Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim sağolunGecmis olsunnn , sonuc harika![]()
Sağolun ya ayakta çok belli olmuyor ama eğilince öyle sarkık oluyordu aynaya bile bakmiyordum üzülüyordum şimdi çok daha iyi oldum psikoloji olarakda rahatladım artık rahat kıyafetler giyerim çok mutluyum umarım sizde istediğiniz sonucu alır mutlu olursunuzCiddi anlamda karnın çok sarkık ve baya da çokmuş….
Son hali süper süper süper olmuş.
Bende düşünüyorum ama benim karnım bu kadar yok hatta çok az fotolarla kıyaslanınca. Acaba benim ameliyat kolay geçer mi??? Daha önce de yazışmıştıj başka konu da merak etmiştim karnını…
Valla güle güle kullan canım giy daracık kıyafetleri sür sefanı….
Sağolun ya ayakta çok belli olmuyor ama eğilince öyle sarkık oluyordu aynaya bile bakmiyordum üzülüyordum şimdi çok daha iyi oldum psikoloji olarakda rahatladım artık rahat kıyafetler giyerim çok mutluyum umarım sizde istediğiniz sonucu alır mutlu olursunuz![]()
İnşallah siZde olursunuz ketojenik nedirÇok iyi olmuş gerekliymiş size…
Sen iyi ki olmuşssun beklememekle iyi yapmışsın… Süper
Benim karnın çok az, sizin fotolara baktım, bu kadar yok karnım.
Hatta biraz önce baktım hafif bi altta var.
Kiloda veriyorum. 72 ye indim. Ketojenik vs beslenip dikkat ediyorum.
Hele ketojenik beslendigim gün karnım dümdüz oluyor.
Ya da simdi olmasa bile ileri de cocuklar büyüdüğünde beni idare edecekleri yasa geldiklerinde olana kadar bekleyebilirim.
Canım özelden karnının resmini atarmısın eyer çok az ise belki mini karın germe diyebilirler benim doğuma bağlı sarkık di zayifdim ama karnım hamilelik lerde çok buyukdu oğlumda sanki karnimda taş vardi yuvarlak bir taş o bu hale soktu beni zaten ama olsun ömürleri sağ olsun kızımla oglumunCiddi anlamda karnın çok sarkık ve baya da çokmuş….
Son hali süper süper süper olmuş.
Bende düşünüyorum ama benim karnım bu kadar yok hatta çok az fotolarla kıyaslanınca. Acaba benim ameliyat kolay geçer mi??? Daha önce de yazışmıştıj başka konu da merak etmiştim karnını…
Valla güle güle kullan canım giy daracık kıyafetleri sür sefanı….
Unsuz ve glutensiz beslenme.İnşallah siZde olursunuz ketojenik nedir
Atıcam canım.Canım özelden karnının resmini atarmısın eyer çok az ise belki mini karın germe diyebilirler benim doğuma bağlı sarkık di zayifdim ama karnım hamilelik lerde çok buyukdu oğlumda sanki karnimda taş vardi yuvarlak bir taş o bu hale soktu beni zaten ama olsun ömürleri sağ olsun kızımla oglumun
Merhaba mesajınızı yeni gördüm ameliyat oldum hiç ağrı sızı çekmedim sadece drenlerle kambur yürümek zor oluyo onun dışında sorun yaşamadım ağrı kesiciler antibiyotik veriyorlar ondan dolayı rahatsız olmadım gobisim gitti sevindim ilk pişmanlık hissi oldu bende ama sonra geçtikçe şekillenince iyiki olmuşum diyorum şimdi rahat giyiyorum herşeyi artık sarkık bir göbeğim yokÖncelikle geçmiş olsun çok güzel olmuşçok ağrı hissettin mi benimde korkularım var ameliyatı olsam mı olmasam mı bilemedim
![]()