kardeşlik

kaykay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
62
16
298
18 yaşında kardeşim gözümden sakındığım her istediğini elimden geldiğince yaptığım insan daha 18inde aramızda 5 yaş var ayağımda sallayarak büyüttüm oyunlar oynayarak büyüdüm onunla.. bugn elin adamı dahasıfatı bile olmayan bir sevgili için bana patavatsızsın seninle konuşmuyorum dedi. nasıl acıtır bu insanın canıını düşünmeden dedi bunu. zaten benim dışımda herkesin değerli olduğunu hissediyordum ama bilmek çok acı. en yakınınız olması gereken insanın size en uzak olduğunu bilmek çok acı. hemde yapılan sıradan bi şaka için deniliyorsa bu laf.. ne yapılır ki bu saatten sonra. çok kırgınım .sürekli kapris ve beni beğenmeme durumunda olan bi insan sanki ablası değil de düşmanıyım. hiç beğenmediği sözünü kale almadığı güvenmediği hatta sevmediği. ama ben o hasta olduğunda ertesi gün sınav olduğu halde başında beklemiştim onu. diyelim ki evet yaptığım bi patavatsızlık ama elin adamı için kendi canından kanından birini ablanı böyle silip atailir misiniz

18 yaşında kardeşim gözümden sakındığım her istediğini elimden geldiğince yaptığım insan daha 18inde aramızda 5 yaş var ayağımda sallayarak büyüttüm oyunlar oynayarak büyüdüm onunla.. Bugn elin adamı dahasıfatı bile olmayan bir sevgili için bana patavatsızsın seninle konuşmuyorum dedi. Nasıl acıtır bu insanın canıını düşünmeden dedi bunu. Zaten benim dışımda herkesin değerli olduğunu hissediyordum ama bilmek çok acı. En yakınınız olması gereken insanın size en uzak olduğunu bilmek çok acı. Hemde yapılan sıradan bi şaka için deniliyorsa bu laf.. Ne yapılır ki bu saatten sonra. çok kırgınım .sürekli kapris ve beni beğenmeme durumunda olan bi insan sanki ablası değil de düşmanıyım. Hiç beğenmediği sözünü kale almadığı güvenmediği hatta sevmediği. Ama ben o hasta olduğunda ertesi gün sınav olduğu halde başında beklemiştim onu. Diyelim ki evet yaptığım bi patavatsızlık ama elin adamı için kendi canından kanından birini ablanı böyle silip atailir misiniz

canım ya bu yaşlarda arkadaş ve sevgililer aile bireylerinden kıymetli olur ,boş ver kafana takma ,kardeşinde büyüyecek hayat ona herkesin yerini öğretecek ,ama iyikide bir kardeşin var ,benim kız kardeşim yok ve ben hep imrenerek bakardım eskiden,alıştım tabiki ,sevgiler.

keşke dediğin gibi ergenlik bunalımları kaprisleri olsa ama o kadar olgun dediğim dedik biri ki.. kardeşinin dediklerinin ne kadar acı verdiğini bilemezsin çok zor inan ki

bizde abimle beraber büyüdük aramızda 2 yaş var. bir gün kilom yüzünden hakaret etti bana öyle çok acıttı ki içimi. seni anlayabiliyorum. her şey zamanla geçer unutulur ama acısı hep aklında kalır ilk günkü gibi
insana en büyük yarayı sevdikleri açarmış derler doğru taş uzaktan gelmez ki :85:

Back
X