Karın bölgesinde şişlik/gaz

merakettiklerim123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
394
121
23
Herkese merhaba.

Nasipse 12. haftama gidiyorum, mide bulantılarım geçti çok şükür fakat karnımda midemde inanılmaz biriken bir gaz var. Sabaha karşı gazım çıkarsa ne mutlu, çıkmazsa 6 aylık bebek gibi kocaman oluyor karnım.

Benzer şeyleri gaz ya da midede şişme problemi yaşayan var mı?

Bazen öyle oluyor ki ne çay ne su; sıvı alımı bile yapamıyorum karnım yırtılmak üzere gibi hissediyorum.

Doktorunuz ile görüşebildiniz mi? Ben 4ünde gideceğim ama dayanılacak gibi değil. 🥲 sabah kalktığımda biraz daha rahat oluyorum ama sonrası çok fena.
Henüz konuşmadım. Ama klasik şeyler bol su yürüyüş lifli gıdalar ve gaz yapıcı şeylerden uzak durma 😕 tam anlamıyla uygulayamıyorum maalesef. Şuan bile o kadar şişim ki

Henüz konuşmadım. Ama klasik şeyler bol su yürüyüş lifli gıdalar ve gaz yapıcı şeylerden uzak durma 😕 tam anlamıyla uygulayamıyorum maalesef. Şuan bile o kadar şişim ki
Maalesef ben de bunu telefonumu davul karnımın üzerine koyarak yazıyorum. 🥲 benim tüp bebek, 10. Haftada ilaçları kestim, şişliğimi ona bağlamıştım hep fakat geçmedi. :(

Ben de beslenmeye pek dikkat edemiyorum canım hamburger tost vs çekiyor. Haftada bir yiyorum:(

Malesef bende öyle :( bir de sürekli atıştırıyorum midem bulanıyor diye çok boş bırakmıyorum aslında şöyle bi düzenli beslenip yürüyüş falan yapsak rahatlarız

Back
X