter.utanmadan annenizin evine gelen gidenede karisiyolar.sizde cok sabirlisiniz ama hicmi birsey demiyorsunuz $u geline ben olsam coktan büyük bir kavga cikmisti bide hamile halinizle ona hizmet ediyosunuz yazik valla.siz annenize tatile gelmissiniz oda annesine tatile gitsin bence :52:

Akıl Verilecek Bir Durum Söz Konusu Değil..:19:
Çok Takmışsın Sen Değer mi ?:40:
Ne Çıldırıyorsun..:19:
İnadına Git..:31:
Annenin Babanın Evi Orası Senin..:42:
Hiç Moralini Bozma..:38:

moralimi bozmıyayım ilgilenmiyeyim diyorum bakışlarıyla hareketleriyle ve imalı konuşmalarıyla tahrik ediyorlar.. sabır ediyorum allahım sana havale ediyorum cezalarını sen ver diyorum. çünkü tabiri caizse çirkef insanlar hemen kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar iftira atıyorlar bunu alışkanlık haline getirmişler.. kendi akrabalarıyla bile görüşmüyorlar küsler. kardeşimle oturup konuşmayı çok denedim ama onuda avuçlarının içine almışlar yalnız göremiyorduk.. taa ki geçenlerde bizim gelin annesi babası bir haftalığına memleketlerine gittiler.. annemle kardeşimi uzun zaman sonra yalnız yakaladık ve başladık anlatmaya.. şok oldu sessizce bizi dinledi.. hiçbirşeyin farkında olmadığını söyledi.. ama onlar gelsin kayınpederimle konuşucam benim eşimi siz yönetemezsiniz ben yöneticem dicem dedi.. benim babamın evine gelenede kimse karışamaz dicem dedi.. bakalım henüz gelmediler neler olacak.. ama moralim bozuk ben hamile kafını ağlattılar annemi ağlattılar kız kartdeşim hepimizin morali bozuk babam bile ağladı kaç kere biz bu durumu hak etmedik diye..

benim görümcemle yer değiştirsen olmaz mı :) ben daha bir bardak kaldırtmadım ne kendi evimde ne onların evinde. bulaşıklarını bile ben yıkarım aman işten bi yerin eksilmez yeter ki iyi olalım diye.... gene de dedikodumu yapıyor.

ya iyi geline iyi görümce düşmüyor mu?

Fazla iyi niyetlisiniz ve sabırlısınız. ve onlarda yeteri kadar hatta fazlasıyla suistimal ediyorlar. erkek kardeşiniz konuştuktan sonra eğer yeterli değilse. acilen birşeyler yapın. böyle bir durumda ben olsam kendimi düşünmem ama anneme, babama, kardeşime asla laf söyletmem. koyarım tavrımı.

bence bu aile sizi fazla yumuşak başlı bulmuşlar istedikleri gibi meydanda at koşturuyorlar.öyle ki sizin babanızın evine gelmenize kalmanıza bile laf eder olmuşlar hemde gelininizin annesi bunu söyleyebiliyo ki onu hiç ilgilendirmez.böyle insanların karşısında susmayın konuşun cevaplarını verin:97:iş konusunda da açık açık gelininizden yardım isteyin:31:

Laf söyle demiyorum, kötü ol demiyorum ama kendini de kullandırma!
Siz onun kahvaltısını hazırlamak zorunda degilsiniz üstelik birde istenmiyorsunuz..
Ne gezmenize karısabilirler, nede babanızın yazlıgında kalmanıza orda kardesinizin hakkı oldugu gibi sizinde hakkınız var.

erkek kardeşimin kayınvalidesinin yazlığı ile annemlerinkisi aynı apt.da. Ee yazlık olduğu için yazları 10-15 gün annemlerde kalmak istiyorum.
Kardeşlerimde orada oluyor.
Ama bizim gelinin annesi bizleri orada istemiyor sürekli laf sokuyor kız kardeşimle rahatsız oluyoruz.. Sürekli iftira atıyorlar şu şunu dedi bu bunu dedi
oratalığı karıştırıyorlar konuyla alakamız olmadığı halde.. Bizim gelin biz oraya gelince elini hiçbir işe sürmüyor sabah kahvaltısını annemle hazırlıyoruz o elini bile ellemiyor masaya oturup yemeğini yiyor hemen annesine iniyor 1 yaşında çocuğuyla birlikte... Bir bardak bile kaldırmıyor annemle biz onun kölesimiyiz
akşam kardeşim işten gelene kadar annesinden gelmiyor.. Akşam yemeği hazırlıyoruz annemle yine geliyor oturuyor yiyor ve kalkıyor çıldırmak üzereyim yaa bu kadarda olmaz ben 8,5 aylık gebeyim koca karnımla ona hizmet ediyorum.. Orası annemin babamın evi kardeşimin değil kardeşimin ayrı evi var ama yazları orada kalmak istiyorlar.. Gelinin annesi anneme babama kızlarınız geliyor gitmek bilmiyorlar demiş babamda benim çocuklarımın hepsi gelecek buna siz karar vermezsiniz demiş.. Birde surat yapıyorlar sanki onlara birşey yapmışım gibi. Bizim gelin anneme babama bağırdı yanımda sırf kötü görümce imajı vermemek için ağzımı bile açmadım ama yine ben suçluyum. Benim eşim geldiğinde sürekli kavga ortamı yaratıyorlar eşimle geziyoruz onu bile çekemirlar çıldırmak üzereyim daha çok yazacak şeyler var lütfen bi akıl verin......

iyi geline kötü gelin kötü gelinede iyi görümce birtanede bizde vrrrr çıldırtıyor bizi ablamla bizde köle izauraa abime gelince ses yokkk kötülük çıkmasın diye bütün sülalenin ödü kopuyorrr en ufak birtartışmada abimi tehtidd gidiyorum diyeee annesine gidiyor en ufak birtartışmadaaa ve boşanma davası yazık abimede almış parmagına döndürüyorr bizdede boşanma olmazzz ailemde ses çıkaramıyor elaleme rezil olmuyalım diyee

ben kendi hakkımı arasam ne olacak hemen iftira atıyorlar... gelinin annesi anneme demişki benim kızım senin kızın gibi kayınvalidesini dövmedi.. annenm şok olmuş o nerden çıktı benim kızım öyle bir şey yapmaz yapmadı da nerden çıkartıyorsunuz demiş.. yani hayatları iftira atmakla geçiyor.. eşime anlattım ben senin anneni ne zaman dövmüşüm dedim eşim ne dövmesi nerden çıkıyor bunlar dedi.. ki benim kayınvalidemle tartışmam bile olmadı... çirkef insanlar ama kız kardeşi var bekar allahın acelesi yok o evlenince onun kayınvalideside bunlara aynısını yapar bizimle uğraşmaktan vazgeçerler kimbilir... çünkü bizi çok ağlattılar annemi, babamı beni, kız kardeşimin kayınvalidesi bile ağlıyor bize... biz hayatımızda böyle insanlar görmedik ama allaha havale ediyoruz o verir cezasını zamanı gelince..

canım bir gelişme var mı?Konunu şimdi okudum sen ve ailen adına çok üzüldüm.

bence siz muhattap olmamalısınız ,anneniz babanız direk kardeşinizle görüşlmeli ,o kız cesareti annesinden almadığı kesin kardeşinizden alıyor ,

Back
X