kardeşimin sevgilisi ayak tırnaklarini ve saçlarını kemiriyor!!

anaksunamun34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
53
0
0
İstanbul
kız kardeşim yeni bi çocukla çıkmaya başlamış daha21 yaşında ve bu çocukla çıkmak için 1 yıldır deliriyordu..en sonunda çıkmayı başardı herşey başlangıçta güzelmiş fakat geçen gün evde otururken çocuk ayak tırnaklarını kemirmeye başlamış :1: şaka değil ve bide saçlarını emiyormuş kendi kendinin.. nie yapıyosun diye sorunca aman nolucak stres atıyorum böyle içki mi içeyim yani ?? demiş :P bu bir hastalık olabilir mi yoksa takıntı mı bu sorunu yaşayan varmı ?:53::54::44::40:

Son düzenleme:
Çok güldüm doğrusu :1: Bende küçükken ayaklarımı güzeeelce bi yıkayıp ayak baş parmağımı emerdim :1:
Ay ne kötü ya hastalıktır bu tabiki hiç duymadım daha önce peki kardeşiniz ne tepki vermiş merak ettim?
Bide utanmadan kardeşinizin yanında bari yapmasaydı yahu.
Kirpiklerini, kaşlarını koparan gördümde, saç ve ayak tırnağı kemiren görmedim
:52:

söyle bi denedim sanirim ben odunum ayagimi agzima kadar getirmeyi birak yakinina getiremedim...

cok igrenc bisey sac emmek filan normal degil bunlar

işte tırnakları kesip kemirmiş sonra da kalanları ayakları ağzına götürerek.. şaka değil inanın öyle yapmış hani el tırnaklarını yer gibi..:44:

Son düzenleme:
kız kardeşim yeni bi çocukla çıkmaya başlamış daha21 yaşında ve bu çocukla çıkmak için 1 yıldır deliriyordu..en sonunda çıkmayı başardı herşey başlangıçta güzelmiş fakat geçen gün evde otururken çocuk ayak tırnaklarını kemirmeye başlamış :1: şaka değil ve bide saçlarını emiyormuş kendi kendinin.. nie yapıyosun diye sorunca aman nolucak stres atıyorum böyle içki mi içeyim yani ?? demiş :P bu bir hastalık olabilir mi yoksa takıntı mı bu sorunu yaşayan varmı ?:53::54::44::40:

ne fark eder ki? :53:

hala birlikte mi kardeşin?

yok artık :S
kıyaslamaya bakar mısınız? kemiririm yoksa içki içerim
ulan ne alakası var be :)
hasbinallah daha neler duyacağız..

kesinlikle kardeşine söyle kısa yoldan dönsün çetrefillenmeden..
Allah korusun düşünemiyorum yarın bir gün neler olacağını..

işte kesip kemirmiş sonra da kalanları ayakları ağzına götürerek.. şaka değil inanın öyle yapmış :44:

yani ayağı elbet ağzına kadar girebilir
ama
bunu sevgilisinin yanında nasıl yapmış
onu merak ettim

çok saçma yani
o yokken de yapabilirdi:27::27:

yani oturduğu yerde ''dur ben bir ayak tırnaklarımı kemireyim'' deyıp
o anda işe mi girişmiş?

midem iptal oldu şu anda:25:
psikolojiktir bence
normal bir insan yapmaz oyle bir sey yaa:120::120:

Çok güldüm doğrusu :1: Bende küçükken ayaklarımı güzeeelce bi yıkayıp ayak baş parmağımı emerdim :1:
Ay ne kötü ya hastalıktır bu tabiki hiç duymadım daha önce peki kardeşiniz ne tepki vermiş merak ettim?
Bide utanmadan kardeşinizin yanında bari yapmasaydı yahu.
Kirpiklerini, kaşlarını koparan gördümde, saç ve ayak tırnağı kemiren görmedim
:52:

o anda kız dumur olmuş :47::44: yani noluyo filan demiş ama çocuk kıtır kıtır yiyomuş umrunda değilmiş bide okulun en popüler çocuğuymuş bu.. kimin ne olduğu belli değil kızlar.. evet zaten yorumları şuan okuyo ve sanırım toksiniyo o çocuktan artık.. :42:

ama
onu merak ettim

çok saçma yani

o anda işe mi girişmiş?

surrendeeerrrr :13:
kopardın beni...

Ayak tirnaklarini mi kemiriyormus? ahauahahahauhaaha :27::27::27: o goruntu gozumun onune geldi de, krize girdim suanda :9::9::9::9::9:

delimidir nedir ayol, psikolojisi bozuktur onun :1:

ne fena bi durum buyaa şaşırdım ilk defa duyuyorum böyle tıksınç bı huy sevgilisinin yanında barı yapmasaymış acaba kız kardeşinden ayrılmak istiyorda böyle saçma bişimiyaptıı yanı o görüntüyü gören ınsan kusaryaa ayak tırnağını kemıren biii acayip bişiii

Birkaç hafta önce national geographic de izlemiştim böyle hastalıklar varmış.
Yazık çocuğa stres yaptığı şeyler var demek ki..
Dalga geçilecek bir durum değil,elektriğini öyle atıyor o yolla atıyor.

Son düzenleme:
ama
onu merak ettim

çok saçma yani

o anda işe mi girişmiş?

Ahahahahaha :52: çok güldürdün.
Kemirmeyi bırak ben daha yeni çıkmaya başladığım çocuğun yanında tırnak kesemem :27:

o anda kız dumur olmuş :47::44: yani noluyo filan demiş ama çocuk kıtır kıtır yiyomuş umrunda değilmiş bide okulun en popüler çocuğuymuş bu.. kimin ne olduğu belli değil kızlar.. evet zaten yorumları şuan okuyo ve sanırım toksiniyo o çocuktan artık.. :42:

Okulun ayak tırnağı kemiren çocuğu olarak popüler olmuştur bence o :52:
'aaaa bakın tırnak kemiren geliyo' :52:

ay midem bulandi el tirnaklarida degil te ayak tirnaklarini kemiriyo bence kardesin o sevgilisinden kosarak uzaklassin yada boyle kabul etsin tirnak masasina gerek yok kardesininde tirnaklarini kemirir :27:

biz tanımadan tiksindik

midem bi şekil oldu :120: :120: :120: :120:

Back
X