Kargo ücretleri...yardmcı olurmusunz?

bademgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
152
1
26
Ankara
Merhabalar..yardımınıza ihtyacım var.benm sevglm askerde ona bi hedye hazrlyorum ihtyacı olan şeyleri alıcam şampuan traş bıcağı deodarant gbi bde mektp yazıcam da onların hepsni bi kutuya koyup kutuyu süslycem.yalnız şöyle bi sorun var fazla param kalmıyo kargo ücretleri ne kadar en ucuz hangsi yardm edersenz çok sevinrm şmdiden teşekkürler :)

Canım hazırladığın eşyanın ağırlığı ve gidicek yerin uzaklığına göre değişir fiyat.

bazı kargo firmalarında bunun hesaplanma şekli ayrıntılı olarak gösteriliyor..
kutunun boyunu,ebatını,gideceği yer ve gönderi yerni yazarsan sana aşağı yukarı bir
tutar veriyorlar..:31:

en uygunu ptt kargo ama herşeyi almıyor ve bazen gidiş süresi daha uzun sürüyor .özel kargolardan yurtiçi kargo kesinlikle daha uygun fiyatlı canım.

Canım ben uçak kargoyla uzak bir yere laptop yollamıştım mesela 30 tl falan tutmuştu .hem de uçak olduğu halde ,uygun yani fiyatlar seninki 20 falan tutabilir ama ne kadar eşya göndereceğine bağlı tabiki. :)

ben ayakkabı kutusu gbi bi kutu olcak onun içne bşeyler koyp gndercem yani evet fyatlar uygunmuş ptt kargodan yaklaşık olarak hesapladm 10 tl felan tutuyo :)

en uygunu ptt kargo. ( 8 tl) diğer kargolar yurtiçi mng fln 12 tl. ama bunlar göndereceğin şeyin ağırlığına göre değişiyor tbiki.

Son düzenleme:
Ben PTT KARGOYLA askerime, İstanbuldan Kars'a ayakkabı göndermiştim 6-7 TL tutmuştu.
Seninkide tutsa tutsa 10-15 TL falan tutar, şampuanın ağırlığından dolayı diyorum.
2-3 günde gidiyo Kars'a.. Karsla Erzurumda komşu olduklarına göre seninkide 2 günde gider :)

dün ptt kargoyla gönderdm 7 tl tuttu gerçkten fyatlar uygunmş ben daha pahalı sanıyodum :) hepinize teşekkür ederm yardımcı olduğunuz içn :)

Back
X