Kardeşimin kız arkadaşı

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
83
Kızlar merhaba ;
Kardeşimin ciddi düşündüğü bir kız arkadaşı var, iki gün önce kardeşim tanıştırmak için annemlerin olduğu yere getirdi. Kız çalışmıyor kardeşim öğretmen, memleketler arası 12 saat var, bunun gibi kardeşimin kafasına takılan pürüzler vardı. Biz hep senin kafana yattıysa, sevdiysen sorun olmaz gerisi bi şekilde yoluna girer dedik. Burda olduğu süre de çok iyi davrandım. Öksürdü bi kaç kez bitki çatı yaptım. Sevdim de sonuçta kardeşim sevmiş.

Her neyse kız iki gün önce geldi ve bugün gitti. Bende tatil için yaşadığım şehirden ailemin yaşadığı şehre geldim. Gelirken de kıza küçük bir hediye aldım. Kıza verdim teşekür edip kenara koydu. Gidene kadar koyduğu yerden kaldırmadı yada çantasının yanına koymadı. Benimde dikkatimi çekti hiç ellemedim. Kız bu sabah gitti ve hediyeyi götürmedi hala koyduğu yerde duruyor. Beğenmemiş olabilir ama al sonra çöpe at.
Ben kıza elim boş gitmeyim diye kucağımda bebek, koştur koştur almıştım. Evet çok üzüldüm.

Unutmuş olabilir dimi ? Beğenmediyse alıp sonra çöpe atmayı o da düşünebiliyordur,sadece siz değil. Bukadar önyargılı olmayın,kendinizide boşuna üzmeyin.

İlk kez gelmiş tanışmak için belki heyecendan o an oraya koymuş sonra da unutmuş olabilir.
Genel olarak saygısızlığı, sıkıntısı yoksa aldırış etmeyin derim ben.

Kızlar merhaba ;
Kardeşimin ciddi düşündüğü bir kız arkadaşı var, iki gün önce kardeşim tanıştırmak için annemlerin olduğu yere getirdi. Kız çalışmıyor kardeşim öğretmen, memleketler arası 12 saat var, bunun gibi kardeşimin kafasına takılan pürüzler vardı. Biz hep senin kafana yattıysa, sevdiysen sorun olmaz gerisi bi şekilde yoluna girer dedik. Burda olduğu süre de çok iyi davrandım. Öksürdü bi kaç kez bitki çatı yaptım. Sevdim de sonuçta kardeşim sevmiş.

Her neyse kız iki gün önce geldi ve bugün gitti. Bende tatil için yaşadığım şehirden ailemin yaşadığı şehre geldim. Gelirken de kıza küçük bir hediye aldım. Kıza verdim teşekür edip kenara koydu. Gidene kadar koyduğu yerden kaldırmadı yada çantasının yanına koymadı. Benimde dikkatimi çekti hiç ellemedim. Kız bu sabah gitti ve hediyeyi götürmedi hala koyduğu yerde duruyor. Beğenmemiş olabilir ama al sonra çöpe at.
Ben kıza elim boş gitmeyim diye kucağımda bebek, koştur koştur almıştım. Evet çok üzüldüm.

Hediye paketli miydi, ne olduğu belli miydi? Beğenmediği için mi bıraktı acaba:işsiz:

Bişey söyleyeceğim eğer kardeşin çalışmayan kız istemiyorsa hiç elin kızına boşa ümit vermesin
Belli bu sizi de rahatsız etmiş
Hayır rahahtsız etmiyor bizi ilgilendirmez. Sadece kardeşim maddi olarak zorlanırsak diye düşünüyor. Sonuçta öğretmen maaşı belli . Büyük şehirde zorlanırsak diye. Biz destek oluk olumlu yönde.

Hayır rahahtsız etmiyor bizi ilgilendirmez. Sadece kardeşim maddi olarak zorlanırsak diye düşünüyor. Sonuçta öğretmen maaşı belli . Büyük şehirde zorlanırsak diye. Biz destek oluk olumlu yönde.

Bu konuda hak veriyorum tek maaşla zor

Bazi kisiler hediyeyi acmayi ayip bulurlar giderkende unutmus olabilir.Bekleyin biraz belki hatirlar gonlunuzu alir.

Calismamasi kardesinizin sevgisinin onune simdiden gecmis pek saglikli bir evlilik olmaz.
Hayır sevgisinin önüne geçtiğini sanmıyorum. Hayatın gerçeklerini düşünmeden direk evliliğe dalamıyor.

Paketiydi evet sehpanın üstünde durdu. Giderken odaya girdi telefonu unutmuşum diye gördü ama almadı. Unutmadı
Enteresan. Hediyeni unutmuşsun canım diye bir mesaj at. Senden çekiniyorsa sıcaklık kurmuş olursun. Belki çalışmadığı için hediyeyi almakta gurur yapmıştır. Belki yabancılık hissetmiştir. Sen yine sahiplen kızı. Öyle durumlarda heyecan dorukta oluyor öyle bir saçmalığı kibarlık zannetmiş de olabilir.

Heyecandan unutsa mutlaka başka şekildede belli ederdi heyecanını. Genel tavırları nasıldı?

Bilerek unutmuş gibi duruyor ama neden ona eksi olarak yazılacak birşey yapmış olabilirki? İlk izlenimin önemli olduğunu mutlaka biliyordur. Bence suçlayıcı olmayan bir tavırla sorun. Hediyeyi unutmuşsun deyin. Bakalım ne diyecek. Zaten tavrı ele verir onu gky2009 gky2009

Kız annenizde mi kaldı onu anlamadım daha ortada bir resmiyet yok nasıl rahat kalabiliyor bitki çayı falan yaptığınıza göre. Ayrıca neden bilerek bıraksın ki yanına niye koysun onu da anlamadım koltukta oturduğu yerde neden dursun hediye? unutmuştur büyük ihtimalle niye hemen önyargılı düşünüyorsunuz ki. Beğenmese bile alır evinde bir yere koyar. Kardeşiniz zaten fark etmiştir sorar ablamın hediyesini bırakmışsın diye. Kimse de beğenmediğini o kadar açıkça belli edip bilerek bırakmaz yani şimdiden bunlara takılıyorsanız işleri zor.

Tamamiyle yabancı bir ortamda olmanın heyecanıyla unutmuş olabilir ya da çalışmadığı için ve ailesinin de maddi gücü olmadığından hediyeyi alıpta size borçlu olmak istemiyordur.neticede onun da alması gerekir diye bırakmış olabilir.

Back
X