benim oluyordu kist çıktı yumurtalıklarım da ameliyat oldum
Kasıgının sagındamı solundamı?sagdaysa apandisitte olabilir
Yumurtalıklar ile alakalı olduğu kesin.
O yüzden bir jinekolağa gitmenizde fayda var derim.
Kist olabilir veya yumurtalıkları üşütmüş olabilirsiniz.
Benim de dönemsel yaşadığım birşeydi, kist çıkmadı ama üşütmeye bağlantılı olarak yaşıyordum.
Kadın olmak zor iş malesef...
korkmayın canım bir şey olmuyor alıyorlar hemen öyle bir şey varsa ki inşallah yoktur geçmiş olsun ama aksatmadan hemen gidin bir gösterin derim benay korktum
korkmayın canım bir şey olmuyor alıyorlar hemen öyle bir şey varsa ki inşallah yoktur geçmiş olsun ama aksatmadan hemen gidin bir gösterin derim ben
evet randevumu aldım siz öyle deyince.
peki muayene nasıl oluyo inşallah kan testi istemiyodurlar
ben önce genel cerraha gittim çünkü ne olduğunu bilmiyordum ve önceden olduğum ameliyatlar vardı onlarla alakalı sandım kan testi ve ultrasonla bakıldı. sonra kan değerlerim de değişiklik çıkınca ve ultrasonda kitle görülünce mr çekildi. kitlenin varlığı kesinleşince kadın hastalıklarına gittim. orada kadın hastalıkları doktoru ultrasonla bakarak kesin tanıyı koydu ve ameliyata aldılar ne olduğumu bile anlamaya vaktim olmadı.
korkmayın canım bir şey olmaz rahat olun ufak şeyler bunlar :)ya ben iğneden cok korkuyorum o yğzden direk kadın doğuma randevu aldım
korkmayın canım bir şey olmaz rahat olun ufak şeyler bunlar :)
yok göndermez eğer yumurtalıkta bir şey çıkarsa merak etmeyin :)ah keşkeee :)
ama ciddi anlamda fenalık geçiriyorum görünce
o yüzden kadın doğuma gideyim o dahiliyey e gönderirse mecbur giderim artık
yok göndermez eğer yumurtalıkta bir şey çıkarsa merak etmeyin :)
ben ağlıyorduminaşşah dicem nerdeyse
sizede cok geçmiş olsun gercekten cekilcek bi agrı değil wc de ili büklüm hareketsiz kaldıgımı bilirim dk larca
ben ağlıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?