kardeşimmm...

nlgm

masumiyet
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
370
2
68
Adana
aslında,aklıma takılan bi konu vardı dünden berii,,,kız kardeşimle ilgilii,,dünn kardeşime gittimm,,eşiyle tlfon kanuşmasına şahit oldum tesadüfenn,tartışıolardı,ve kardeşim oadasında ağlıoduu,hemen giridm odaya,(,bu arada kardeşim 6 aylık hamile)onu öle görünce üzüldümm,,sorununu anlatmasını istedimm,,meğer 10 gündürr sorun varmış hep içine atmışş,,konuya gelelim,,kardeşimin 3 görümcesi var,,biriyle çok iyi anlaşırr ,,diğer ikisi sürekli kıskanırlarr,,kardeşim bigün kaynanasıgile gitmiş,,2 anlaşamadığı görümcesi ordaymış,,zaten biri bekarr,,nese bunlarr,,diğerr kızkardeşleri hakkındaa yanii kardeşimin anlaştığı görümcesi hakkındaa ileri geri konuşmaışlarr,,kardeşimde sinirlenmiş cvblarını vermiş,,sora eve geldiğinde anlaştığı görümcesini arayıpp anlşatmışş odaa kardeşim hakkında bişe dediklerinde kardeşiimii savunurr arar sölerr,,sora anlaştığı görümcesi o diğer ikisini arayıp hadlerini bildirince anlamışlar tabii kardeşimin söyledğinii,,,aramışlarr kardeşimi küfür etmişlerr,,bida bu eve gelme demişlerr,,kardeşimdee cvb vermemiş direk eşine anlatmış olayıı,,eşide kardeşimi alıp gitmişlerr kaynanasıgilee,,kardeşimee sen benim karımsın başın dik bi şeklde içeri gir demiş eşi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sora bunlar,, tabii eşiyle konuşuolar ikaramda bulunuolar kardeşime hiç bişe yapmıolarmışş yokmuş gibi davranmışlarr,,,,,,,,,,,,,,,,sora eşii sinirlenmişş,,böle yapacaksanız benide yok sayın demişş çekip gitmişler.....dündee o küfür eden lerden biri arıorr,,,kardeşimi ayağına çağrıorr hadi küs kalmayalım gel diee,,bune yüzsüzlük yaa,,,,kardeşim gitmedi tabiii,,,onların gelmesi gerekirr dioo bana bu halimle neler yaşatıolarr çocuğumm sinirli olacak dio,,,eşininde bu duruma canı sıkılıo oda arada kalıor çünküü...

kardeşiniz hassas bir dönemde sonuçta eşi onun tarafında yani ben olsam barışırım ama bundan sonra mesafeli davranırım..kendimi ve bebeğimide değmeyecek insanlar için üzmem.

kardeşiniz hassas bir dönemde sonuçta eşi onun tarafında yani ben olsam barışırım ama bundan sonra mesafeli davranırım..kendimi ve bebeğimide değmeyecek insanlar için üzmem.

ewet canım bende o yüzden çok sinirllendimm hassass dönemindee böle yapmalrıı,,,zatenn oda barışmam demioo ama ilk adımı onlar atsın onlarr benim evime gelip benle baışşsınlarr dioo,,sonuçtaa onalrr suçluu diorr oda...bide utanmadan hamile kadını ayağına çağrıolarr ona sinirr oldum ...

Ne olursa olsun orda ne konuşulduysa orada kalmalı. Unutmamak lazım orada olanlar konuşulan kişinin 2 kardeşi ve anneleri.
Yaptıkları kesinlikle çok çirkin bir şey ama kardeşiniz olanları diğer görümcesine anlatmak yerine benim yanımda konuşmayın deseydi yada kalkıp gitseydi daha doğru olurdu.
Hamile haliyle üzüldü, gerildi.
Ama madem küfür edecek kadar işi çirkinleştirmişler ayaklarına gitmesin onların. Barışmak istiyorlarsa gelip özür dilesinler.

