Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan mecbur kalmasam bende hic bulasmicamda isteSürat Kargo varsa rast gitmez arkadaşım![]()
Bende mecburiyetten başka seçenek yoktu ama düzelmiş çok şükürcanm sende sorun yok sorun sürat kargoda 1 günde başka kargoların getrdiğini 3 günde getiriyor ve alışveriş yaptığım site onu kullanıyo uyuz oluyorum![]()
Ahhh ahh bide bunu alışveriş yaptığımız siteler bilseesürat kargodan cacık bile olmazen iyisi ups
Evet bilen varsa bende ogreniyim şöyle hem uygun hem hızlı getirenindensürat kargodan memnun değil misiniz hanımlar?
ptt haricinde uygun fiyatlı kargo var mı bu arada?
Evet bilen varsa bende ogreniyim şöyle hem uygun hem hızlı getireninden![]()
yurtiçi vicdansız ya.iki adımlık yere kargo veriyorum bir ton para alıyor.ama ulaşım hızı şahane o ayrı.yurtiçi her yere 1 günde ulaştırıyor gönderdiğim yerlerde hep öyle oldu ama fiyat tuzlu bence![]()
öyle miii. bende de tam tersi oldu. kargoya verdiğimin ertesi sabahı 11de şubeye ulaşan paketim gün içinde dağıtıma çıktı olarak gözüktü en nihayetinde de süre yetmedi ertesi güne kaldı hemde istisnasız her seferindeyurtiçi her yere 1 günde ulaştırıyor gönderdiğim yerlerde hep öyle oldu ama fiyat tuzlu bence![]()
öyle miii. bende de tam tersi oldu. kargoya verdiğimin ertesi sabahı 11de şubeye ulaşan paketim gün içinde dağıtıma çıktı olarak gözüktü en nihayetinde de süre yetmedi ertesi güne kaldı hemde istisnasız her seferinde![]()
mng nasıl acaba? hiç kullanan var mı?
Ben...
Oyle memnunum ki bir gun bile sasmadi asla.
Ustelik cok ozel ve onemli paketlerdi yani basina bir sey gelse onca emegin cope gidecegi seyler.
Ama mngden de sikayetci olan var.
Ben kargonun subesiyle alakali oldugunu da dusunuyorum, mesela buradaki mng subesindekiler seker gibi, cok ilgili insanlar ama baska yerde savsakliyor olabilirler.
İmkaniniz varsa bulundugunuz yerdeki kargo subelerinin calisanlarina sorular sorun, az cok ele veriyorlar guvenilirliklerini.
Ben cok da buyuk bir yerde yasamadigim icin sorun olmadi ve neyse ki mngyle tanistim.![]()
fiyat açısından nasıl uygun mu? bizim evin yakınında var gidip bakayım nasılmış.
Fiyat konusunda bir sey diyemeyecegim, yillardir mngyi kullandigim icin digerleriyle kiyaslayamiyorum.
Ama en son gonderdigim paketten ornek vermem ise yarar belki, bir butun kek ve bir dolu kavanoz alici ve gonderenin bilgilendirilmesi ve sigortayla beraber 28 Tl tutmustu.![]()
Bende aynı sorunu yaşıyorum şuan yaİnan mecbur kalmasam bende hic bulasmicamda isteneyse ki yazıyı duzeltmisler
![]()