Karin agrisi

zanimoo27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
76
12
38
36
kizlar sat a göre 5 haftalık hamileyim çok şükür ama sidetli karin agrisi ve arkasından devam eden ishal beni cok korkutuyor böyle bi durum yaşayan var mi yediklerimden mi yoksa hamilelikten mi

14. Haftamdaym az once agladm karin agrisindan ve benmde ayni zmanda ishalm vardi sonrasnda midem yanmaya basladi baya kotu oldum. Yavas yavas su ic ve sut ic ilik. Benm mide yanmami su kesiyo yeni kesfettim. Hala kotuyum yani karnmda rhatszlk var. Eger kotu olursan acile git baksnlar bi. Ben korktugm için gitmiyorum

Yanı ishal agrisi olduğu cok belli ama neden oluyor anlamıyorum doktora sormuştum hamilelikten degil hormon değişimi demişti mide yanması Yok da karin agrisi Baya beni de ağlatacak dereceye getirdi yanı.sana da şifa versin Rabbim insallah geçer bi sorun olmaz

Karin agrisi rahim buyumesine bagli demisti benm dr um. Artik agridan korkmuyorum ama acisi can yakiyo gercekten. Agla kiz bak ben agladim gecti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…