Kardeşimin sevgilisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sl_12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Konuyu kardeşim için açıyorum. Kız kardeşim hemşire güzel bir bayan. Sevgilisi ile güzel giden bir ilişkisi varken gece gündüz arayan adam aşkından köpek gibi olan adam kardeşimi takmıyor. Mesajlarına cevap vermiyor. Kardeşimde artık mesaj atmıyor. Aralarında hiç bir sorun yokken en ufak kavga bile etmemişken kardeşimi bir anda bıraktı sebepsiz. Üstelik kendisi aylarca peşinden koştu evlenmek için kardeşime yalvarıyordu. Sebep yok. Sizce neden böyle olabilir? Kardeşim artık istemiyor gelsede ama sebepte yok. Durduk yerde aşkından ölen adam nasıl böyle oldu anlam veremiyoruz.

Konuyu kardeşim için açıyorum. Kız kardeşim hemşire güzel bir bayan. Sevgilisi ile güzel giden bir ilişkisi varken gece gündüz arayan adam aşkından köpek gibi olan adam kardeşimi takmıyor. Mesajlarına cevap vermiyor. Kardeşimde artık mesaj atmıyor. Aralarında hiç bir sorun yokken en ufak kavga bile etmemişken kardeşimi bir anda bıraktı sebepsiz. Üstelik kendisi aylarca peşinden koştu evlenmek için kardeşime yalvarıyordu. Sebep yok. Sizce neden böyle olabilir? Kardeşim artık istemiyor gelsede ama sebepte yok.
Karaktersizlik. Bazı erkekler durur durur elde edince sıkılır arar sormaz. Bu da o cins.

Güzel bi hemşirenin peşinden kim koşmaz ki? Sonra başka güzel bi dr bulur ona doğru da koşar. Koştuğu yere ulaşınca da çıktığı yolun başını çoktan kaybetmiştir. O çoktan başkasını bulmuştur da o yğzden ses etmemiştir. Yarın o kişiden ters cevap alınca kardeşinize dönecek yüzü olsun diye de bi açıklama yapmamıştır .

Artık gelse bile istemiyorsa bence kurcalamayın unutun gitsin. Çoğu insan böyledir ulaşılmaz olan cazip gelir ulaşır ve başka bir ulaşılmaza ulaşmak icin çabalar ruhsal bir sorun... Kardeşinizle ilgili olduğunu düşünmüyorsanız bu tavrının, o halde zararın neresinden dönülse kârdır deyin. Evlenip çocukla da ortada kalabilirdi🤷‍♀️

Kendisine sormak daha mantıklı değil mi? Biz ne bilelim ki. Belki hevesi geçti, belki monotonluktan sıkıldı, belki başkası var.. Bir dünya sebep.

Doyumsuz ve karaktersizse yapabilir.
Yeni bulduğunda da hevesi geçince kardeşinize dönecektir.

Konuyu kardeşim için açıyorum. Kız kardeşim hemşire güzel bir bayan. Sevgilisi ile güzel giden bir ilişkisi varken gece gündüz arayan adam aşkından köpek gibi olan adam kardeşimi takmıyor. Mesajlarına cevap vermiyor. Kardeşimde artık mesaj atmıyor. Aralarında hiç bir sorun yokken en ufak kavga bile etmemişken kardeşimi bir anda bıraktı sebepsiz. Üstelik kendisi aylarca peşinden koştu evlenmek için kardeşime yalvarıyordu. Sebep yok. Sizce neden böyle olabilir? Kardeşim artık istemiyor gelsede ama sebepte yok. Durduk yerde aşkından ölen adam nasıl böyle oldu anlam veremiyoruz.
ne kadar zamandır birlikteler?

İt gibi döner bir kaç ay sonra
Sakın aramayın

Aşkından ölmüyormuş demek ki..

erkek milleti tutunacak başka dal bulmadan elindekini bırakmaz:KK14:

Aşkından hiç ölmemiş o yüzden bırakmış

aradigini bulamamistir.. aylarca kosmasi ya guzelliginden ya disaridan bakinca esi olmasini istedigi gibi bir insan sanmistir. taniyinca olmaz demistir. aslinda bir yerlerde muhakkak yasanmis bir sey vardir. kardesiniz iyi dusunsun. soyle ki ailesiyle ilgili bir yorum yapmistir. adam da cikarim yapmistir bu benim ailemi sevmeyecek begenmeyecek kucuk gorecek bununla olmaz.. veya atiyorum iste bekaret benim icin onemli demistir adam da evlenmeden birlikte olmak istiyodur..

Back
X