Bak şimdi canım, mesajlarımı okumadan cevap veriyorsun sanırım çünkü aynı fikirde olduğumuz şeyleri farklı fikirdeymişiz gibi anlamışsın.
1- Herkes senede 2 kere kontrole gitmeli diyorum, ister hasta olsun ister olmasın arkadaşımızda gitmeli, bu kadar sıkıntı ile allah korusun ben gidiyorum tabii korkumdan olabilir yüksek risk grubundayım
2-Tahliller ile kalp hastası olduğunu bilmeyen hastaların hasta olduklarının anlaşılabileceğini söylüyorum ister risk de ister ne dersen de
3- Kalp krizi sorasına çekilen ekg tabii ki krizi yakalar, bunun dışında olmayan krizi yakalama ihtimali var mı sence? Böyle psişik bir alet varsa iyi olurdu tabii rahat bir nefes alırdık.
4-Arkadaşımızın ekg sinde ritm bozukluğu da yok o yüzden kalp sorunu değil dedim fakat yine de 1. madde geçerli diyorum.
Fakat; doktorun sana eko yerine renkli doppler eko çekmiş olsaydı işte o zaman kesin teşhis koyabilecekti. Eko kesin teşhis koymakta yeterli olmadığı için artık bir çok yerde renkli doppler kullanılıyor yani anjiyo ile birlikte kesin teşhise yarayan yöntem eko değil renkli doppler ekodur.
Ben bunları nereden biliyorum dersen stajımı TKV de yaptım bu yüzden konu ilgi ve bilgi alanımda bu yüzden kan tahlilleri ile alakalı bir gariplik olduğunu söyledim bu yüzden teşhisde kullanılan aletleri iyi tanıyorum bu yüzden kalp hastalığına aşinayım(yine korkudan diyelim

) ve bu yüzden yarın ilk iş şu tahlil meselesini sormak olacak. Bilgi kirliliği yaratmayalım şu an, ben yarın şu tahlil konusunu soracağım bilmediğimiz bir şey olabilir, neticede ikimiz de doktor değiliz,haklı olabilirsin önemli olan yanlış biliyorsam bunu düzeltmek veya doğru biliyorsamda niye senin tahlili sonucunda 6 saat sonra çıktığını araştırmak.
İyi geceler canım