karin gerdirme ve catlak goruntusu

taze_anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
36
1
96
Diğer
Selam arkadaslar,

Ben ikinci cocuguda aradan cikardim :) Artik karin gerdirmek istiyorum. Karnim cok fena durumda bu sekilde olmak istemiyorum. Ama merak ettigim, belki bilgisi ya da deneyimi olan vardir. Karin gerdirme esnasinda catlak goruntusude azaliyor mu?

Bide dogum yapali 6 ay oldu, dogum kilolarimi verdim, spor yapiyorum cok duzenli, karnim toparlandikca deri sarkiyor, ama karnimi gorseniz hic cikinti yok sadece burus burus, sarkik var gobek deligi etrafinda, acaba kesik izi az mi olur boydan mi olur?

hayırlı olsun bebeğin:=) ben 3 sene evvel yaptırdım. aynen dediğin gibi bende de aynı sorunlar vardı, sarkma ve bol miktarda çatlak ne yaptıysam geçmedi o çatlaklar ki hamileliklerimde bol bol krem sürmüştüm. karın germe ameliyatında zaten karnı gerip, sarkan deriyi kesip çıkarıyorlar. yani şöyle düşün göbek deliğinin üst kısmındaki deri aşağı doğru iniyor. yeni göbek deliği yapıyorlar. çatlakların olduğu bölge bu sayede çıkarılıp atılmış oluyor. çatlakların kalmıyor. iz kalıyor ama sezeryen izi gibi, ince ve daha uzunca, iki kemik arası boyunca ama çamaşırın bikinin altında kalıyor. ilk 10 gün iki büklüm gezmiştim ama inan değdi, eğer çok fazla sarkıklık ve cilt çatlağı sorunun yoksa yine de sen bilirsin ama benimki gibi feci durumda isen, mutlaka yaptırmanı öneririm.

Back