Kardeşimle anlasamiyorum

ay ben olsam bende patlardım. bu ne israr. birde kim kardesiyle iyi anlasiyor ki :işsiz:

Iyide sen haksizsin.
Bende oyleyim mesela. Asla asla kimsenin be i gormesini sevmem. Bende ablamlarla kavga ederdim.
Oturduğum yerde wc de klozet vardi icinde cesme yoktu. Banyoda lavabo vardi sade.e ben banyoya girerken wc ye girecek olan girsin ellerini yikasin. Ben banyoya gircem. Ben banyoda iken kapıyı calarsaniz el yikamak icin acmam derdim. Bazen ablamlar calardi kapiyi yinede kavga ederdik. Ne var sanki bizde olup sende olmayan ne falan filan. Ben 7 yasimdan beri kimseyi almam banyoya kendim yapardim banyomum adet olduğum gunkeri bile bilmezlerdi. Kol bacak gostermem. Sevmiyorim. Bu bi tiktir.belliki kiz istemiyor. Ben onu iyi anladim. O benim gibi belliki.
Kimsenin bişesini elleyemem kimseyede elletmem gostermem. Kimseyide gormek istemem. Bunca sene kardesini tanimadin mi? Huyunu bilmiyor musun?
Bu kardesinin davranisin sana mesafeli olmasi gergin olamasi ile alakasi yokm sen gereksiz israr etmissin. Kiz kac kere yok demis. Daha bacagini kollamakta ne oluyor? Asil sen kardesini iyi tanimis olsan israr etmezsin kabul etmeyecegini bilirsin. Sabri tasirmissin. Birde gergin vs diye sikayet ediyorsun

Ben kendimi yerine koydumda bende sinirlendim sanki

Uzuldum üzülmene ama keske bagirmasaydi yinede sana .

Bence de çok ısrarcı davranmışsınız.. Sanki ergenlikteki kardeşinizle konuşur gibi "hadi gel de ben yapayım" demek....?
O artık 15 değil, 25 yaşında bir iş kadını olmuş.. siz de evli bir kadınsınız.. onun mahremiyetine karışmamalısınız artık..!

Ya var ya sadece karşı tarafı suçlamayı biliyoruz, hiç neden böyle yaptı demiyoruz. Burada kesinlikle siz haksızsınız. Tamam iyi niyetlisiniz, yardımcı olmak istemişsiniz; teklif etmişsiniz ama teklifinizi kabul etmemiş, Tekrar teklif etmişsiniz, yine kabul etmemiş. Artık duracağınıza hala nedir bu ısrar? Kardeşsiniz diye her yerinizi görmek zorunda değilsiniz ki.

Mesafeli değiliz aslında.benim anlamadığım.b bacağını alacaktim.ben utanmadigim için onun utanmasi anlayamadım.sonjcta ben onun ablasiyim.ve başkasinin yanında verdiği tepkiyi de anlayamadım.i nsan böle bsy için neden bu kadar tepki gösterir anlayamıyorum.

Siz neden başkalarının yanında kızın bacağına bakıp gel ağda yapayım diye ısrar ettiniz? Belki kız tüylerinin görünmesinden rahatsız oldu? Siz nasıl ki başkalarının yanında size bağırmasından rencide olduysanız, o da tüylerinin görünmesinden dolayı rahatsız olmuş olabilir değil mi? Yani benim ablam da gelse bana kuzenlerimin yanında kıl, tüy muhabbeti yapsa gerçekten sinirlenirim.

Ayrıca kardeşiniz de olsa birbirinizin mahremiyetine saygı duymalısınız.

Başka bir sorun yoksa ısrar etmezseniz anlasirsiniz kardesinizle..
Bazı insanlar sevmez ısrarı..
Ablamla en çok bu konuda sorun yaşarız..
Sürekli iyi niyetle iyiliğim için ısrar eder.. uzatır.. bayiltir.. kızdırir beni.. Hayır onun için cvp değil çünkü..
Boşuna aranızı bozmayin.. yardım etsem çabuk biter gezeriz demeniz yeterli zaten..

Kocaman 25 yasindaki bi bayan hayir diyorsa o zmn hayirdir. Kucuk kardesiniz buyudu kabullenin. Tamam bagirmasaydi keske ama sizde boyle yapmasaydiniz.

Back
X