Karın germe ameliyatı olanlar göbek deliği hizası nedir

Olalaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
30
28
8
42
sevgili arkadaşlar önce de açtığım konularda ameliyatlarımdan bahsetmiştim,bugün farkettim göbek deliğim göğsümün beş parmak altında duruyor. Aynı anda meme büyütmede olduğum için ödemden yukarı mı duruyor yoksa bir ölçü hatasımıdır sizlerimde ameliyat sonrası aynı durum başınıza geldi mi? Bana yorum yaparsanız çok ama çok sevinirim

sevgili arkadaşlar önce de açtığım konularda ameliyatlarımdan bahsetmiştim,bugün farkettim göbek deliğim göğsümün beş parmak altında duruyor. Aynı anda meme büyütmede olduğum için ödemden yukarı mı duruyor yoksa bir ölçü hatasımıdır sizlerimde ameliyat sonrası aynı durum başınıza geldi mi? Bana yorum yaparsanız çok ama çok sevinirim
Bu konuda yardımcı olabilirim size. irtibat numaramdır ulaşabilirsiniz ve sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.Sağlıklı günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda yardımcı olabilirim size. irtibat numaramdır ulaşabilirsiniz ve sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.Sağlıklı günler...
Tşk ederim ben doktor kontrolünde bu konuyu açtım ve kendisinden aldığım cevap tatmin etti. Göbek deliğinin normalden yukarıda yada aşağıda olması gibi bir durum yokmuş göbek bağım nerde ise ordan yapıyorlarmış e sarkmadan göbek deliğinin hizasını bilemediğim için biran telaşlanmıştım :) ama şuan gidişat muhteşem

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X