kardeşimmm...

kardeşin kaş yapıyım derken göz çıkarmış..
onlar et ve tırnak neden açıp bir kardeşine orada olanları anlatır ki, amaç ne...

senin kardeşinin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
ağrımadık başına kendisini bilerek ve isteyerek çaput sarmış...

' Dil ' önemli bir organ işte...

Onlar kardeş arkasından da konuşsa etle tırnaklar, geri barışırlar..

Kardeşiniz orada cevap bile vermemeliydi bence.. Üstüne bir de laf taşıması çok tuhaf ?

Sonra da ben hamileyim bana neler yaşatıyorlar oluyo.. Hamilelik kisvesi adı altında duygu sömürüsüne gerek yok.. Olayı bu noktaya getiren kendi tutumu olmuş..

arda dedikodunun ve laf taşımanın vermiş olduğu bir dostluk varsa er-geç biter bu dostluk..sizin kardeşinizle iyi anlaştığı görümcesi arasında da böyle bir yakınlık var belli ki.o ona laf taşıyor o da ona! ama kardeşiniz şunu unutmasın;bugün annesinin ve kardeşlerinin dedikodusunu ona yapan yarında onun dedikodusunu onlara çok rahat yapar.çünkü onlar kardeş,et tırnaktan ayrılmaz..

kardeşinizin hamile olması,hassas olması her konuşulanı aktarma hakkını vermez.burada ne kardeşiniz nede görümceleri,eşi ak değil..hatasız tek bir kişi göremiyorum,herkes hatalı..bu konumda kimin gidip gitmemesi önemli değil önemli olan küslüğü uzatmamak..

Kardeşiniz kardeşler arasına girmeseydi , laf da taşımasaydı keşke.Küfürü haketmiştir demiyorum ama yanlış davrananlardan biri de kardeşiniz.

' Dil ' önemli bir organ işte...

Onlar kardeş arkasından da konuşsa etle tırnaklar, geri barışırlar..

Kardeşiniz orada cevap bile vermemeliydi bence.. Üstüne bir de laf taşıması çok tuhaf ?

Sonra da ben hamileyim bana neler yaşatıyorlar oluyo.. Hamilelik kisvesi adı altında duygu sömürüsüne gerek yok.. Olayı bu noktaya getiren kendi tutumu olmuş..

aynen katılyıorummmmm hiciryorum bile yapmamalıydı bende annem hakkında cok kızarım konusurum ama annemdir yaniii severimde kalkıp gelinimiz annemimi arıcak sana böle dedi diye. ona mı düştü derim. ayrıca iş edinip bunu ona sölemesi de ayrı garip bak buna ragmen de eşi yanında sonuna kadar bak böle adam nadide bulunur haa bize denk gelmedi :23::23:

niee derdimi paylaştığım içinmi hem sucluyum hem güçlüyümm,,sonuçta burasıı derdini paylşma yerii yorum yazmak okumak okumamakk size kalmışş,,hayret edipp tepki göstermen luzumu yok bence..benim gerçekten yoruma ihtiyacım varr tepkiye değill,,edebiyat hocası aramıorumm,,biraz saygı duy..

edebiyat hocası arasan iyi olurdu aslında..böyle yazmak daha zorlayıcı değil mi? yani harfleri uzatmak,bazı sesli harfleri yutmak falan..aslında normal yazsan daha kolay olur.eleştirmek için söylemiyorum.

Laf taşımasaymış kardeşinde.
İyi olmuş, çok güldüm :D Bir musibet bin nasihattan iyidir demişler, belki artık laf taşımamayı öğrenir kardeşin bu sayede.
Ayrıca şu hamileyim diye duygu sömürüsü yapanlara da gıcık oluyorum.

