• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin sorunları

Ortada ev yoksa evlenmeyeceklerdi. Böyle elalemle tepe tepeye yaşarlarsa kabız olsalar evdeki herkesin haberi olur böyle karışırlar da. Babasına sen ne karışıyorsun aramızda olanlara diyemeyen adamdan koca olmaz. Kardeşin de açsın ağzını kendini savunsun ezik gibi o evde oturmasın daha
Bazı sebeplerden mecburi oldu. Ağzını açıp tek kelime dememiş eşi. Öyle olunca Kardeşim sen boşanmak mı istiyorsun baban söylüyor bunları demiş babası da öyle bir şey yok beni yanlış anlama falan demeye başlamış sonra

sözde kardeşin siz olduğunuz yönündeki mesaja cevap vermediniz. eski eş takıntınız bitti şimdi de kardeşe mi geldi sıra?
Cevap vermedim çünkü öyle olsa eski eşim derdim tepki gelmesine rağmen ben yine aynı konuyla ilgili konular açtım. Eski eş adı üzerinde eskide kaldı. Hayal gücünüz inanılmaz gerçekten.

Ayni eve girerlerse boyle olur. Anne babanin her moka karişmasi evladinin arkasinda durmak degildir ister kadin olsun ister erkek. Bu anne babalar kendi evliliklerinde hic mi tartismamis?
Yeni evli insanlar tartisip 1-2 gun surat dusurdu diye yok boşanmak istiyorsaniz bosanin diye ortaya cikmak normal bir sey degil. Boşanmak isteseler boşanirlar zaten ona mi soracaklardi. Kendini bi halt saniyor kayinpeder, kocada da dur diyecek sinir cizecek olgunluk yok olsa zaten ayni eve sokmazdi karisini.

Merhabalar, kardeşim ve evliliği ile ilgili daha önce bir konu açmıştım. Evliliğinin 2. ayında eşi ile baya tartışmışlar ve eşi de ailesinin yanında yüzünü asmış hiç konuşmamış onlarla 2 gün.(ilk 2 ay mecburi aynı evde yaşamak durumundalardı) Kayınpeder ertesi gün kardeşimi yanına çağırmış beklediğin gibi çıkmadı mı istemiyorsan aileleri ararız konuşuruz bitiririz evlenmek kadar boşanmak da normal demiş, çocuğun yüzü asık demiş ve eşi sessiz sessiz dinlemiş. Kardeşim tepki gösterince seviyor musun falan diye sormuş ikisine de seviyoruz demişler. Kardeşimin yerinde olsanız nasıl davranırsınız çok kırılmış ve eşiyle aynı yerde durmak dahi istemeyen bir durumda şu an..
Evladın kızı erkeği yok bana göre.
Oğlum eğer evlilikte mutsuzsa ,anlaşamıyorlarsa çocuk olmadan,yol yakınken ayrılmaları bence de mantıklı olur.
Kız babası olarak anlayıp ne güzel çocuğunun arkasında durmuş denilmiş erkek çocukları da evlat o yüzden onlarında anne babalar elbet arkasında duracak.
Bu yüzden kayınpederde problem görmedim ben.Asıl problem kardeşinizin eşinde ağzını açıp babasına biz hallederiz baba demesi gereken o.

Ayni eve girerlerse boyle olur. Anne babanin her moka karişmasi evladinin arkasinda durmak degildir ister kadin olsun ister erkek. Bu anne babalar kendi evliliklerinde hic mi tartismamis?
Yeni evli insanlar tartisip 1-2 gun surat dusurdu diye yok boşanmak istiyorsaniz bosanin diye ortaya cikmak normal bir sey degil. Boşanmak isteseler boşanirlar zaten ona mi soracaklardi. Kendini bi halt saniyor kayinpeder, kocada da dur diyecek sinir cizecek olgunluk yok olsa zaten ayni eve sokmazdi karisini.
Bende bunu diyorum normal bir şey değil bu. Hemen ilk tartışmada bu fikir öne sürülür mü. Yeni evlenmiş bir kıza bu rahatlıkla nasıl söylenebilir.

Evladın kızı erkeği yok bana göre.
Oğlum eğer evlilikte mutsuzsa ,anlaşamıyorlarsa çocuk olmadan,yol yakınken ayrılmaları bence de mantıklı olur.
Kız babası olarak anlayıp ne güzel çocuğunun arkasında durmuş denilmiş erkek çocukları da evlat o yüzden onlarında anne babalar elbet arkasında duracak.
Bu yüzden kayınpederde problem görmedim ben.Asıl problem kardeşinizin eşinde ağzını açıp babasına biz hallederiz baba demesi gereken o.
Yani bu da bir bakış açısı ama kusura bakmayın kayınpedere düşmez şu aşamada oğlan istiyorsa gelsin kendisi söylesin.

N
Bende bunu diyorum normal bir şey değil bu. Hemen ilk tartışmada bu fikir öne sürülür mü. Yeni evlenmiş bir kıza bu rahatlıkla nasıl söylenebilir.
Niye bu kadar şaşırıyorsunuz, sizde bir yıl dolmadan eski eşinizden ayrılmadınız mi? Aile sebepleri de vardı sizde de.
Sanki bu tarz sorunları ilk defa duruyormuşsunuz gibi nasıl olur demeniz enteresan. Kardeşinizi de, eş ailesini de gayet iyi anlayabilirsiniz halbuki, var böyle insanlar bende yaşadım diyerek.

Yani bu da bir bakış açısı ama kusura bakmayın kayınpedere düşmez şu aşamada oğlan istiyorsa gelsin kendisi söylesin.
İnsanların evlerinde yaşıyorlar ve evde yaşanan olumsuzluk onları da etkiliyor.
Madem öyle kendi evlerini kurmadan evlenmeyeceklerdi böylelikle kimse kavgalarına şahit olmaz ve karışma hakkını kendinde bulmazdı

N

Niye bu kadar şaşırıyorsunuz, sizde bir yıl dolmadan eski eşinizden ayrılmadınız mi? Aile sebepleri de vardı sizde de.
Sanki bu tarz sorunları ilk defa duruyormuşsunuz gibi nasıl olur demeniz enteresan. Kardeşinizi de, eş ailesini de gayet iyi anlayabilirsiniz halbuki, var böyle insanlar bende yaşadım diyerek.
Öyle tabi insan yinede şaşırıyor. Bence bu kadar hafızanızda tutmayın burda olan şeyleri size zarar. Yorum yapmak istiyorsanız yapın tabi ama konuya yapın lütfen kelimelerime değil. Sürekli bir eleştirmek var bazı insanlarda yardımcı olmak istemiyorsanız okuyup geçin. Bir şey yazmayım diyorum ama üsteliyorsunuz.

Kp hayvan. Çocuğun yüzü asık ne demek eşek kadar adam. Hiç utanmıyor mu karısıyla arasına babasını sokuyor. Evlenmemesi gerekirmiş o adamın.

Back
X