Kargo farkli isme teslim olur mu? Acil

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
Selam arkadaslar internetten alışveriş yaptim. 200 liralık.
Bana degil baska birine gidecekti, isim kısmında kendi ismimi yazmisim. Müşteri hizmetlerini aradım kargoya çikinca tekrar arayın dediler.
Benim ismime gelen pakedi kapıyı açan herhangi birine teslim ederler mi?

Yurtici kargo bu arada

kargo bugün geldi. kardeşimin adını da soyadını da yanlış yazmışlardı. tek harf değil resmen alakasız dı.
kardeşimde orada yoktu zaten kasiyere teslim etmişlerdi :KK51:

benim kargolarımda hep öğlen tatilinde gelir. ben yokken bekçi alıyor :KK51:

Adreste kim varsa onun kimliğini kendi teslim kağıtlarına işleyip bırakırlar kargoyu. Biraz önce bana gelen kargoyu işyerinden arkadaşım aldı. Hemen hemen her hafta kargom gelir daha birini almışlığım yoktur. Zaten birçok kargo tel ile arıyor geldiklerini, benim bakkala bile bıraktırmışlığım vardır.

bana gelen kargoyu apartmanda kim varsa ona veriyorlar valla yani evet başkasına verebilirler..

yurtiçi kapıya kadar getirmeyi başarırsa kişi teslim alır da... yurtiçi bu... şubeye ulaşmaya çalışın bence.

Yurtiçi teslim eder hiç şaşırma. Benim iphone 6 model telefonumu 90km uzağımda tanımadığım birine teslim edip gittiler. Güvenlikten teslim alan kadın kargonun üstündeki numaradan bana ulaştı. Sonra yurtiçi kargo benden ücret almadan kargomu bana getirmedi. Haram olsun.

Kargoyla gelen kredi kartı veya banka kartıysa vermiyorlar ama sıradan bir kargoysa imza alıp teslim ediyorlar.

Back
X