- 11 Nisan 2016
- 112
- 49
- 18
- Konu Sahibi Fatma124578
Merhaba arkadaşlar.ben 29yas.kiz kardeşim 25yasinda.ben evliyim.kardesim bekar .işten ayrıldım.ailemi çok özledim.dun bütün günümü ailemle geçirdim.aksam kardeşim geldi.gunlerdir görmediğim için çok özlemişim kendisini.kizlar kardeşim bazen çok sınırlı ve gergin davranıyor.v e beni alt ust ediyor.eve geldi akşam işten.muhabvet ederken yarın ağda yapan abla dedi.tum günümü kendime ayircam.bende dedim istersen bacaklarını ben alayim.sen çok ugrasirsin şimdi.ben hızlı bir şekilde alayim şimdi dedim.bakayım dedim.oda hayır ekleme sacmalama sana bacağını gosteremem dedi.bende sen benim kardeşimsin sen sacmalama alayim sende rahat et dedim.o da hayır istemiyorum dedi.benimde dusuncrm alayim bacaklarını çok ugrasmasin ertesi gün belki dışarı fln ciksriz beraber diye dusundum.onunla vakit geçirmek istediğin içindi.sonra oturduğum koltuğa uzandı.h afuf çorabının kenarından baktım.hadi gel ablam alayim dememe kalmadan .beni bağırarak bir azarlafi.annem kuzenim.bizdeydi.herkez bende dahil şaşırdım.t aman belki biraz ısrarcı davranmış olabilirim.ama yine o rahat etsin diye uğraşıyorum.ve ailemi arada bir gidiyorum.kizdigim durumlarda olsa kimsenin kalbini kırmak istemiyorum.cunki her zaman bir arada olamıyoruz.v e çok utandım.kuzenimin yanında bana çok yüksek sesle bağırdığı için.esim geldi beni aldı evime gittim.orada aglayamamıştım.eve geldiğimde çok ağladım.agrima gitti çok.ne yapacağımi.bilemiyorum.artik nasıl davranmak gerektiğini.bana yardımcı olurmusunuz.n asıl davranmaliyim.bir fikri olan varmı arkadaslar