aslında,aklıma takılan bi konu vardı dünden berii,,,kız kardeşimle ilgilii,,dünn kardeşime gittimm,,eşiyle tlfon kanuşmasına şahit oldum tesadüfenn,tartışıolardı,ve kardeşim oadasında ağlıoduu,hemen giridm odaya,(,bu arada kardeşim 6 aylık hamile)onu öle görünce üzüldümm,,sorununu anlatmasını istedimm,,meğer 10 gündürr sorun varmış hep içine atmışş,,konuya gelelim,,kardeşimin 3 görümcesi var,,biriyle çok iyi anlaşırr ,,diğer ikisi sürekli kıskanırlarr,,kardeşim bigün kaynanasıgile gitmiş,,2 anlaşamadığı görümcesi ordaymış,,zaten biri bekarr,,nese bunlarr,,diğerr kızkardeşleri hakkındaa yanii kardeşimin anlaştığı görümcesi hakkındaa ileri geri konuşmaışlarr,,kardeşimde sinirlenmiş cvblarını vermiş,,sora eve geldiğinde anlaştığı görümcesini arayıpp anlşatmışş odaa kardeşim hakkında bişe dediklerinde kardeşiimii savunurr arar sölerr,,sora anlaştığı görümcesi o diğer ikisini arayıp hadlerini bildirince anlamışlar tabii kardeşimin söyledğinii,,,aramışlarr kardeşimi küfür etmişlerr,,bida bu eve gelme demişlerr,,kardeşimdee cvb vermemiş direk eşine anlatmış olayıı,,eşide kardeşimi alıp gitmişlerr kaynanasıgilee,,kardeşimee sen benim karımsın başın dik bi şeklde içeri gir demiş eşi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sora bunlar,, tabii eşiyle konuşuolar ikaramda bulunuolar kardeşime hiç bişe yapmıolarmışş yokmuş gibi davranmışlarr,,,,,,,,,,,,,,,,sora eşii sinirlenmişş,,böle yapacaksanız benide yok sayın demişş çekip gitmişler.....dündee o küfür eden lerden biri arıorr,,,kardeşimi ayağına çağrıorr hadi küs kalmayalım gel diee,,bune yüzsüzlük yaa,,,,kardeşim gitmedi tabiii,,,onların gelmesi gerekirr dioo bana bu halimle neler yaşatıolarr çocuğumm sinirli olacak dio,,,eşininde bu duruma canı sıkılıo oda arada kalıor çünküü...