Karın ağrısı ???

Pembe42

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
272
247
18
28
Merhaba kızlar. 21 haftalik hamileyim ama karnım sabahtan beri cok agrıyor. Sanki adet olmuşum gibi. Ilk defa karsilasiyorum bu durumla. Tecrubelrinze ihtiyacm var. Ne yapmaliyim ?

Ben bi fal kapatıp geliyorum. Sorununuz neymiş 10 dk sonra paylaşırım. Hey Allah'ım ya boyle onemli konularda doktora girmek yerine neden buraya yazıyorsunuz. Hemen doktora gidin lütfennn !!!

Ben de bıçak batması gibi ağrı oluyor ama geçiyor. Hem de 1 aydan fazladır. Ama adet olacakmış gibi ağrıyı hiç yaşamadım. Ben olsam acile giderdim.

Kizlar eşim sehir dısına gitti bugun aksama dönecek ve hastane cok uzak. O yuzden danıştım size

kızlar vitaminsiz ve susuz kalmissin dedi doktor
Geçmiş olsun.Çok şükür bir şey yokmuş. Karın ağrısıyla vitaminsizliği bağlantısını anlamadım ama.Su çok önemli ben biraz az içiyim tansiyonum düşüyor.Kullandığınız vitamin yok mu? Dr bana 8. hafta da decavit 11. haftada kan hapı verdi.

Geçmiş olsun.Çok şükür bir şey yokmuş. Karın ağrısıyla vitaminsizliği bağlantısını anlamadım ama.Su çok önemli ben biraz az içiyim tansiyonum düşüyor.Kullandığınız vitamin yok mu? Dr bana 8. hafta da decavit 11. haftada kan hapı verdi.
var ama duzensiz kullaniyorum acikcasi. Bende pek bagdastiramdm ama aynen oyle spyledi doktor

Back
X