Kardeşlerim ALLAH için yardımcı olun.fikir verin...

Yanlıs gelmıssınız derken Ya benım ısım olmaz boyle yerlerde esım benı yazmıs bana soyledı gırdım baktım dogru soyledıklerı ama sebeplerı vardı Su ANDA DA cok pısmanım ne yapabılırım onu cok sevıyorum kızımıda ne yapabılırım kı artık Beklıyorm ama oyle aptalca yorumlar var kı k.bakmayın .

Cok sevseydin baska kadinlarla konusma ihtiyaci duymazdin!! Birak bu isleri!!!!!! Nefret ediyorum senin gibi kisiliksiz erkeklerden!!!!!!!

Mesut abi sana Medine'de Zinanın günah olduğunu öğretmediler mı?

Yok anasi yok danası. Bir Sürü halt yemişsin ayet hadis yazınca temizleniyor musun? Sizin yüzünüzden dinden soğuduk
Evet Ben Zınanın gunah oldugunu sızfden daha ıyı bılıyorm ama tum yakınlarım sahıttırkı bana yusuf as gelen kadın gıbı bır cok bayan geldı ama ben yuz cevırdım ınann yada ınanmayın ben zına yapmadım. Cunku zına Rabbıme karsı benı nankor kılar. Yapsamda esıme bunu soylıcek kadar asla gızlımem ve ona soylerım ben arttık sneınle yapamam. Benım hatam sadece benımle tanısmak ısteyenlerle muhabbet kurup arkdaslarla gulmekten baska bısey degıldı. Evde yanlız yasıyorm arkdaslarım gelır konusur gosterırdım kadınların bana yazdıklarını gulerdık . Cunku K.bakmayın ama hemcınslerınız dunyaya tapmıs. Ama benım esım bohyle bırı degıldı . Ben onları gordukce esıme baglandım....Artık benı affeder etmez kendısı cocuk degıl. Ama ben tum dunya dusysunkı hatalıyım ... Artık yazmaıcam ıslerım var k.bakmayın ....

Sen hatayı ikinci defa afettiğinde yapmışsın.. Üstelik bidaha affetmeyi düşünüyorsun.

Bacım senin aklından zorunmu var? Kendine yazık günah değil mi? Hiç gururun yok mu?

Yahu kocam dediğin bu kişi senin namusunla ilgili iftira atmışşş resmen!!!!
Bundan daha iğrenççç bir durum olamaz..
Dinimizde de bunun oluru yok!!
İslam kadına iffetiyle ilgili iftira atanları LANETLİYOR!! En büyük günahtır diyor!!

Sen bu adama hala KOCAM!! diyebileceksen. Buyur affet bacım

Ya bu konu cok eglenceli. Esiniz sizin kadinlarla konusmanizdan sikayetci ama sizi buraya yonlendirip bir de sifresini veriyor. Bir de ben seyi cok merak ettim ya netten kadınlarla ne konusuyordunuz pu ha ha ha islamin sartlarini degil sanirim.
Senın gıbı kasarları
Dinle ilgili eğitim alıp nasl büyük şirkette üst düzey yöneticiliğe geldiniz onu anlamadım mesut bey. Bir de emlak müdürü dediğimiz şey benim bildiğim devlet memuru oluyor, bu hangi şirket ki devlet gibi çalışıyor mübarek.
Yusuf as zındanda mahkum ıken mısıra sultan olması gıbı Allah der kı : bız ol dersek olur . Yeryuzunde her sey bıızım dılememız vasıtasıyla olur bakara suresı ... Ben esımı cok sevıyorum ınanın yada ınanmayın umrumda degıl sadece bana soyledı bakytım o kadar sacma yorum yapan var kı bırısı cıkıp dememıs ya sızın kızınız var gururunuzu dusunmeyın dıye. ISTE BIZIMLE SIZIN ARANIZDAKI FARK bızler muslumanız sızler musrık sızı tekfır edıyoruz.

