• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kari koca bitlendik :'(

azra_beril

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
294
77
118
Diğer
Kızlar salakligima doymayayim eşim dedi saçımizi sampuansiz sabunsuz yikarsak daha sağlıklı olurmuş diye, ben de tv de falan görmüştüm tamam deneyelim dedim iki hafta sadece suyla yikadim üçüncü haftada kurban bayramı için koye gittik bir hafta kaldık bitli çocuklar varmistir koyde haliyle, neyse gittik geldik bi hafta da yine kullanmadım oldu mu 5 hafta :'(, sonra dediim amaan bu ne ya sampuanla yikiycam artik diye saclarim kazık gibi oldu. Neyse bi hafta gecti tatli tatli kasinmaya basladim saçımı yikiyorum geciyo kasinma sonra bi gece uykumdan uyandim o derece kasindi bit falan aklima getirmiyorum tabi saçımı bi tarayayim dedim havlu serdim o da ne bit arkadaşlar dusuyo havluyla koca koca olmuşlar, eşimi uyandirdim hemenn ağlaya aglaya nöbetçi eczane buldu şampuan Ilac ne varsa aldi geldi, sabaha kadar bit ayikladim, ertesi gun esimde kasinmaya başladı ben de yoktur falan diyo bi de baktım ondada var gulermisin aglarmisin bitllii diye Çağırıyorum sinirlerim bozuldu iyce... Siz siz olun sadece suyla yıkanma safsatasina aldanmayın ben buyuk esskelik ettim bit arkadaslarda beni terk etti artik :-) yani terkettiğini düşünüyorum ikimizden ve sizden baska kimse bilmiyo bitlendigimizi birisi duysa Allah korusun cok titizimdir normalde evim her zaman bal dön yaladir aamaa ben bitlendiiim biz bitlendiiiik =-O =-O

Allahm ne guldum..yemn ederm cocuklar yapmaz yaptiginizi:) suyla temz olunurmu allah iyiliginizi versin..iice gidene kdrn sampuani kullanin..ay gulmkyen yazamiorm kari koca birbrnzn kafasndan bit ayiklayin..bi daha.ders olsn hic ole temzlk olur mu:KK70:
Valla kendime inanamıyorum hala :-P

Değişik bir anı olarak eşiniz ile size kalmış bu olay da. İçeriği kötü olsa da eğlenceli komik geldi bir yerde bu olay da . Geçmiş olsun :KK66:

Ben de düğünüme 2 hafta kala bitlenmiştim. Bitler neyse bit şampuanıyla yıkayınca ölüyorlar da allahım o sirkeleri saatlerce saçımdan tektek tarayarak ayırıyordum günlerce. Saçım da belimde o zamanlar.
En sonunda boyadım da bitti.
Bence bit kapmamışlar, bit oluşmuş .

şampuan kullanmamaktan değilde, köyde bulaşmıştır bitler.Eğer kurtulmadıysanız saçınızı boyamanızı tavsiye edebilirim kesin ve etkili çözüm, eşiniz içinde gaz yağı hani şu lambalarda kullanılan az miktar döküp tarasın..

Canim sadece suyla evini temizlemiyorsundur degil mi ?
Temizlesen bile temizz hijenik olmaz yani ...
Sadece suyla temizlenmek olur mu hic :-)
En azindan dogal sabunlarla sampuanlarla yikansaydiniz :)
Guldurdunuz beni Allah iyiliginizi versin :)

Ben de düğünüme 2 hafta kala bitlenmiştim. Bitler neyse bit şampuanıyla yıkayınca ölüyorlar da allahım o sirkeleri saatlerce saçımdan tektek tarayarak ayırıyordum günlerce. Saçım da belimde o zamanlar.
En sonunda boyadım da bitti.
Boyayinca geciyomu ki benim saçlarından uzun ve kıvırcık Allahim o bit tarağı beni mahvediyor sirkeler var hala

Kızlar salakligima doymayayim eşim dedi saçımizi sampuansiz sabunsuz yikarsak daha sağlıklı olurmuş diye, ben de tv de falan görmüştüm tamam deneyelim dedim iki hafta sadece suyla yikadim üçüncü haftada kurban bayramı için koye gittik bir hafta kaldık bitli çocuklar varmistir koyde haliyle, neyse gittik geldik bi hafta da yine kullanmadım oldu mu 5 hafta :'(, sonra dediim amaan bu ne ya sampuanla yikiycam artik diye saclarim kazık gibi oldu. Neyse bi hafta gecti tatli tatli kasinmaya basladim saçımı yikiyorum geciyo kasinma sonra bi gece uykumdan uyandim o derece kasindi bit falan aklima getirmiyorum tabi saçımı bi tarayayim dedim havlu serdim o da ne bit arkadaşlar dusuyo havluyla koca koca olmuşlar, eşimi uyandirdim hemenn ağlaya aglaya nöbetçi eczane buldu şampuan Ilac ne varsa aldi geldi, sabaha kadar bit ayikladim, ertesi gun esimde kasinmaya başladı ben de yoktur falan diyo bi de baktım ondada var gulermisin aglarmisin bitllii diye Çağırıyorum sinirlerim bozuldu iyce... Siz siz olun sadece suyla yıkanma safsatasina aldanmayın ben buyuk esskelik ettim bit arkadaslarda beni terk etti artik :-) yani terkettiğini düşünüyorum ikimizden ve sizden baska kimse bilmiyo bitlendigimizi birisi duysa Allah korusun cok titizimdir normalde evim her zaman bal dön yaladir aamaa ben bitlendiiim biz bitlendiiiik =-O =-O
Bende devamını getiremedim saçım ağırlaştı çok uzun saçım ilk başlarda şampuansız saç kremsiz güzeldi ama sonrasında dayanılacak gibi olmamaya başladı kapalı olmasam öyle gezemezdim :oops:Normalde tek su ile değil Karbonat ve Elma Sirkesi de kullanılıyor Sizin olayda köyün de etkisi olmuş inşAllah yakın zamanda geçer:KK66:

Benim hayatda en cok korkugum seylerden biride bitlenmekdir bit deyince uyuz gibi kasinirim ama siz biraz zemin hazirlamissiniz bitlere inslh gecmistir yaa onlarin yumurtalari oluyor saclarniza yapisik dikkat edin tekrarlamasin gecmis olsun diyelim=) :)

Ay çok güldüm Rabbimde sizi güldürsün:KK70::KK70::KK70:

Back
X