Son düzenleme:
keşke konu 4 duvar arasında kalsaydı.
şu an kardeşinin hamileliğini rahat geçirmesi daha önemli. bu konuyu daha sonra halletmeye bakın.
çünkü konu uzadıkça aile daha fazla karışacak ve kardeşiniz yine üzülecek.

o onun hakkında konuşuyo öbürü öbürünü arıyo bu ne ya, böyle ilişkilerde mümkün mü iyi geçinmek

hamilelikde hassas bir dönem, anlayıs gerektirir, inşAllah kız kardeşinizin meleği bu durumdan etkilenmemiş olsun

dedikodu yapıyorsanız sonuçlarına katlanacaksınız
ya da en güzeli lüzumsuz dedikodu ile değerli vaktinizi boşa harcamayacaksınız

''hayatta ne kadar az laf duyarsan ve laf söylersen başın o kadar rahat olur '' derim

keşke kardeşin görümcesine anlatmasaydı bu olayı
hamile haliyle üzülmüş oldu boş yere

okumasaydın canım ozaman...

Hem suçlu hem güçlü sözü cuk oturuyor sizin bu tepkinize.
Hayret ediyorum gerçekten,buraya bir konu açıyorsunuz ve biz sizin anlatmaya çalıştığınızı sadece yazdıklarınızdan anlayabiliriz değil mi?
Konunuz zaten karışlık,sizde özensiz yazarak iyice anlaşılmaz hale getirmişsniz.

kızkardeşin olaya hiç müdahil olmayacaktı diğer görümcesine hiçbir şey söylememeliydi onlar kardeşler bugün kötü yarın iyi olurlar hiç aralarına girmemeliydi.boş yere sinirleri bozuldu ama diğer tarafında küfretmesi çok yanlış özür dilemeleri gerek.kardeşin bundan sonra onlara mesafeli davransın:31:

Bence kardeşin hiç karışmamalıydı.
hem onlar kardeş bugün birbirine söverler,döverler yarın bakmışsın sarmaş dolaş olmuşlar.
adı üstünde kardeş. ha karışmış bide gitmiş anlatmış hiç olmamış.
inan bey kaynanamların nelerine şahit oluyorum ama banane.
geçen hatta kaynımla,kaynanam kavga etmiş kaynanam bana anlatıyo.
bende valla anne hayatta karışmam siz ana oğulsunuz hayatta aranıza girmem dedim.
bana ne dese beğenirsin. helal olsun senin bu huyunu seviyorum.

Canim kardesinin esinin kardesinin arkasinda durmasi cok hos esi arkasindaysa merak etme hicbirsey olmaz... Ama bence kardesinde onlarin laflarina sozlerine karismasin

Bizde bi kaf vardir it iti yer kemigini yabana atmaz

Her ne kadar gecineneyen kardeslerde olsalar kardesler senn kardesin el kizi . Onlar barisir iyi olurlar kardesim koyu olur...
Ne yapiyolarsa ortamdan ayrilsin dinlenesin kendini de bosuna hic uzmesin yazik cocuguna...

Kardeşiniz kardeşler arasına girmeseydi , laf da taşımasaydı keşke.Küfürü haketmiştir demiyorum ama yanlış davrananlardan biri de kardeşiniz.

Ne yani bide kardesi.izin ayaginami gelecekler yok artik hem laf tasi kardesler arasina fitne sok sonrada saygi bekle
Bence gorumceler yine iyiymis baksaniza gel barisalim diyebiliyorlar belliki uzatmak niyetinde degiller

kardesler arasına gırılmez.dıger gorumcelerı konusurken madem gereken cevabı vermıs ne dıye dıger gorumcesını arayıp olan bıtenı anlatıyor.buna ortalıgı karıstırmak denır.

Hem suçlu hem güçlü sözü cuk oturuyor sizin bu tepkinize.
Hayret ediyorum gerçekten,buraya bir konu açıyorsunuz ve biz sizin anlatmaya çalıştığınızı sadece yazdıklarınızdan anlayabiliriz değil mi?
Konunuz zaten karışlık,sizde özensiz yazarak iyice anlaşılmaz hale getirmişsniz.

niee derdimi paylaştığım içinmi hem sucluyum hem güçlüyümm,,sonuçta burasıı derdini paylşma yerii yorum yazmak okumak okumamakk size kalmışş,,hayret edipp tepki göstermen luzumu yok bence..benim gerçekten yoruma ihtiyacım varr tepkiye değill,,edebiyat hocası aramıorumm,,biraz saygı duy..

Back
X