Kardeşin gibi gordugun Kuzenden kazık yemek

Seagok

Oğluma, Sevdiğme Aşık ..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
147
130
18
Varmi arkadaslar sizinde kardesten ote tutupda aslinda size icten ice dusman olan insanlar? Sever gibi gorunup arkanizdan sovenler? Benim var. kuzenim kardesten oteydi benim icin hayatimin odak noktasiydi herkesi karsima almistim onun icin,meger arkamdan kuyu kazan hep oymus,ayrintilara girsem agziniz acik kalir okdr karektersiz ciktiki ,ihanetin en acisini yasatti bana sagolsun..peki siz?

SEnde bozdur o zaman, o buyuyu ne cekiyorsun.uzuluyorsun bosuna, seni hayata yeniden baglayacak isinde uzman bir kisiden yardim al malesef bu konu cok istirmara acik bir konu ben sana Ahmet GUNES KASRANOGLU ile gorusmeni tavsiye ederim. Cunku bir buyunun bozulmama suresi etkisini gun gectikce arttirir. Hemen mudahale etmelisin.Cok dua et Allah yardimcin olsun.

SEnde bozdur o zaman, o buyuyu ne cekiyorsun.uzuluyorsun bosuna, seni hayata yeniden baglayacak isinde uzman bir kisiden yardim al malesef bu konu cok istirmara acik bir konu ben sana Ahmet GUNES KASRANOGLU ile gorusmeni tavsiye ederim. Cunku bir buyunun bozulmama suresi etkisini gun gectikce arttirir. Hemen mudahale etmelisin.Cok dua et Allah yardimcin olsun.
Susayım diyorum içim durmuyor, 3 üyelik aldınız sırf reklam yapmak için, birde bilmeden sallıyorsunuz etkisi artar diye, insanların zaaflarını, hassasiyetlerini istismar edip durmayın!

Back
X