Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencedeDoktora gitmelisin.
Bebeğin hareketlerini hissediyor musun? Uzun ve soluna yat eşin gelince de yine de dr a görünmenizde fayda varKizlar eşim sehir dısına gitti bugun aksama dönecek ve hastane cok uzak. O yuzden danıştım size
bugun sabah hissettim bir kere sadeceBebeğin hareketlerini hissediyor musun? Uzun ve soluna yat eşin gelince de yine de dr a görünmenizde fayda var
tşk ederim yardmın icinSen uzan kendini yorma ve nolur nolmaz bir dr a görün
Rica ederim sağlıkla kucağımıza alırız inşallahtşk ederim yardmın icin
kızlar vitaminsiz ve susuz kalmissin dedi doktorDoktora gittin mi canım ne durumda ağrın
Geçmiş olsun.Çok şükür bir şey yokmuş. Karın ağrısıyla vitaminsizliği bağlantısını anlamadım ama.Su çok önemli ben biraz az içiyim tansiyonum düşüyor.Kullandığınız vitamin yok mu? Dr bana 8. hafta da decavit 11. haftada kan hapı verdi.kızlar vitaminsiz ve susuz kalmissin dedi doktor
var ama duzensiz kullaniyorum acikcasi. Bende pek bagdastiramdm ama aynen oyle spyledi doktorGeçmiş olsun.Çok şükür bir şey yokmuş. Karın ağrısıyla vitaminsizliği bağlantısını anlamadım ama.Su çok önemli ben biraz az içiyim tansiyonum düşüyor.Kullandığınız vitamin yok mu? Dr bana 8. hafta da decavit 11. haftada kan hapı verdi.