Son düzenleme:
aslında,aklıma takılan bi konu vardı dünden berii,,,kız kardeşimle ilgilii,,dünn kardeşime gittimm,,eşiyle tlfon kanuşmasına şahit oldum tesadüfenn,tartışıolardı,ve kardeşim oadasında ağlıoduu,hemen giridm odaya,(,bu arada kardeşim 6 aylık hamile)onu öle görünce üzüldümm,,sorununu anlatmasını istedimm,,meğer 10 gündürr sorun varmış hep içine atmışş,,konuya gelelim,,kardeşimin 3 görümcesi var,,biriyle çok iyi anlaşırr ,,diğer ikisi sürekli kıskanırlarr,,kardeşim bigün kaynanasıgile gitmiş,,2 anlaşamadığı görümcesi ordaymış,,zaten biri bekarr,,nese bunlarr,,diğerr kızkardeşleri hakkındaa yanii kardeşimin anlaştığı görümcesi hakkındaa ileri geri konuşmaışlarr,,kardeşimde sinirlenmiş cvblarını vermiş,,sora eve geldiğinde anlaştığı görümcesini arayıpp anlşatmışş odaa kardeşim hakkında bişe dediklerinde kardeşiimii savunurr arar sölerr,,sora anlaştığı görümcesi o diğer ikisini arayıp hadlerini bildirince anlamışlar tabii kardeşimin söyledğinii,,,aramışlarr kardeşimi küfür etmişlerr,,bida bu eve gelme demişlerr,,kardeşimdee cvb vermemiş direk eşine anlatmış olayıı,,eşide kardeşimi alıp gitmişlerr kaynanasıgilee,,kardeşimee sen benim karımsın başın dik bi şeklde içeri gir demiş eşi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sora bunlar,, tabii eşiyle konuşuolar ikaramda bulunuolar kardeşime hiç bişe yapmıolarmışş yokmuş gibi davranmışlarr,,,,,,,,,,,,,,,,sora eşii sinirlenmişş,,böle yapacaksanız benide yok sayın demişş çekip gitmişler.....dündee o küfür eden lerden biri arıorr,,,kardeşimi ayağına çağrıorr hadi küs kalmayalım gel diee,,bune yüzsüzlük yaa,,,,kardeşim gitmedi tabiii,,,onların gelmesi gerekirr dioo bana bu halimle neler yaşatıolarr çocuğumm sinirli olacak dio,,,eşininde bu duruma canı sıkılıo oda arada kalıor çünküü...

Böyle cepheleşmek,aile arasında huzursuzluk yaratır.
Laf taşımakla iyilik edilmiş olmuyor.
Üstelik,sözkonusu kişiler kardeşler.
İyi görülen görümcenin tutumu da hoş değil.
Kardeşin hakkındaki lafları taşıması,diğer görümceleriyle büsbütün arayı bozmuş.

kardeşin hatalı,tamam görümcesini savunması güzel ama yine de karışmamalı hele ki gidip olanları yetiştirmesi hiç hoş değil.
şimdi ne mi yapılabilir? telefonla da olsa aralarını düzeltmesi gerekir.çünkü gün gelir onlar birlik olur yine sonuçta kardeşler.

niee derdimi paylaştığım içinmi hem sucluyum hem güçlüyümm,,sonuçta burasıı derdini paylşma yerii yorum yazmak okumak okumamakk size kalmışş,,hayret edipp tepki göstermen luzumu yok bence..benim gerçekten yoruma ihtiyacım varr tepkiye değill,,edebiyat hocası aramıorumm,,biraz saygı duy..

http://www.kadinlarkulubu.com/misc.php?do=showrules

5.1- Konu başlıkları konunun içeriğini açık bir şekilde ifade etmelidir.

5.2- Konu başlıkları, açık ve anlaşılır bir Türkçe’yle yazılmalıdır.

5.3- Konu başlıklarında sözcükleri uzatmak, standart dışı karakterler kullanmak yasaktır.

5.4- Konu başlıklarında, görsel düzgünlük ve doğruluk açısından, özellikle, dahi anlamındaki “de” nin ve soru eki olan “-mı,-mi” nin ayrı yazımına dikkat edilmelidir.

çenenizin maşallahı var o yüzden direkt bunu kopyalıyorum polemik olmaması adına işte bu yukarıda yazanlar yüzünden hem suçlu hem güçlüsünüz. siz biraz saygı duyun kurallara ve insanlara.

bence kardesınız yanlıs yapmış kardes arasına nıye karısırkı onlar kardes bence solememelı hatalı kardesınız hamıle halıyle gorumcelerınınde saygısızlık yapması ayıp olmus iki tarafta suçlu eşi kardeşinızın tarafında madem barışsınlar kardes olayına karısmasınlar bızımde komsular aılemıze karısırlar annem yuz verdıgı ıcın kımkı karısıyolar bıze

Back
X