Senın gıbı kasarları

Yusuf as zındanda mahkum ıken mısıra sultan olması gıbı Allah der kı : bız ol dersek olur . Yeryuzunde her sey bıızım dılememız vasıtasıyla olur bakara suresı ... Ben esımı cok sevıyorum ınanın yada ınanmayın umrumda degıl sadece bana soyledı bakytım o kadar sacma yorum yapan var kı bırısı cıkıp dememıs ya sızın kızınız var gururunuzu dusunmeyın dıye. ISTE BIZIMLE SIZIN ARANIZDAKI FARK bızler muslumanız sızler musrık sızı tekfır edıyoruz.
Çoşmuşsun mesut ağa.. Sen müslümansan ben değilim zaten. Olmayayım da. Sizin gibi insanlarla aynı dini yaşamak istemem.

Hadi çek arabanı git artık. Senin gibilere bizim aramızda yer yok.

yasmın Ben Ben ıstanbulun en buyuk sırketınde Emlak müdürüyüm Esım sızın gıbı ınsanları sırdas edındıgı ıcın yazmak zorunda kaldım. Sacma sapan konusmayın . Kımı Fake der kımı bılmem ne der . Musrık oldugunuzu bu kadar bellı etmeyın.. Ve Allah derkı Musrıklerı sırdas edınmeyın Ama gelın gorunkı esım buraya yazmıs banada cevap hakkı dogdu bende yazdım daha da yazmam YA BU NEDIR BIRTANE AKILLI YOKMU BURDA.

Evet Ben Zınanın gunah oldugunu sızfden daha ıyı bılıyorm ama tum yakınlarım sahıttırkı bana yusuf as gelen kadın gıbı bır cok bayan geldı ama ben yuz cevırdım ınann yada ınanmayın ben zına yapmadım. Cunku zına Rabbıme karsı benı nankor kılar. Yapsamda esıme bunu soylıcek kadar asla gızlımem ve ona soylerım ben arttık sneınle yapamam. Benım hatam sadece benımle tanısmak ısteyenlerle muhabbet kurup arkdaslarla gulmekten baska bısey degıldı. Evde yanlız yasıyorm arkdaslarım gelır konusur gosterırdım kadınların bana yazdıklarını gulerdık . Cunku K.bakmayın ama hemcınslerınız dunyaya tapmıs. Ama benım esım bohyle bırı degıldı . Ben onları gordukce esıme baglandım....Artık benı affeder etmez kendısı cocuk degıl. Ama ben tum dunya dusysunkı hatalıyım ... Artık yazmaıcam ıslerım var k.bakmayın ....

Hz. Yusuf'un karısıyla problemlerini konuşmak için ellerini kesen kadınlarla kakara kikiri yaptığını sonra da gidip kendi arkadaşlarıyla onları aşağıladığını sanmıyorum, kendinizi peygamberle denk mi tutuyorsunuz başkalarını müşrik diye adlandırken, yazık .. Okuduğunuz şeyler size hiç yaramamış, ilk emirden yeniden başlayın, belki bu sefer işe yarar.

İnsanda ahlak, vicdan ve sevgi anlayışı olmayınca, böyle yoldan da sapar, yüzsüz de olur, insanlara da diklenir, hayatındakilerin kıymetini de bilmez. Aynı çukurun içinde döner durur. Ne diyelim, Allah kurtarsın sizi ve çevrenizdekileri kendi kötülüğünüzden.

Bu konu şaka mı? Siz girip nete yazmasanıZ kimse size yazmaz. Sanki kadınlar da kuyruğa girmiş benle konuşsın diye bekliyor. Bi de ordan burdan alıntı yapıp günah falan deyip dini sömürüyor. Zavallı şey. Müsvedde

Simdi yonetime mesaj atip ip bilgileirni isteyecegim. Bilisim suclarindan yargilanman icin de elimden geleni yapacagim. Seni muhtesem es muhtesem musluman.
Senın gıbı kasarları

Offf keske herkes ornek Verdiğiniz Yusuf peygamber gibi olabilse. Herkesin Gömleği arkadan yırtılmıyor maalesef

En güzelini yaparsın kukla ipi
.bide böyle insanlar üst düzey yönetici oluyorsa bişey demiyorum ben artık. Okumak para etmiyor bu ülkede ya

Back
X