Kardeşler arasında kaç yaş olmalı?

Mervish_123

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
215
505
103
Merhaba
Benim iki yaşında kızım var oyun oynamayı eglenmeyi çok sever ve bunları beraber yaparız akranı kuzeni yada komşunun çocuğu geldimi evimize mutluluktan ucuyor
Gözü beni,kimseyi görmez
O kadar mutlu olur oynar arkadaş ister
Bende kardeşi olsa onunla oynasa başkasına muhtaç olmadan kendi kendilerine oynasalar diyorum ama bir yandanda henüz erken nasil bakarım nasil yetişirim.ikiside de diye düşünüyorum
Sizin çocuklarınızın arasında kaç yaş var
Keşke yapmasaydım
Yada iyiki erken doğurmuşum diyeniniz varmı
Düşüncelerinizi merak ediyorum

Merhaba
Benim iki yaşında kızım var oyun oynamayı eglenmeyi çok sever ve bunları beraber yaparız akranı kuzeni yada komşunun çocuğu geldimi evimize mutluluktan ucuyor
Gözü beni,kimseyi görmez
O kadar mutlu olur oynar arkadaş ister
Bende kardeşi olsa onunla oynasa başkasına muhtaç olmadan kendi kendilerine oynasalar diyorum ama bir yandanda henüz erken nasil bakarım nasil yetişirim.ikiside de diye düşünüyorum
Sizin çocuklarınızın arasında kaç yaş var
Keşke yapmasaydım
Yada iyiki erken doğurmuşum diyeniniz varmı
Düşüncelerinizi merak ediyorum
Bunu ben doktorumla görüşmüştüm :)
Ideal yaş çocuklar açısından 2 veya 3 yaş demisti. Anne baba için biraz yorucu ama yaş farkı arttıkça çocukların iletişimleri de azalır diye düşünüyorum. Çünkü ortak paylaşımlar azalıyor. Mesela benim abimle aramda 10 yaş var. Ama hiç kardeş gibi hissetmedim. Çünkü ortak paylaşımlarımız olmadı. Aradaki yaş farkı büyüdükçe önemli olmuyor ama küçükken bence önemli.

Benim aralarında 3 yaş var.
2. çocuk süprizdi bizim için ama şimdi iyiki olmuş diyorum.
Yeri geliyor kavga ediyorlar, yeri geliyor gerçekten güzel oynuyorlar.
Gün günü tutmuyor.
Ama kardeş gibisi yok tabii ki.

Ben tek çocuk olduğum için onların 2 kardeş olmasının anlamı bende büyük.
Bence de çok ara vermemek lazım.
Yaş aralığı artınca da sorun.

Back
X