Ben oncelikle bazi zamanlarda birini goruyorum ve o vaziyetde oluyor gordugum kisi surekli bir durum degil bu ikindi vakti bir kac kez basima geldi artik uyumamaya calsyrm uyku ile uyaniklik hali aradinds yani tam uykuya dalacaken bunlar ne anlama geliyoruAblalarim kardeslerim sizlerden bilenden bir ricam var yuzum gulmedi yildizname yi duydum ve kisiyle ilgili bilgiler verdigini yazmislar ben 6 yillik evli sebepsiz kisirlik tanisi konmus arkadasinizim bana icime biraz olsun su serpecek icinden gelerek yildiz name bakan biri cikar mi
Kendinize iyi şeyler söyleyebilirsiniz buna telkin denir, eşiniz dostunuz söyler vs ama bu tarz şeylerden medet umup Allaha dua etmek çook büyük çelişki, ki çocuk istiyosunuz birde, eminin vicdanen de kendinizi huzursuz hissedersiniz sonrasında, sadece size bir tavsiye bu, eleştiri olarak görmeyin
Kendinize iyi şeyler söyleyebilirsiniz buna telkin denir, eşiniz dostunuz söyler vs ama bu tarz şeylerden medet umup Allaha dua etmek çook büyük çelişki, ki çocuk istiyosunuz birde, eminin vicdanen de kendinizi huzursuz hissedersiniz sonrasında, sadece size bir tavsiye bu, eleştiri olarak görmeyin