Kardeşimle anlasamiyorum

Fatma124578

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
112
49
18
Merhaba arkadaşlar.ben 29yas.kiz kardeşim 25yasinda.ben evliyim.kardesim bekar .işten ayrıldım.ailemi çok özledim.dun bütün günümü ailemle geçirdim.aksam kardeşim geldi.gunlerdir görmediğim için çok özlemişim kendisini.kizlar kardeşim bazen çok sınırlı ve gergin davranıyor.v e beni alt ust ediyor.eve geldi akşam işten.muhabvet ederken yarın ağda yapan abla dedi.tum günümü kendime ayircam.bende dedim istersen bacaklarını ben alayim.sen çok ugrasirsin şimdi.ben hızlı bir şekilde alayim şimdi dedim.bakayım dedim.oda hayır ekleme sacmalama sana bacağını gosteremem dedi.bende sen benim kardeşimsin sen sacmalama alayim sende rahat et dedim.o da hayır istemiyorum dedi.benimde dusuncrm alayim bacaklarını çok ugrasmasin ertesi gün belki dışarı fln ciksriz beraber diye dusundum.onunla vakit geçirmek istediğin içindi.sonra oturduğum koltuğa uzandı.h afuf çorabının kenarından baktım.hadi gel ablam alayim dememe kalmadan .beni bağırarak bir azarlafi.annem kuzenim.bizdeydi.herkez bende dahil şaşırdım.t aman belki biraz ısrarcı davranmış olabilirim.ama yine o rahat etsin diye uğraşıyorum.ve ailemi arada bir gidiyorum.kizdigim durumlarda olsa kimsenin kalbini kırmak istemiyorum.cunki her zaman bir arada olamıyoruz.v e çok utandım.kuzenimin yanında bana çok yüksek sesle bağırdığı için.esim geldi beni aldı evime gittim.orada aglayamamıştım.eve geldiğimde çok ağladım.agrima gitti çok.ne yapacağımi.bilemiyorum.artik nasıl davranmak gerektiğini.bana yardımcı olurmusunuz.n asıl davranmaliyim.bir fikri olan varmı arkadaslar

Bu kadar ısrarci olma birak kendi uğraşsın kılıyla tüyüyle
Ablalık ic güdüsuyle biraz fazlamı üstüne düşüyosun acaba
Kardesininde kuzeninin yaninda bagırması pek hos olmamış
Uygun bi dille sesini yüksetmemesi gerektiğini hatirlat

Merhaba arkadaşlar.ben 29yas.kiz kardeşim 25yasinda.ben evliyim.kardesim bekar .işten ayrıldım.ailemi çok özledim.dun bütün günümü ailemle geçirdim.aksam kardeşim geldi.gunlerdir görmediğim için çok özlemişim kendisini.kizlar kardeşim bazen çok sınırlı ve gergin davranıyor.v e beni alt ust ediyor.eve geldi akşam işten.muhabvet ederken yarın ağda yapan abla dedi.tum günümü kendime ayircam.bende dedim istersen bacaklarını ben alayim.sen çok ugrasirsin şimdi.ben hızlı bir şekilde alayim şimdi dedim.bakayım dedim.oda hayır ekleme sacmalama sana bacağını gosteremem dedi.bende sen benim kardeşimsin sen sacmalama alayim sende rahat et dedim.o da hayır istemiyorum dedi.benimde dusuncrm alayim bacaklarını çok ugrasmasin ertesi gün belki dışarı fln ciksriz beraber diye dusundum.onunla vakit geçirmek istediğin içindi.sonra oturduğum koltuğa uzandı.h afuf çorabının kenarından baktım.hadi gel ablam alayim dememe kalmadan .beni bağırarak bir azarlafi.annem kuzenim.bizdeydi.herkez bende dahil şaşırdım.t aman belki biraz ısrarcı davranmış olabilirim.ama yine o rahat etsin diye uğraşıyorum.ve ailemi arada bir gidiyorum.kizdigim durumlarda olsa kimsenin kalbini kırmak istemiyorum.cunki her zaman bir arada olamıyoruz.v e çok utandım.kuzenimin yanında bana çok yüksek sesle bağırdığı için.esim geldi beni aldı evime gittim.orada aglayamamıştım.eve geldiğimde çok ağladım.agrima gitti çok.ne yapacağımi.bilemiyorum.artik nasıl davranmak gerektiğini.bana yardımcı olurmusunuz.n asıl davranmaliyim.bir fikri olan varmı arkadaslar
Ben de olsam bir süre sonra tepki verirdim herhalde. Resmen bunaltmışsın kızı. Bir defa hayır demiş, iki defa hayır demiş ama sen durmamışsın. Bu ne ısrar böyle. Demek ki hoşlanmıyor bu tip durumlardan. Ben de hiç hoşlanmam vücuduma bu şekilde dokunulmasından ve ne konuda olursa olsun yapılan anlamsız ısrarlardan. Sen biraz kendine dikkat et. Belki iyi niyetlisin ama bu tavır insanları çok çabuk bıktırır.

