- 30 Ocak 2013
- 29.427
- 43.923
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
ayy şimdi de teslim birimi olarak gölcük yazıyor oyy bana birşeyler oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinir oldum sabahtan beri gidemedi arayacağım şimdi genel merkezi sinirimi onlardan çıkartacağımYurtiçi kargo ile arabayla bir saatlik mesafeye sınav evrakı göndermiştim. Resmi bir kuruma. 15 gün ulaşmadı. Bir de utanmadan resmi kuruma pazar günü gittik kapalıydı diye not düşmüşler. Genel merkezi aradım ilgilenen olmadı. Yürüyerek gotursem çoktan giderdi diyorum tık yok. Son çare o şehirde yaşayan bir arkadaş kargoyu şubeden alıp ilgili yere teslim etti. Bu kadar rezil bir kargo daha görmedim.
Yurt içi kargodan bende çok şikayetçiyim.
Kapima kadar gelip ne zile basıyorlar ne arıyorlar. Kapıya geldik bulamadik yazisi asip gidiyorlar .Söyleyince de çok yogunuz diyorlar.
Tam 3 kere oldu bu illa gidip kendim aliyorum.
Aras ve sürat kargo gene hem sabahtan arıyor bugün evde misiniz diye hem de kapıya gelince geldik diye arıyorlar .O artik bir yurtici kargo klasigi. Yukari cikmaya usenip hatta adrese bile gelmeyip "evde yoktu" diye not dusmeleri o kadar siradan ki.
Yurtiçi kargo ise hiç şaşırmadım.
Şube ile evim arasında sadece 1 sokak olmasına rağmen 3 gün boyunca ''dağıtıma çıkarıldı'',''teslim edilemedi'' yazıp durdu.
Kaç günde ulaştırcaklarını test etmek için bekledim, şubeye gitmedim. 3.günde kargoma kavuştum.
Yurt içi kargodan bende çok şikayetçiyim.
Kapima kadar gelip ne zile basıyorlar ne arıyorlar. Kapıya geldik bulamadik yazisi asip gidiyorlar .Söyleyince de çok yogunuz diyorlar.
Tam 3 kere oldu bu illa gidip kendim aliyorum.
Ben de benzer sorunu aras kargoyla yasadim. Subeleri isyerimin neredeyse dibinde, tam iki gun arabada dolastirip durdular kargomu, iki gun teslim edemediler. Bugun de surat kargo herkesin aninda bulabildigi, oy pusulalarinin bile sorun cikmadan gelebildigi annemin 35 senedir degismeyen adresinin yanlis oldugunu iddia etti. Adamla tartistik o kadar. Saka gibiler ya. Bu kargo firmalari iyice tozuttu.
Aras ve sürat kargo gene hem sabahtan arıyor bugün evde misiniz diye hem de kapıya gelince geldik diye arıyorlar .
Yurt içi tam bir rezalet . Çok alışveriş yapmadığım için son zamanlarda dikkatimi çekti iyice zile falan basmadıkları .
O gün evdeyim evde çıt ses çıkmıyor neymiş zile basmışlar açan olmamış .
teslim edilmş ama kme oldğnu blmyrmSabah 9 da dagitima cikmis nasil oglen ikiye kadar teslim edilmezmi diye dertlendiniz Istanbul burasi bir semti anadolu sehrinden buyuk :)
Ayyy baktim bu hediye icin uc konu rahat birak hediyeyi belkide teslim edilmedi yarin tekrar dagitim yazarsa anlarsiniz yada baskasi aldi sahibine vermedi.teslim edilmş ama kme oldğnu blmyrmalması gereken kişi aldım demedi
alınmış ama km aldğnı blmyrm alması gereken aldım demediAyyy baktim bu hediye icin uc konu rahat birak hediyeyi belkide teslim edilmedi yarin tekrar dagitim yazarsa anlarsiniz yada baskasi aldi sahibine vermedi.
Daha dur belki gormedi isyeriyse teslimi herkese yapiyolar.alınmış ama km aldğnı blmyrm alması gereken aldım demedi
evt iş yeri. ama alıcı adında onun adı yazıyor teslim alan kısmnda orası kafamı karıştırdıDaha dur belki gormedi isyeriyse teslimi herkese yapiyolar.
Aynı bunun gibi bir konun daha varneden tek konuda soruları sormuyorsun