Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
31 haftalık hamıleyim bende de şuan çok şukur hiç çatlak yok. 4. ayımla birlikte Palmers in çatlak kıremini sürüyorum sabah akşam. Çok memnunum, hep nemlı karnım, bacaklarım. Bakalım inş çatlamam. Çokta karnım buyumedi zaten
9 gün önce doğum yaptım. 7 aydan sonra bebek yağı sürdüm o da sürekli değil.10 kilo kadar aldım hamileligimde hiç catlagim olmadı.Kizima hamileyken de olmamıştı.O zaman hiç bir şey kullanmamistim
Ben bio oil kullanıyorum. Çok memnunum. Çok yağlı bi hissi yok ama sürdükten sonra ertesi gün bile yumuşacık oluyor tenim. Belime karnıma gğüslerime bacaklarıma heryerime sürüyorum. Annem çok zayıf hamile kalmış ve nerdeyse 30 kilo almış o yüzden çok olmasa da çatlağı biraz var. İnşallah benim de olmaz
Bnim arkadaşım 29. Hftaya hiç çatlaksız geldi. Seviniyordu ne güzel çatlamıcam diye. Resmen 1-2 günde bir başladı çatlamaya kıp kırmızı parmak gibi oldu inş benim de öyle olmaz
Ne durumdasın. Benim tam kasıkta yok gibi ya da küçük ince çizgi şeklinde bi tane var ama emin değilim. Sol tarafımda göbekle alakası olmayan bir bölgemde popo üstü kısmımda çatlak olmaya başladı bende. Bu göbeğe yürür mü diye her gün bakıyorum. Her gün daha da koyulaşıyo sanki. Ben de acı badem yağı bebe yağı bio oil falan elime ne geçerse sürüyorum ama vücudum müsait çatlamaya. Beklemedeyim ve çok mutsuzum ):
Ne durumdasın. Benim tam kasıkta yok gibi ya da küçük ince çizgi şeklinde bi tane var ama emin değilim. Sol tarafımda göbekle alakası olmayan bir bölgemde popo üstü kısmımda çatlak olmaya başladı bende. Bu göbeğe yürür mü diye her gün bakıyorum. Her gün daha da koyulaşıyo sanki. Ben de acı badem yağı bebe yağı bio oil falan elime ne geçerse sürüyorum ama vücudum müsait çatlamaya. Beklemedeyim ve çok mutsuzum ):
biraz komik olacak ama gördüğüm çizgiler çatlak değilmiş... gece yatarken pijamam iz bırakmış onları görüp çatlağım var zannetmişim.. ince kırmızı çizgiler gibiydi bir iki saat sonra geçti.
düzenli lierac kullanıyorum.. henüz yok ama diken üstündeyim resmen
Bnim arkadaşım 29. Hftaya hiç çatlaksız geldi. Seviniyordu ne güzel çatlamıcam diye. Resmen 1-2 günde bir başladı çatlamaya kıp kırmızı parmak gibi oldu inş benim de öyle olmaz
31 haftalık hamıleyim bende de şuan çok şukur hiç çatlak yok. 4. ayımla birlikte Palmers in çatlak kıremini sürüyorum sabah akşam. Çok memnunum, hep nemlı karnım, bacaklarım. Bakalım inş çatlamam. Çokta karnım buyumedi zaten
biraz komik olacak ama gördüğüm çizgiler çatlak değilmiş... gece yatarken pijamam iz bırakmış onları görüp çatlağım var zannetmişim.. ince kırmızı çizgiler gibiydi bir iki saat sonra geçti.
düzenli lierac kullanıyorum.. henüz yok ama diken üstündeyim resmen
bende henüz yok.. kakao yağı bio oil ve lierac kullanıyorum bol bol su içiyorum bakalım inşallah olmaz
Ya ne guzel ben daha 11. Haftamdayim 2 ayda 3 kg aldim ama nasil bir yapim varsa gobegimin sag tarafinda beyaz ve derin bir catlak farkettim anneminde bir suru catlagi var ama oyle birsey ki cok kilo alip verdim hic birsey olmamisti. Anlamadim gitti..