Karın Germe (Abdominoplasti) Ameliyatım

Konumun üzerinden 5 sene geçmiş. Hayatın koşturmacası derken bir daha girememişim buraya. Şöyle özet geçeyim. Karın germe ameliyatı olalı 5 sene oldu. ilk zamanlar çok zordu. Ama sonrası için değer diye düşünüyorum. şimdi olsa yine olurum. Ben devlet hastanesinde oldum özeller beni aştığı için. devlet hastanesinde olsanızda dikişler ve korse için bir miktar ödeme yapmanız gerekiyor. ayrıca yağlarınız varsa bel bölgesinde onun içinde liposuction ücreti ödüyorsunuz. şu an güncel fiyatları bilmiyorum. tamamen düzelme 1 sene içinde oluyor sabretmek gerekiyor. göbek üstünde de çatlaklarınız varsa onlar göbek altına iniyor yani onlardan kurtulamıyorsunuz. doktorum bana eğer onlardan da kurtulmak istiyorsan bir kaç yıl sonra yeniden olabilirsin demişti. ama ben olmadım. çünkü gergin durduğu için gözüme rahatsızlık vermiyor. ameliyattan sonra midem küçülmüş gibi olmuştu o aralar bayağı kilo verdim:) tabi dikkat etmeyince o kilolar geri alınıyor maalesef. ama şu var ne kadar kilo alırsanız alın karnınız düz duruyor. ama göbeğin üst kısmı şiş duruyor kilo alınca maalesef:KK43:( onun haricinde dikiş izleri sadece yanlarda var. o da oraya normal dikiş atmıştı o yüzden. onun haricinde dikişlerde iz yok. yani kimse anlamaz:) sonuç olarak ben memnun kaldım. iyi ki olmuşum diyorum ama ufukta ikinci bir evlilik görünüyor bana:) ve erkek arkadaşımın da çocuğu yok. şimdiki araştırmam karın germe tekrar hamileliğe engel mi:)
Geçmiş olsun.ben yaklaşık 40 gün önce 2.karın germe ameliyatımı oldum ve ilk karın germe ameliyatından 5-6 sene sonra bi daha evlenmem ve çocuk yapmam dememe rağmen 2 gebelik geçirdim:)yani kişi kendi vücudunu bilir bence gebeliğe engel değil.

çok teşekkür ederim. cevabını çok merak ettiğim bir soruydu. karın germeden sonraki hamileliklerde karın yine mi bozulup çatlıyor ya:(

Geçmiş olsun.ben yaklaşık 40 gün önce 2.karın germe ameliyatımı oldum ve ilk karın germe ameliyatından 5-6 sene sonra bi daha evlenmem ve çocuk yapmam dememe rağmen 2 gebelik geçirdim:)yani kişi kendi vücudunu bilir bence gebeliğe engel değil.
çok teşekkür ederim. cevabını çok merak ettiğim bir soruydu. karın germeden sonraki hamileliklerde karın yine mi bozulup çatlıyor ya:KK43:

Back
X