Eger hayir olmaz dediyse bosverin israr etmeyin hangi konu olursa olsun. Rahat olun. Benim ablam da bazi konularda cok israrci olur, biliyorum hep iyi niyetli ama cok sıkılgan bi yapim oldugundan bi kac defa sesimi yukseltmek zorunda kaldim. Calisiyor demissiniz, bazi calisma kosullari malesef insani daha da agresif yapiyor ben cok degistim mesela. Kirilmissiniz kardesinize ama o da belki de canini sikan durumlar ust uste geldi size patladi. Bence takilmayin bu kadar ve daha rahat olun cok uzerine dusmeyin

Biri hayır diyorsa o gerçekten hayır demektir.Tekrar tekrar üstüne giderek bu tepkiyi haketmişsin bence.
Kardeşi de olsan annesi de olsan biri istemiyorsa onun vücudundaki herhangi bir noktayı göremezsin ayrıca bunu nasıl normal gibi görüyorsunuz aklım almıyor.:oha:

Bir de o zaman ona deseydiniz yarın birlikte gezeriz ben senin ağdanı şimdi halledivereyim diye beyninizi okumasını beklemeyin

Yani neden ille de bakıyorsunuz ki bacağına

Bağırması çok garip gelmedi ısrarla bacağına bakmaya çalışmanız çileden çıkarır büyüğüm diye saygı bekliyorsunuz ama o da mahremiyetine saygı bekliyor

Bu arada benim de uzayan kıllarım var ve hiç canım istemiyor bir el atan olsa keşke

Sonuna kadar okuyamadim ama gereksiz bi israr var ortada. Sahsen ben hic hoslanmam, myhtemelen de daha sert bi tepki verirdim ben olsam. Kardesi de olsaniz karar onun karari, bacak onun bacagi.

Kardeşiniz ile aranizda baya mesafe var anlasılan. Ben bekarken halamlarla altli ustlu otururduk ve agda gunleri yapardik eğlencelide olurdu 2 kuzenim, halam, ben. bacak, koltuk altı agdasi yapardık birbirimize. Özel bölgeler hariç tabiki. Bu kadar mesafeliyseniz israr etmeniz hoş olmamış. Bunca yıllık kardeşin sonuçta tepkisini bilmen gerekmezmiydi?

bizde kizkardeslerimle boyle seylerde birbirimize kapaliyiz. birbirimizi severiz konusuruz anlasiriz ayri ama konu kadinsal meselelere geldi mi hepimiz geriliriz . aslinda boyle olmamak gerek ama yetistirils tarzi mi kisilik meselesi mi bilmiyorum .. ama annem mesela dus onume agda yapcam sana der .diger kardeslerim annemede sicak degiller bu konuda ..olabiliyo boyle seyle

bende bi kere hayir dediysem ustume gelinmesinden hic hoslanmam,siz 25 yasindaysaniz kardesinizde 20lerde yada ergenligin son demlerindedir,yani barutla oynamissiniz resmen.
birakin ne yaparsa yapsin,bunun icinde aglamayin,daha mesafeli davranin olsun bitsin.

Kardeşiniz ile aranizda baya mesafe var anlasılan. Ben bekarken halamlarla altli ustlu otururduk ve agda gunleri yapardik eğlencelide olurdu 2 kuzenim, halam, ben. bacak, koltuk altı agdasi yapardık birbirimize. Özel bölgeler hariç tabiki. Bu kadar mesafeliyseniz israr etmeniz hoş olmamış. Bunca yıllık kardeşin sonuçta tepkisini bilmen gerekmezmiydi?

Sen kötü bir şey yapmamışsın ağlama onun belki o an sinirine denk gelmiş de olabilirsin bir dahada ısrar etmezsin boşver sen abla olarak sıcaklığını samimiyetini göstermişsin

Mesafeli değiliz aslında.benim anlamadığım.b bacağını alacaktim.ben utanmadigim için onun utanmasi anlayamadım.sonjcta ben onun ablasiyim.ve başkasinin yanında verdiği tepkiyi de anlayamadım.i nsan böle bsy için neden bu kadar tepki gösterir anlayamıyorum.

Bence cok israrci davranmissiniz. Ben kendi annemden bile cekinirim. Bazi insanlar hic kimseden cekinmeyebilir tabi ki yapi meselesi. Sizinde kotu niyetli olmadiginizi anlayabiyorum bi daha kendi evladiniz dahi olsa cok israrci olmayin derim

Bence de çok ısrarcı davranmışsınız, kız kaç kere hayır demiş, hala ısrar etmeye devam etmişsiniz, bacağına bakıp artık tekrar ısrar edince de kız patlamış haliyle. Kardeşler arasında bunlar da olur, abartmanıza gerek yok.

Back
X