- Konu Sahibi marjinalfaydali
Merhaba, bu sorun benim değil ama kardeşimin sorunu.Birkaç kez kardeşimin evinde kaldım ve kendisinin de daha önce anlattığı gibi gecenin bir yarısı gümmm diye bir sesle uyandım. Kapı gözetleme deliğinden baktığımda dışarı çıkmakta ya da girmekte olan yüksek topuklu, bol makyajlı, rus aksanlı, uzun boylu, açık saçık giyimli "misafirleri" ni gördüm her seferinde. Adamın "mesleğinin" ne olduğunu az çok anladık. Bina asansörlü olduğu için ve çok kattan oluştuğu için birçok insanın bu durumdan haberdar olduğunu sanmıyorum, haberdarsalar da herkes çalışan ve kimkime dumduma bir mahalle yapısı olmasından dolayı birilerinin bu durum için birşey yapacagını da sanmıyorum.
Adamı düzgün bir dille uyarmayı düşünmüyoruz hiç, o medeniyette olduğunu düşünmüyoruz ve açıkçası muhattap olmak istemiyoruz. Bu adamın yaptığı iş bir suç mudur? Bu adamın kiracı ya da ev sahibi olması birşeyleri farkettirir mi? Şikayet etsek nereye edilir, başımıza bir iş gelmemesi için ( kadın mafyası da olabilir bu insanlar) en tedbirli yol nedir?:26:
Gayri ahlaki bir işin bu kadar yakınımızda çevriliyor olmasını geçtim, kendi hallerinde sessizce girip çıksalar neyse ama ertesi gün işe gidecek kardeşimde uyku sorununa yol açıyor bu durum.

Adamı düzgün bir dille uyarmayı düşünmüyoruz hiç, o medeniyette olduğunu düşünmüyoruz ve açıkçası muhattap olmak istemiyoruz. Bu adamın yaptığı iş bir suç mudur? Bu adamın kiracı ya da ev sahibi olması birşeyleri farkettirir mi? Şikayet etsek nereye edilir, başımıza bir iş gelmemesi için ( kadın mafyası da olabilir bu insanlar) en tedbirli yol nedir?:26:
Gayri ahlaki bir işin bu kadar yakınımızda çevriliyor olmasını geçtim, kendi hallerinde sessizce girip çıksalar neyse ama ertesi gün işe gidecek kardeşimde uyku sorununa yol açıyor bu durum.