karın bölgesindeki çatlaklar

sehrayin

gül kokulu kızım
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
321
5
118
Diğer
karnında hamilelikten dolayı çatlama olupda lazerle bu çatlakları yok ettiren varmı
yani 100de 100 sonuç alınıyormu?

o konuda bi bilgim yok ama aynı sorun bendede var uzmanlar çatlakların azalabileceğini ama asla yok olmıcağını söylüyorlar herşeye çare var bi kaç kıytırık çatlağa yok yani mafoldumben

bu konuda benimde basim belada ve hamileyim ikici bebegime ilk bebegimde karin bolgemde olusan catlaklardan moralim cok bozuktu simdi ne olcak bilmiyorum ama catlaklara karsi biline bisey varsa lutfen bilgi verin

kızlar bendede var aynı sorun 2 tane çocuktan sonra iyice çatladı şimdi zayıfladım çok eski kgdanda zayıfım karnım fena halde büzüştüü(((napmalıyız???? acaba ameliyat olunuyomu?

ben hamileliğimde katı kakao yağı kullanmıştım. şükür hiç çatlamadım. hatta var olan çatlaklar için bile faydasını gören arkadaşlarım var. tavsiye ederim.

Hanımlar, çatlak tedavisi diye birşey gerçekten yok. Doktorumla da konuştuk, yok öyle birşey dedi ve kendisine güvenim sonsuzdur. Çok büyük paralar vermeyecekseniz, bi deneyin çok arzu edenler. Ama kıarıklığı hafif gitse de geçici olacağını söyledi. Kendim için değil, bir başkası için danışmıştım. Hamile olanlar, çok iyi baksınlar kendilerine ve bol bol yağlayıp masaj yapsınlar ki çatlaklar oluşmasın.

ben neler yapmadim catlamamak icin ama catladim,deri cok onemli.
her gun 2 kere duzenli catlak kremi kullandim
kakao yagi da kullandim
suna dumankayanin tariflerini yaptim
ohoooo neler yapmadim ama bos.karnim harita gibi gobegim de buzustu
ama simdi dogumdan sonra clinique krem aldim onu suruyorum,bayagi bir fark oldu.ama o da coook pahaliydi,internetten 1 alana 1 bedava kampanyasindan almistim,bittiginde napicam bilmiyorum...

Kremlere para sakın vermeyin. Düşünsenize o çatlak olan bölgeyi, krem cildi nasıl yenilesin ki?? Bugün annemle bir estetik cerrahi merkezine gittik, oradaki doktor da aynısını söyledi. Onlarda lazerle tedavisi var kesin kaybolmaz ama azalır dedi. Kaç seans gerektiğine de önce yapıp, öyle ancak karar verebiliriz dedi. Bunun haricinde o kremlere lütfen o kadar paralar vermeyin Annem de çok harcadı zamanında ne oldu? Çöpe gitti paraları yazık günah.

ben hamileykende hergün kullandım hamilelikten sonrada şu gri çatlak kremi vardı adını unuttum hani bir ara 80 tllerdeydi şimdi piyasada reklamı bile yok zamanla biraz renkleri açıldı şu an karnım sımsıkı duruyor ama 47 kilo olduğum için biraz yumuşak ve çatlaklar belli oluyor hafif gerdirince kayboluyorlar bende 2. çocuktan sonra bir estetisyene lazer için gidicem birde kremler sadece o anlık yumuşatıyorlar ertesi gün yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…