Karin germe ameliyatı oldum

Ben hamileliğimin sonunda contractubex jel kullanmıştım biraz pahalı ama izleri gerçekten geçiriyor yardımcı olamıycam ama yazmadan geçmiyim dedim iz sıkıntısı olanlara contractubex jel öneririm

Kaç bedendiniz, kaça düştünüz? Bel kalınlığınız kaçtı kaç oldu ? Cevaplarsanız sevinirim. Bende yakın zamanda karın germe ameliyatı düşünüyorum.

Özelde mi oldunuz ne kadar onlarıda yazarsanız bende mide kücültme oldum elli kilo verdim kollarımi ve gobeğimi yaptirmak istiyorum ücret konusunda az çok fikrim olur yazarsanız

Mrb yeni karin ve kol germe ameliyatı oldum benim gibi olanlar ve olacaklara yardım edelim
mehababa bende ayın 26 sında olucam ama çok endişeliyim, üstelik buradan kimseye ulaşamadım ,iyileşme süreci ve dikiş görünü -üği,:

Mrb ameliyat olalı 10 gün oldu su an herşeyi tek başına yapabiliyorum.agrim yok ama ödemin çok fazla hala pantolonlarım olmuyor markete gidiyorumevimi topluyorum 1 hafta bakıma ihtiyacın var köşeye hemen alıştım 3 gün den sonra sorun yok ben çok hastanede kalmadım 2 gün dedim evde oğlum var bakacak kimse yok.esim ben idare ettik bir temizlikçi tuttuk. Dikiş leri kafana takma geçecek su an mor ama çamaşır içind e. Sorun olmaz ödem e alışmak zor.sanki kilo almış gibiyim.karnim kolum sis.olsun ben 360 derece karin germe oldum yani çok büyük kesim var sırtım falan herseyi yiyorum.bilmem sor cevap yazim

Kaç bedendiniz, kaça düştünüz? Bel kalınlığınız kaçtı kaç oldu ? Cevaplarsanız sevinirim. Bende yakın zamanda karın germe ameliyatı düşünüyorum.
60 kiloyla girdim ben 18 kilo verdim ameliyat öncesi 1 sene önce 38 neden giyiyorum.boyum uzun 1.73 boy hiç yağ alınmadı 360 derece deri alındı o kadar ödem varkibsu an 64 kılıyım ameliyatın 10. Günü hiç bir elbiseye giremiyorum.ama sabir inecek dr bey 2 kilo deri almış sonuç bu su an pantolon olmuyor 1 ay sabir dedi dr

Yok korkup olmayanlarasureci anlatacam yardım anlayışımız farkli sanırım
Yok ben konuyu açıp soruları cevapsız bıraktığınızı düşünerek yazdım cevap vermek için araya fazla zaman bıraktığınızdan....
Ameliyatı nerede oldunuz. Benimde doğum sonrası göbek bölgem ve göğüslerim aşağı sarktı karın germe ve ğöğüs dikleştirme ne kadara olur aynı anda yapılabiliniyor mu araştırma içindeyim tam maliyet çıkartamıyorum.

Bende olmak istiyorum ilerde . Mide küçültme ile 33 kilo verdim alt göbeğim duruyor. İçi boş sarkık da değil gayet yağlı kalın. Ama o iz ve o acı beni korkutuyor. Doğurmak üzereyim toplanayım düşünücem bende. 20 binde çokmuş ben 7.8..9 falan sanıyordum

60 kiloyla girdim ben 18 kilo verdim ameliyat öncesi 1 sene önce 38 neden giyiyorum.boyum uzun 1.73 boy hiç yağ alınmadı 360 derece deri alındı o kadar ödem varkibsu an 64 kılıyım ameliyatın 10. Günü hiç bir elbiseye giremiyorum.ama sabir inecek dr bey 2 kilo deri almış sonuç bu su an pantolon olmuyor 1 ay sabir dedi dr
Anladım çok yeni o zaman daha ameliyatınız. Bana da doktor 10-15 kilo ver öylesi yapalım ameliyatı dedi. Yoğun diyete başladım bende bakalım 3 ay sonra falan olacağım, hem karın germe hemde liposuction. İyiki ameliyat olmuşum diyor musunuz ?

11haziranda ameliyat oldum kollarım için evt iyiki oldum ama göbeğini çok merek ediyorum.hala çok şiş evt 10 gün çok zor ama güzel olacak eminim şu an dümdüz değil kilo verip olman çok iyi olacak yağ alınmasi iyileşmeyi uzatıyor sabir gereken bir ameliyat hemen sonuç görmek zor 20 günde çok bir degisiklik olmadi dümdüz değil korse hiç cikmiyor ama kollarım gibi sonuç olacaksa değer dr um daha iyi olacak dedi çatlakların çoktu su an yok gibi bişey ben daha göğüs ve uyluk germe olacam ekimde iyileşince dur bakalim bir de diyette lütfen korse kullan çok faydası oluyor kendine iyi bir korse al.diyette lütfen kullanin

Yok ben konuyu açıp soruları cevapsız bıraktığınızı düşünerek yazdım cevap vermek için araya fazla zaman bıraktığınızdan....
Ameliyatı nerede oldunuz. Benimde doğum sonrası göbek bölgem ve göğüslerim aşağı sarktı karın germe ve ğöğüs dikleştirme ne kadara olur aynı anda yapılabiliniyor mu araştırma içindeyim tam maliyet çıkartamıyorum.

Aynı anda yapılıyor bana göğüs için her şey dahil 15 bin dedi ben hemsireyim devlette 5 bin lira ama protez korse derken 12 bin lira göğüs için yani aynı para özelde herşeyi dr aliyor devlette sen protez sadece 5 bin lira kusura bakmayın çok kullanmayı bilmiyorum bu siteyi ama size yardımcı olmak istiyorum ben çok ağladım kimseyi bulamadım soru soracak ondan

Back
X