Kardeşimin Eski Erkek Arkadası Bizi Tehdit Ediyor

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.740
53.880
798
Merhaba arkadaslar bu sefer gerçekten beni korkutan bir derdim var, umarım karısık anlatıp sizi sıkmam.

Önce biraz bilgi vereyim, sorun kardeşimin 4 ay önce ayrıldıgı erkek arkadası. Annemin iş yerinde oda arkadasının kardeşi aynı zamanda kardeşimin lise arkadası. Bu cocugun ortak arkadası kardeşimi facebookta görüyor ve bir şekilde 2 3 yıl önce tanısıyorlar. Önce arkadaş olarak görüşüyorlar, çocuk zamanında uyusturucuya bile bulaşmıs ama bırakmıs ve namaz kılmaya başlamıs kitaplar okuyup hayat tarzını değiştirmiş. 1 yıl kdr bir küs bir barısık konustuktan sonra bundan bir bucuk yıl önce flört etmeye başlıyorlar. Ve bizim çogu yasanandan haberimiz var.

Görüşkütleri bir yıl kadar süre içinde biz asla birlikte olmalarını istemedik. Çocuk cok saglıklı bir insan değil ve kardeşime asla huzur vermedi. Psikolojik problemleri vardı ve ilaç kullanıyordu. Kardeşimi alıp bir cafeye götürmeyi bile çok gördü açık havada parklarda kampüste görüştüler. Sanki kardeşim erkek o kız oldu, aldığı hediyeleri anlatmak bile istemiyorum kardeşimin. Asla anlatamadık hiç laf söyletmedi ne derse he dedi salak kardeşim. Tatile gittik burnundan getirdi her tatilde biz de kardeşim mutsuz diye birbirimize girdik. Bir gr huzur vermedi saçma sapan sebeplerden aramadı bile ve nedense bu kavgalar küslükler hep kardeşimle aynı şehirdeyken basladı gittginde son buldu her beklentisi her ona sarılışı hayal kırıklıgı ile sonuçlandı ama anlatamadık ta kii teyzemlerin yanına yazlıga gitmeye karar verene kdr. Yine kavga çıkarmıs ve kardeşim de kestirip atmıs bi daha da 4 ay boyunca ikiside aramadı birbirini. Biz çok sevindik şükretttik kurtulduk sandıkkii iki gün öncesine kdr..

İki gün önce kardeşim okul arkadasının paylaştıgı sarkıya yorum yazmıs oda gidip o yorumu beğenmiş. Tam bir manyak nasıl bir zihniyettir anlayamıyorum.. Ah kardeşim keşke cvp vermeseymiş ama böyle hareketlere gerek yok yazmıs altına. Oda msj göndermiş - ikinci hata neden engellemiyorsun dimi - Ben sana göstericem neye gerek olup olmadığını demiş

Ve birsürü hakaret msjı atmıs en canımı yakan da biz babamla görüşmüyoruz ve - Baban seni istemiyorken ben seni kabullendim aileme kabul ettirdim demiş

Birlikte olduklarını herkese kardeşimin nasıl bir insan olduğunu anlatacagın söylemiş - Parklarda mı yapmışlar bu işi yoksa msjla mı parkta kardeşim utanmamış ta o da mı utanmamış insan birazcık destekli atar -

Çogunu okumadan silmiş 3 4 saat boyunca hakaret msjları atmıs durmus bizede atacagını söylemiş ama bize msj gelmedi.

Resmen o gece atak geçirmiş sağlıklı bir insan değil. Annem iş yerinde bu konuyu makul şekilde konusmus ve ne yapılabilir diye düşünmüşler. Akşamına kardeşimi arayarak annemin numarasını istemiş defalarca birsürü hakaret eşliğinde.

Bende iş yerindeki arkadasının ve kardeşinin haber verdiğini ve onu haklı gördüğünü düşündüğümü söyledim. Annem çok sinirlendi ve -eski erkek arkadası- aradı.

Benim kızımı üzen karşısında beni bulur sen kim oluyorsun msjlar atıp taciz ediyorsun atmayacaksın aramayacaksın siz ayrıldınız bitti ne olduysa geçmişte seni muhattap alıp dinlemiyorum benim seni takdir ettiğim tek yönün namaz kılmandı ama böyle yapıp alnını tertemiz secdeye koyuyorum sanma dedi. Dün akşam oldu butün bunlar.. Telefonu kapatıp bizi aramadı ama kardeşime msj atmış bu yaptıgınız cok ayıp diye allahım sen sabır ver..

Bugün işyerinde o tanıştıran iş arkadası cok üzmüş annemi.
Öyle hakaretler edip arayan o değilmişte annem aramıs gibi anlatmış Ne var bi dinleseydin söyleyecekleri var demekki diyormus. Kardeşim evlencez vaadiyle gezip gezip sıkılınca bırakmıs sebebini bile bilmiyomus daha bütün herkes artık gerçekleri ögrenmeliymiş hem kardeşim tatile gidelim demiş o bir arada kalmamız uygun olmaz diye istememiş
Annemde yine bütün bunların kimseyi ilgilendirmediğini onunda evlatları olduğunu kardeşi olduğunu aynı sey basına geldiginde hissedeceğini anlayacagını söylemiş ve susturmuş

Biz dava açmayı düşünüyoruz hem can güvenliği acısından korkuyorum hem de kimse benim kardeşime böyle yapamaz manevi tazminat davası acacagız. Ama ipler elimizden kaydı gitti bunun mantıklı olup olmadıgını kestiremiyorum.

