- Konu Sahibi marjinalfaydali
-
adamın özel hayatı, sizi ilgilendirmez. kim girmiş kim çıkmışı takip etmeyi doğru bulmuyorum.
kim ahlaklı kim değil de öyle kapı deliğinden pek anlaşılmaz.
bunun dışında gürültü dayanılamayacak durumdaysa, bu konuda şikayette bulunabilirsiniz zabıtaya.gelip ölçüm yaparlar.
Arkadaşım özel hayatını gece ve gürültülü şekilde yaşayamazsın apartmanda değil mi? Keyfimden gözüm kapının deliğinde değil. Apartmanın cemil'i değilim, "seviiim, koş bak kim geldi" modunda gezmiyorum. Anlatamadım herhalde, adamın topuklu hatunlarının sesi gece uykumuzdan uyandırıyor.
Kapı deliği benim gözlemim, kardeşim bu insanla aynı binada yaşıyor, girerken çıkarken hal ve hareketlerinden belli yani durumlar. Sizin çocugunuz biraz büyüdüğünde, ergenlik çağına geldiğinde mesela, sorsa anne karşı komşumuz ne iş yapıyor diye, anne bu yabancı teyzeler kim diye, ne cevap verirdiniz acaba? Bilelim de biz de aynısını veririrz.
kadınları ben mi gönderdim de bana kızıyorsunuz?
gürültü için şikayet edin dedim ben de size zaten.
arıyorsunuz zabıtayı, yan komşumdaki hatunların sesi çok çıkıyor diyorsunuz. onlar da gerekli incelemelerde bulunuyorlar.
( bu arada benim çocuğum yok, zaten kadın satıcısı olduğundan emin olduğum bi karşı komşunun dibinde çocuk yetiştirmem, taşınırdım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?