Kardeşlik sadece aynı anneden doğmak mi?

Babam bana bıraktı sen istiyor seviyorsan ben birşey diyemem fakat ablaların var onlar kafami karıştırıyor diyor. Zaten erkek arkadaşımn ailesine de bunları anlattı.

ablanları ilgilendiren bi durum değil ki yani sıra beklemek mi kaldı. belki 5 sene birini bulamayacak, 5 sene evde bekleyecek halin yok.

Aba

İnanın bende anlamadım. Dile getirdikleri tek sebep benim öğretmen olmam fakat onun memur olmaması. Erkek arkadaşım yeri gelince benden daha çok kazanıyor. Onunla anlaşıyorum kafa yapılarımız uyuyor benim için asıl önemli olan da bu zaten
Bunlar bahane bence evliliği yapacak olan sizsiniz kötü de olsa sizin hayatınız

Ablalarınız da maşallah Külkedisi'nin üvey ablaları gibi. Siz mutluysanız, anne babanız da onaylıyorsa, onlara ne oluyormuş? Sırayla evlenme mevzusu görücü usulü evliliklerden kalma bir adet. Kim büyükse ona kız beğenilir, istenir, evlendirilirmiş. O zamanlar geride kaldı, şimdi kim hayat arkadaşını önce bulursa o evleniyor. Onların kısmetini bekleyecek haliniz yok. Bu kafayı değiştirmeleri lazım ya da keyifleri bilir, aileniz de arkanızdaysa kimsenin keyfinizi bozmasına izin vermeyin.

Merhaba. Fikirlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var. 25 yaşındayım öğretmenim ve 4 yıl süren bir ilişkim var. Ablalarm Bu ilişkiye karşı çıktıklarını belli ediyor fakat son raddeye kadar seslerini çıkarmıyorlardı. İsi resmiyete dökmek isteyince üç ablam da bana karşı tavır aldı. Neyse Abim aracılığı ile babam ı ikna ederek aileleri tanıştırdm. Gayet güzel oturuldu sohbet edildi konuşuldu birşeyler. Fakat misafirlerim gittikten sonra ablamlarn whatsapp üzerinden grup kurarak arkamdan konuştuklarını zaten yüzük takılsa bile büyük ablam olduğu için evlenmeme izin vermeyeceklerini o evlenene kadar da bizim zaten ayrılabileceğimzi konuşmuşlar. Ben sessiz kendi halinde bir insanım. Bunları okuduktan sonra bile ağzımı açıp tek kelime söyleyemedim. Kaç gündür içime atıyorum ve su an psikolojim fena halede bozuk. Ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor bana bir akıl verin
Acaba damat adayını mı beğenmediler. Bizde kardeşimizin evlenmesini istememiştik abla ve ağabeyleri olarak. Problemli ve işsiz birisiydi. Şimdi boşandılar. Bizi dinleseydi kardeşim hiç bu olumsuzluklsrı yaşamıyacaktı.

Bu isler nasip kismet.. madem ole bulsun birini evlensin size ayak bagi olmasin.

Normalde iliskiniz nasildi? Cok iyi degildir herhalde. Bence kiskaniyolar seni

Bu isler nasip kismet.. madem ole bulsun birini evlensin size ayak bagi olmasin.

Normalde iliskiniz nasildi? Cok iyi degildir herhalde. Bence kiskaniyolar seni
Öyle çok ahım şahım ilişkimiz olmadı hiç. Mesela bir derdim olunca onlara değil arkadaşlarıma koştum hep. Bu yaşıma kadar beni karşılarına alıp bağırıp çağırmadn konuştuklarını hiç hatırlamıyorum. Ne kadar içler acısı bir durum

Öyle çok ahım şahım ilişkimiz olmadı hiç. Mesela bir derdim olunca onlara değil arkadaşlarıma koştum hep. Bu yaşıma kadar beni karşılarına alıp bağırıp çağırmadn konuştuklarını hiç hatırlamıyorum. Ne kadar içler acısı bir durum
Kardes kardesin ne oldugunu ne öldüğünü istermis:) bence kiskanmislar.. demekki sen onlardan farklisinki seni disliyolar aralarinda..

Büyük ablanız evde kaldığını iyice anlamış diğer kardeşlerinizle resmen size karşı çete kurmuş.Bence hiç takma sonuçta onu beklemek zorunda değilsin ayrıca ailenin ne düşündüğü de önemli.

Kimseyi beklemek zorunda değilsin.
Kötü bir tabirle "onlar evde kaldıysa senin suçun ne?"

İyi de bu işlere kısmet işi büyük ablanız hiç evlenmezse ne olacak? Tek sebep olarak memur olmamasını gösteriyorlarsa dinlemeyin. Sizin üstünüzde böyle hüküm sürmeye hakları yok.

Bu zamanda sıra mi kaldı. Kimin nasibi çıkarsa ilk o evlenir. Kıskançlık nirvanaya ulasmis ablalarinda.

Içinizden geleni yapın. Ablayı beklemek hele bu devirde ne mana? Bir de ablalarınız eş adayınızı işe mi alacak nedir öyle? Yok memur değilmiş, bordro filan istememişler iyi ki.

Ablamla bağım aşırı derece de iyi olduğundan acaba senin göremediğin birşeyler mi var acaba diye düşündüm. Yani kolay kolay bir kardeşin kötülüğü istenmez ki en ufaklarisin bir de anne de yok . Yani biri yapsa hadi diyeceğim 3 ü demi aklını kaçırdı yani . (Her kardeş bir değil tabi ki bazıları düşman başına bile gelmesin ) Ama 3 abla da aynı fikirde ise alır karşıma konuşurum .

Back
X