karın çatlakları

Çatlakların malesef tam olarak bir tedavisi yok. Benim de çok çatlağım vardı. Bir ara araştırmıştım kapboksiterapiyi duydum. Çatlakların rengi henüz grileşmemişse fena sonuç vermiyormuş. Benim başka problemlerimde olduğu için karın germe ameliyatı oldum. Göbek deliğinin altında kalan bölge gitti.

benim çok derin değil catlaklar açık renk ama ikiz doğum yaptığım için derimde biraz buruşukluk var nasıl geçer birde karın germe ameliyatı çok zor diyolar öyle mi

Ameliyat olalı 2 hafta olacak. Amaliyat zor değil çok ağrı olmadı doktorlar sayesinde ama iyileşme süresi uzun ben hala dik olarak duramıyorum. Size birisinin bakması gerekiyor yada evle ilgilenmesi gerekiyor. Yara iyileşmesi ortalama 1 aymış, tabi kişiden kişeye değişir. Karın germe ile ilgili bir topic var. Daha ayrıntılı bilgi için oraya bakabilirsiniz.

Çatlakların malesef tam olarak bir tedavisi yok. Benim de çok çatlağım vardı. Bir ara araştırmıştım kapboksiterapiyi duydum. Çatlakların rengi henüz grileşmemişse fena sonuç vermiyormuş. Benim başka problemlerimde olduğu için karın germe ameliyatı oldum. Göbek deliğinin altında kalan bölge gitti.

catlagım var vede gobegım var bende sızın gıbı amelıyat olmak ıstıyorum ama korkuyorumm bıkını gıyınemıyorum catlaklardannn acısı varmı kacgun suruyorr yazarsanız sevınırım

catlagım var vede gobegım var bende sızın gıbı amelıyat olmak ıstıyorum ama korkuyorumm bıkını gıyınemıyorum catlaklardannn acısı varmı kacgun suruyorr yazarsanız sevınırım

Merhaba,

Ameliyattan ötürü ağrı yaşamadım. Başağrım bile ondan daha fazlaydı. Tabi hastanede kolumda ağrı pompası vardı. Hafif bir ağrıda bile butona basınca damar yolundan ilaç veriyordu. Benim daha çok genel anestezi, sırt üstü ve dizleri hafif kırarak yatmaktan ve ayağa kalkınca eğik yürümekten dolayı sıkıntım oldu. İlk birkaç gün biraz sorun oluyor ama ağrı çok olmadı. Şuan bile aynı pozisyonda yatıyorum bu zorunlu. Benimki böyleydi ama ağrım oldu diyen de oluyor karın germe bölümünde tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Back
X