Ayrıca iş yerinde annemin tüm huzuru bozuldu ona çok üzüldüm annem kardeş bildi evlat bildi ama ciddi olarak düşmanımızmış çok şaşkınım.

Son düzenleme:
Ben işim dolayısıyla kanunları ve haklarımı iyi biliyorum bilmediklerimi de öğrenebileceğim yerler var.

Ama o eve tebligat gittiğinde ailesine karşı utanacak ya gelip birimizin canını yakarsa geride kalanımız toparlanamaz bi tek ona üzülüyorum

Yoksa abla dediğim aynı tabaktan yediğim insanın onun hasta oldugunu bile bile bizi uyarmayıp kardeşimi diline dolaması da umrımda değil onun söyledikleride

Sadece can güvenliğini sağlama derdindeyim ..

tabi o konuda haklisin, bilmemki nasil can guvenliginizi saglama alirsiniz.
ailenden bi kac kisi gozunu korkutsa? sana soyle yapariz boyle yapariz uzak dur bu kizdan diye?

Onu da düşündük fakat sonrasında davanın daha mantıklı olduğuna karar verdik çünkü o zmn haksız konuma düşmek var kemiklerini kırdırıp bi çöplüğe attıracaksın aslında o olacak serefsizin
Ben yapacaksam dogru yoldan kanuni haklarımla yaparım da devlete güvenemiyorum ki :S

ben olsam bende guvenmem, sevdiklerimin can sagligi soz konusu.
iste secenek olarak ya mahkeme yada dedigim yontem var.
ben mahkemeye ve adalete guvenmiyosam obur yontemi secerdim.

yada karsi karsiya gelin o erkekle, bi sonuca baglayin.
sen yoluna biz yolumuza, is dahada buyumesin de.

Ama biz onu neden muhattap alalım ki?
Amacı ztn iftira pislik çamur at izi kalsın
Yenide ayrılmadılar ki 4 ay oldu neyin hırsı bu?
Biliyorum cevabı da neyse
Onunla aynı masaya oturup ne dicez ki Kendini hepten kral zannedecek - Kardeşiniz beni kandırdı biz birlikte olduk Eee ? Yani böyle bi mantık yokki ya

Ne demek bi erkeğin bi kıza beni evlenme vaadi ile kandırıp yarı yolda bıraktın demesi varmı böyle çirkeflik ben senin kızına çiçek gibi baktım diyomus terbiyesiz ayagına giymeye ayakkabısı yoktu da kardeşim hediye aldı be anlatsam doyamam haykırsam dökemem içimi sanki bir yıl önce bakanı yoktu kardeşimin sanki bakıma muhtaçtı
ne demek baban bile seni istemio ben kabul ettim demek..

Hadi arkadaslar uzun ama bi kaç kelimeyi esirgemeyin nolur

siz yine polise gidin hukuki yoldan hakkınızı arayın bana göre hiç bişey yapamaz bu insan mesajla tehditmiş bilmem neymiş onlar hep laf en fazla yapacağı kardeşin hakkında orda burda atıp tutmaktır sizde onun adamlığı o kadar der konuyu kapatırsınız başkada bişey olmaz kanımca

çok can sıkıcı bi durum.kardeşinizi sakın yanlız bırakmayın neler duyup görüyoruz.mutlaka şikayetten bulunun,ailesi duyarsa büyük bi ihtimalle korkup geri adım atmak zorunda kalır.

ikinci önerim ise iftira atma konusu olucak,eğer kardeşinize bel altı iftiralar atıyorsa onu çok yaralayacaktır.güvendiğiniz bi insana,o çocuğu haber ulaştıracak şekilde "herkese senin gay olduğun dedikodusunu yapacaklar" diyip gözünüde korkutabilirsiniz.

Aslında fena fikir deil ama bu sefer karşımdaki insana benzemiş olurum ne farkım kalır o zmn

Annemde fikir değiştirmiş ailesi ile mi konussak önce dio

Çok kararsız ve tedirginim

Arkadaşım bence bu çocuk hasta ciddi manada yani bilemiyorum ne tür bi yaptırım uygulanır hukukça?

Ailesyle görüşmeniz banada mantıklı geldi. Sonuçta onu karşınıza alma lüksünüz yok iş dahada sarpa sarar.

Rabbim yardımcınız olsun..

Attigi mesajlari sakin silmeyin,hemen gidin savciliga suc duyurusunda bulunun tehdit mesajlarinida dosyaniza ekletin...bu isi kanun cozer...

Öncelik ile ailesi ile görüşün onları tutumu ve tavrı oğulları gibi olur ise veya her hangi bir olumlu sonuç alamazsanız doğrudan suç duyurusunda bulunun ve aile içerisinde güvendiğiniz büyükleri de kalkan olarak kullanın. Kız kardeşinizi yıpratacak sözler sarf edebilir facebook sosyal paylaşım sitesi üzerinden farklı hesaplar ile iftira atabilir leke sürmeye kalkabilir kardeşinizin yanında her zaman olduğunuzu hissettirin ve kardeşinizin bu ruh hali ile tek başına hareket etmesini engelleyin.

Kesinlikle kardeşinizle mümkün olduğu kadar çok ilgilenin bu süre zarfında...
Çamur at izi kalsın demek kolay madem namaz kılan birisi bunun vebalini de bilecek bilinçte olmalı diye düşünüyorum.
Maalesef ki adli makama dahi taşınsa konu Türkiye şartları malum o karar çıkana kadar kimbilir neler olur biter Allah korusun...
Siz onun seviyesine inmek istemiyorsunuz ama bu adli sürecin başlangıç kısmında hiç değilse annenizin dediği gibi ailesiyle konuşarak oyalama taktiği uygulasanız...
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…