Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlette değil canim özelde oldum benPOWERHACK belki yardımcı olursun arkadaşa,yanılmıyorsam sende devlette olmuştun.
Merhaba ben yeni oldum 25martta ortalama 4 bin TL'ye tutuyorMerhaba ben karın germe ameliyatı olmak istiyorum ama özelde olabilecek gücüm yok muayene randevusu alıcam araştırıyorum devlette yaptıran varsa ücreti ne kadar ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum
Hangi hastanede oldunuz ve memnun kaldınız mıMerhaba ben yeni oldum 25martta ortalama 4 bin TL'ye tutuyor
Ne gibi zorluklar yaşadı annenizBenim annem oldu ama çok zor bir ameliyat haberiniz olsun
Devlet hastanesi de oldum evet memnunum çok yeni olmasina rağmenHangi hastanede oldunuz ve memnun kaldınız mı
Hangi hastane hangi şehir pekiDevlet hastanesi de oldum evet memnunum çok yeni olmasina rağmen
Karın derisi gerildiği için ilk uyandığında nefes almakta zorlandı.Tansiyonu falan düştü.Birde baya bir iz kalıyor haberiniz olsun.Kalkıp oturmak çok zor bir süre çünkü önden arkaya koca bir kesik var.Hala çok yiyince midem sıkışıyor der annem.Ne gibi zorluklar yaşadı anneniz
Hangi şehir acabaHangi hastane hangi şehir peki
Sağolun evet zor bir ameliyat annenize de geçmiş olsun inşallah sonuçlarına değerKarın derisi gerildiği için ilk uyandığında nefes almakta zorlandı.Tansiyonu falan düştü.Birde baya bir iz kalıyor haberiniz olsun.Kalkıp oturmak çok zor bir süre çünkü önden arkaya koca bir kesik var.Hala çok yiyince midem sıkışıyor der annem.
Merhabalar,hangi il ve hastanede oldunuz ve memnun kaldınız mıMerhaba ben yeni oldum 25martta ortalama 4 bin TL'ye tutuyor