Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler kardesımın kınasına bunu gıysem nasıl olur sızce.

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.238
36
156
38
Ankara
kızlar bu elbıseyı yengemın kızının dugununde gıydım şimdi eylulde kardesımın dugunu var kınada bu elbıseyı gıysem olurmu acaba dugunde uzun abıye gıycem

kına ıcın uygun aslında ama yengenın kızının dugununde gıymıssın .bu seferde senın en yakının kızkardesının kınasında 2.kez gıyıyorsun da daha oncekı dugunden gorenler fılan olduysa ozenmemıs aynı elbıseyı gıymıs derler cnm

kızlar yengemın kızı kocaya kactıgı ıçın kımse gıtmedı dugune bızde azcık durup ayrıldık kımse görmezdı zaten kınada gıycem dugune ayrı elbıse aldım bugun

güzel bence, öyle ahım şahım illaki pırıltılı olmasına gerek yok bence hoş duruyor üzerinde yakışmış...

ben katılmıyorum bu görüşe aslında.bende kuzenimin düğünü için giydiğim kıyafeti başka bi kuzenimin kınasında giycem yani düğüne başka kıyafet aldım mesela
abiyeler falanda cep yakıyo yani şu dönemde ha deyince alınıvermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…