- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.592
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar karnı çatlayan var mı aranızda.. en erken ne zaman çatlar..
bol bol yağ sürüyorum..
ergenlikten kalma çatlaklarımda var..
aklım gidiyor..çok takıntı yapmıştım zamanında..yine aynısı olsun istemiyorum...
olursa yapacak bişey yok ama yinede stres yapıyor insan:)
teşekkürler cevabın için:)bu bunyeyle alakalı bıraz , 16-17 haftalarda catlayanda olmus, doguma kadar catlaksız devam edıp son haftalarda bırden catlayanda, hıc catlagı olmadan cocuk doguran da...
zaten bol sıvı tuketmek ve vucudu nemlı tutmak sadece onlem, catlak olusumuna engel degıl ama olusursa bıle etkısını en aza ındırgemek ıcın yapılan seyler...
bende salyangoz ekstrası jelı almıstım , 3. ayım doldugundan berı akşamda akşama onu suruyorum karın ve bel cevreme..
su an catlak yok, kılo alımım ayda ortalama 1 kg ıle devam edıyor... su ıcıyorum ıçebildigim kadar o da gunluk ortalama 2-2,5 lt arası oluyor..
bakalım sonuc ne olacak![]()
cok sukur bende hala catlak yok
hergun bakıyorum catlamısmı dıye
hergun sabah zeytınyagı gece yatarkende mustela krem suruyorum
Arkadaş söylemiş canım herkeste değişiyor.. Senin bünyen yatkın demekki çatlağa.. Benim de son güna kadar hiç çatlağım olmadı.. Sezaryen olmak zorunda kaldım.. Sonrasında karnımı saramadım çünkü tekrar bir ameliyat oldum (safradan) Hiç saramadığım için sadece altlarda o da minik minik şimdi görünmüyor bile hafif çatlaklarım olmuştu.. Ben 3. aydan sonra gebeliğin sonuna kadar lierac krem kullandım.. Son ay pek düzenli olmadı ama kullanmıştım bilmiyorum onun faydası mı çatlayası mı yoktu artık bilemedim : )
benim 30dan sonra catladi ozellikle yan taraflarimda oldu gobeimin altinda da olmus dun aksam aynada gordum.
3 farklı ürün kullandım 30.haftaya kadar birşey yoktu resmen haritaya döndü.Genetik oluyormuş.Çatlayacağı varsa çatlarmış....
Benim daha onceki dogumlardan çatlak var acaba daha fazla catlar mi ?
Herkeste değişiyormuş bu durum. 15 kilo aldım, henüz çatlağım yok. Bebeğim 3 kilo. Diyorum ki, bu saatten sonra ne kadar daha büyüyecek karnın da çatlasın? Ama her sabah ayna karşısına koşmaktan da kendimi alamıyorum. Ama mesela bir arkadaşım hamilelik boyunca 8 kilo almasına rağmen dört beş yerden çatladı.
Bu arada 16. haftadan beri her gün sabah akşam Sebamed çatlak kremi ve bir kere de duş sonrası bebek yağı kullandım. Çatlamak genetik diyorlar ama yine de önlemimi alayım dedim.