O Ozlemm93 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2023 50 11 3 31 21 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozlemm93 #1 Merhaba hanımlar ameliystımın 21. Günündeyim ama karnımda çok ağrı var sizce normal mi kontrolüm bayramdan sonra inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Merhaba hanımlar ameliystımın 21. Günündeyim ama karnımda çok ağrı var sizce normal mi kontrolüm bayramdan sonra inşallah bi sıkıntı çıkmaz
E esrance Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 77 32 3 22 22 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozlemm93 #2 Ozlemm93 .!.: Merhaba hanımlar ameliystımın 21. Günündeyim ama karnımda çok ağrı var sizce normal mi kontrolüm bayramdan sonra inşallah bi sıkıntı çıkmaz Genişletmek için tıkla... Karın ağrısı dediğiniz dikişlerinizdeki agrimi acaba yoksa regl ağrısı gibimi dikisleriniz ağrısı çok normal şu an
Ozlemm93 .!.: Merhaba hanımlar ameliystımın 21. Günündeyim ama karnımda çok ağrı var sizce normal mi kontrolüm bayramdan sonra inşallah bi sıkıntı çıkmaz Genişletmek için tıkla... Karın ağrısı dediğiniz dikişlerinizdeki agrimi acaba yoksa regl ağrısı gibimi dikisleriniz ağrısı çok normal şu an
O Ozlemm93 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2023 50 11 3 31 22 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozlemm93 #3 esrance .!.: Karın ağrısı dediğiniz dikişlerinizdeki agrimi acaba yoksa regl ağrısı gibimi dikisleriniz ağrısı çok normal şu an Genişletmek için tıkla... Dikişlerimde ağrı yok karnımın ortasın da ağrı oluyor hapşırınca falan sanırım kaslarım zorlanıyor anlamadım
esrance .!.: Karın ağrısı dediğiniz dikişlerinizdeki agrimi acaba yoksa regl ağrısı gibimi dikisleriniz ağrısı çok normal şu an Genişletmek için tıkla... Dikişlerimde ağrı yok karnımın ortasın da ağrı oluyor hapşırınca falan sanırım kaslarım zorlanıyor anlamadım
E esrance Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 77 32 3 22 22 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozlemm93 #4 Ozlemm93 .!.: Dikişlerimde ağrı yok karnımın ortasın da ağrı oluyor hapşırınca falan sanırım kaslarım zorlanıyor anlamadım Genişletmek için tıkla... Hapsirinca ağrı bendede oluyor hapsirmamaya calisiyorum dikişlerin zorlanıyordu keşke bunun için bir ilaç olsa kendimi tutuyorum çoğu zaman
Ozlemm93 .!.: Dikişlerimde ağrı yok karnımın ortasın da ağrı oluyor hapşırınca falan sanırım kaslarım zorlanıyor anlamadım Genişletmek için tıkla... Hapsirinca ağrı bendede oluyor hapsirmamaya calisiyorum dikişlerin zorlanıyordu keşke bunun için bir ilaç olsa kendimi tutuyorum çoğu zaman
E esrance Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 77 32 3 22 22 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozlemm93 #5 Kontrolünuz ne zmn acaba
O Ozlemm93 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2023 50 11 3 31 22 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozlemm93 #6 esrance .!.: Kontrolünuz ne zmn acaba Genişletmek için tıkla... Keşke olsada hapşırmasak kontrolüm bayramdan hemen sonra inşallaahhh
esrance .!.: Kontrolünuz ne zmn acaba Genişletmek için tıkla... Keşke olsada hapşırmasak kontrolüm bayramdan hemen sonra inşallaahhh
E esrance Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2022 77 32 3 22 22 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozlemm93 #7 Ozlemm93 .!.: Keşke olsada hapşırmasak kontrolüm bayramdan hemen sonra inşallaahhh Genişletmek için tıkla... İnşallah herhangi bir sorun yoktur ve olduğunu. Sanmıyorum gönlünüzü ferah tutun
Ozlemm93 .!.: Keşke olsada hapşırmasak kontrolüm bayramdan hemen sonra inşallaahhh Genişletmek için tıkla... İnşallah herhangi bir sorun yoktur ve olduğunu. Sanmıyorum gönlünüzü ferah tutun
O Ozlemm93 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2023 50 11 3 31 23 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozlemm93 #8 esrance .!.: İnşallah herhangi bir sorun yoktur ve olduğunu. Sanmıyorum gönlünüzü ferah tutun Genişletmek için tıkla... Aminn inşallah rabbim kimseye pişmanlık vermesin
esrance .!.: İnşallah herhangi bir sorun yoktur ve olduğunu. Sanmıyorum gönlünüzü ferah tutun Genişletmek için tıkla... Aminn inşallah rabbim kimseye pişmanlık vermesin